men je pa full usec tvoja mazdura iceman lepo si jo zrihtal. tko da tut svojo bom v 19 preubu in razmislil kaksna bi bila z zatemnjenimi lucmi seveda bom dal to delat nekam kjer zadevo obvladajo in ne kar enem.
Jst mam zatemnjene luci zadaj, ze cca 8 let in nisem do zdej imel nobenih problemov, res pa je da so profesionalno zatemnjene in se ne vidi da so dodatno..
trenutno se moja sestica malo ukvarja z estetiko hehe pa me zanima ce kdo mogoce ve kje bi dobil spodaj navedene luci. na zgorni sliki trenutne zelel bi si pa spodnje.
Ha ha mala ...pejd parkirat nekam na javni prostor lepo se zadaj vsedi in se sleci. Ce te noben ne bo gledal je dovolj temno ha ha. V nasprotnem ve? kaj nardit. ?isto ok.zgleda avto.
Mala bistveno pretirava. stekla ma res vrhunsko zatemnjena.
lepo je da ni cisto na max ker bi bil res prevelik udar glede na to da prva stekla ne smejo biti zatemnjena.
tako se mi pa zdi ko ima zatemnjena na 20% prepustnosti svetlobe da je zadeva izpadla vrhunsko. razlika se definitivno opazi. vem vsak ima svoj okus nekaterim se dopade nekaterim ne. glede na to da je vecina rekla da zadeva res uredu izgleda in da se definitivno opazi razlika na vozilu smo jo prepricali da pusti tako kot je saj ima ze tudi vse pisan v homolomo kartoncek zadeva je nalepljena in super izgleda.
Ko pa garancija potece pa lahko zamenja sam kaj ko je garancija 10 let hehe. se mi zdi da bo takrat ze kaksno novejso verzijo 6 imela. hehe
en lep pozdrav mazdasam zoom zoom
By Curko
ps. vem vem avto je pa res svinski in komaj cakava vikend da mazdi privosciva neko kvalitetno pranje hehe
Vem da imamo v klubu veliko znizanih mazdic pa me zanima kako bi se obneslo nizanje karavana z skoraj z 2tonoma. Kaksna bi bila cena in kam se mi najbolj splaca dati znizati opel insignio karavana. In ce mi napisete se malo prednosti in slabosti vse dobrodoslo.
Za moj okus tak?na "malenkost" izjemno spremeni izgled vozila, na bolj?e seveda. Pazi pa, da dobro za??iti? tamle ko si luknje navrtal, saj se bo druga?e zelo hitro pojavila rja, sovra?nik ?t.1 na?ih Mazdic.
Seveda. To sem pa prvo naredil vse luknje dobro zatesnil... Tako da ne bo smelo biti problema z rjo.
?ivjo tudi jaz imam tolo zadevico v mazdi in moram prinati da nimam nobenih te?av. A ti sploh ne prepozna?
Tudi jaz sem iz zasavja. Katero barvo mazde 6 ima?? Da ?e te kdaj sre?am da te pozdravim. Ker je kar nekaj mazdic v zasavju sam skoraj nobena na forumu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
men je pa full usec tvoja mazdura iceman lepo si jo zrihtal. tko da tut svojo bom v 19 preubu in razmislil kaksna bi bila z zatemnjenimi lucmi seveda bom dal to delat nekam kjer zadevo obvladajo in ne kar enem.
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani