rovnca 9 Napisano 13. junij, 2011 Avtor crd tuning box Napisano 13. junij, 2011 4je imamo to montirano - pa ?e ceneje pride ker smo jih tolk naro?il No in kje ste to nabavli, kateri model, kolk ?....?Kak?ne so izku?nje? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rovnca 9 Napisano 12. junij, 2011 Avtor crd tuning box Napisano 12. junij, 2011 Kontaktiraj uporabnika JURES-a Le zakaj zame stane 300? ? A ma on zmontiranga? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rovnca 9 Napisano 11. junij, 2011 crd tuning box Napisano 11. junij, 2011 Mal sem bral teme ki se ti?ejo tuninga in zgleda da je kar nekaj ?lanov tega foruma zadovoljnih s CRD tuning boxom.Zdej nameravam zadevo nabavit tud jaz samo me nekaj moti.Na njihovi strani najdem samo eno izvedbo za moj avto (M6 143HP) ki stane s po?tnino 89? V eni od tem sem prebral da imajo fantje s tega foruma CRD box ki je nastavljiv in da je bila cena kar nekaj dra?ja od teh 89?. Mene zanima ali je ta ki se prodaja tudi nastavljiv? http://www.crd-tuning.de/product_info.php/...er-mazda-6.html Namre? ne ?elim kupiti najcenej?e ?katlice s katero bo imel te?ave. ?lane foruma ki imajo CRD box prosim ?e mi zaupajo kje so kupili svojo ?katlico. ?e v naprej hvala! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Kak?ne so izku?nje?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani