Skoči na vsebino
Mazda RX-8
Napisano

Tut ?e motor odpove je sto?ek materiala 700?, ?e pa dela? z motorjem po pameti ti ni treba mislit na ta stro?ek!

Aja naj pripomnim, da je lastnik RX8ke ponovno zelo zadovoljen z motorjem, ki sem mu ga popravlja!

Rad bi si jo lastil, ampak kak?en je pa stro?ek ko pride do menjave motorja?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Ko jo bo? ?el peljat, te bo ZA?ARALA, se spla?a poskusit! :danzoman::ljubezen: ?e si upa?, seveda? :harhar:

Lepa je in ne dvomim da se ne pelje odli?no. Sem siguren da se zelo rada vozi od ?rpalke do ?rpalke glede na porabo :D

Bencinar more bit v vsakem primeru, ker mi je zdej ?udno in sme?no vozt dizla. Baba ho?e met urejeno stanovanje, jaz si pa ?elim vsaj turbo bencinarja v gara?i :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

O teh avtih je bilo pa ?e toliko govora, pomoje je bilo ?e kar nekaj tem s to?no istim namenom... Malo poi??i.

Iskreno sem prelen in tako odpre? novo temo, kjer ti morda nekdo z veseljam postre?e z nasveti.

JozaGulikoza nekej "primernih" avtov zase mam ogledanih. RX-8 je tud na seznamu, ampak tole zna bit kr velik stro?ek potem. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadn lonc
Napisano

Jaz sem bil 14 dni nazaj v A3M s kolegom, ki sedaj montira nek ?portni filter v svoj avto. Spotoma sem se pozanimal kaj bi lahko naredi na svoji M6. Zanimal sem se predvsem za zamenjavo zadnjih dveh loncev (zaradi izgleda jih bom enkrat moral menjat) in vgradnjo ?portnega filtra. Odgovor: Lonce lahko zamenjajo, vendar ne bo homologirano. ?portni filter bi se dalo vgradit pa si ne upajo zaradi nekega senzorja, ki je pritrjen nad zra?nim filtrom...

Ideje za 2 izpu?na lonca in ?portni filter, ?e je kaka mo?nost to vgraditi legalno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.