Skoči na vsebino
Luci in druge zadeve
Napisano

men je pa full usec tvoja mazdura iceman lepo si jo zrihtal. tko da tut svojo bom v 19 preubu in razmislil kaksna bi bila z zatemnjenimi lucmi seveda bom dal to delat nekam kjer zadevo obvladajo in ne kar enem.

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luci in druge zadeve
Napisano

Jst mam zatemnjene luci zadaj, ze cca 8 let in nisem do zdej imel nobenih problemov, res pa je da so profesionalno zatemnjene in se ne vidi da so dodatno..

mas mogoce kaksno fotko

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luci in druge zadeve
Napisano

235 35 19 vsaj jst sem imel take, drugac pa luci si od GTA..

najlepsa hvala sem pred nakupom 19 pa edin nisem vedel kaksne pnevmatike po gor vrzt hvala za tale info

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luci in druge zadeve
Napisano

hehe mogoce pa kdaj res se v golijo pihnemo. mogoce kdo ve 19col platisca kaksne so gume potem 225/40?/19 ali se slucajno presek spremeni na 40

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luci in druge zadeve
Napisano

Pozdravljeni

Imam par vprasanj

trenutno se moja sestica malo ukvarja z estetiko hehe pa me zanima ce kdo mogoce ve kje bi dobil spodaj navedene luci. na zgorni sliki trenutne zelel bi si pa spodnje.

lpa1fb0dac0d54f370f098c09e0492fe65.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Ha ha mala ...pejd parkirat nekam na javni prostor lepo se zadaj vsedi in se sleci. Ce te noben ne bo gledal je dovolj temno ha ha. V nasprotnem ve? kaj nardit. ?isto ok.zgleda avto.

hahahaha dobra haha

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Mala bistveno pretirava. stekla ma res vrhunsko zatemnjena.

lepo je da ni cisto na max ker bi bil res prevelik udar glede na to da prva stekla ne smejo biti zatemnjena.

tako se mi pa zdi ko ima zatemnjena na 20% prepustnosti svetlobe da je zadeva izpadla vrhunsko. razlika se definitivno opazi. vem vsak ima svoj okus nekaterim se dopade nekaterim ne. glede na to da je vecina rekla da zadeva res uredu izgleda in da se definitivno opazi razlika na vozilu smo jo prepricali da pusti tako kot je saj ima ze tudi vse pisan v homolomo kartoncek zadeva je nalepljena in super izgleda.

Ko pa garancija potece pa lahko zamenja sam kaj ko je garancija 10 let hehe. se mi zdi da bo takrat ze kaksno novejso verzijo 6 imela. hehe

en lep pozdrav mazdasam zoom zoom

By Curko

ps. vem vem avto je pa res svinski in komaj cakava vikend da mazdi privosciva neko kvalitetno pranje hehe5254a85de2de2a8188095f44ebb06c49.jpga55055d6b38cf9c197fb230c6c6a2bf4.jpgb52cf70763dd62febbd6589e1ed7fd22.jpg416cbd358ad143fa6fb8f5d308b5d1c1.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna nedelja
Napisano

Tudi zaradi takih prihrankov je bila limuzina cenej?a od HB in karavana.

Druga?e pa priznaj, da si tole opazil ?ele zdaj ko si montiral lu?ke - ?e je to res potem oblog itak ne rabi? saj so le del vidne estetike. -_-

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna nedelja
Napisano

lepo lepo. ko nekteri delamo, drugi pucajo hehe.

lp curko

Kaj ti pa un modri trak dol visi spredaj?

Racing vle?ni trak. lepsi izgled nekaterim. tudi meni je to vsec sam ga nameravam tudi na avto vbesiti sam morm pru avto zamenat hehe

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NIŽANJE
Napisano

Ziv druzba

Vem da imamo v klubu veliko znizanih mazdic pa me zanima kako bi se obneslo nizanje karavana z skoraj z 2tonoma. Kaksna bi bila cena in kam se mi najbolj splaca dati znizati opel insignio karavana. In ce mi napisete se malo prednosti in slabosti vse dobrodoslo.

En zoom zoom pozdrav

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a
Napisano

?ivjo mazda?i

prijatelja zanima ?e mogo?e kdo ve koliko pride ?ipanje peugeota 206 letnmik 2001. 2.0 HDI?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPOILER MAZDA 6
Napisano

Odli?no izgleda! :prstgor: To je pri vas zelo po ceni. Moj spojler sem pla?al 450? nov, s lakiranjem in monta?o v mazdinom servisu.

U madonca to pa je cena.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPOILER MAZDA 6
Napisano

Za moj okus tak?na "malenkost" izjemno spremeni izgled vozila, na bolj?e seveda. Pazi pa, da dobro za??iti? tamle ko si luknje navrtal, saj se bo druga?e zelo hitro pojavila rja, sovra?nik ?t.1 na?ih Mazdic. :lol:

Seveda. To sem pa prvo naredil vse luknje dobro zatesnil... Tako da ne bo smelo biti problema z rjo.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPOILER MAZDA 6
Napisano

Evo mene nazaj :)

Danes kljub slabemu vremenu sem s pomo?jo zmontiral spoiler na svojo mazdico. meni se kar dopade kaj pa vam?

post-6506-1383505983_thumb.jpg

post-6506-1383506191_thumb.jpg

post-6506-1383506275_thumb.jpg

post-6506-1383506359_thumb.jpg

post-6506-1383506398_thumb.jpg

post-6506-1383506443_thumb.jpg

post-6506-1383506499_thumb.jpg

post-6506-1383506540_thumb.jpg

post-6506-1383506584_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPOILER MAZDA 6
Napisano

?ivjo. Zopet imam eno vpra?anje. Trenutno sem dobil ponudbo da lahko dobim spoiler za mojo mazdo 6 za 50eur.

SPOILER

Zanima me kako je s homologacijo. In ?e je ?e kdo imel opravka z tem.

Zoom.zoom

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

x car link usb/sd
Napisano

?ivjo tudi jaz imam tolo zadevico v mazdi in moram prinati da nimam nobenih te?av. A ti sploh ne prepozna?

Tudi jaz sem iz zasavja. Katero barvo mazde 6 ima?? Da ?e te kdaj sre?am da te pozdravim. Ker je kar nekaj mazdic v zasavju sam skoraj nobena na forumu

Veliko varnih kilometrov

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Jaz od kar imam pobarvane lu?i , sem bil dva krat na tehni?nem in ni bilo problemov...

No super ker to me je resno zanimalo. Ker mi je zelo v?e?. Kak?en je pa kaj stro?ek cca?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.