Skoči na vsebino
Car PC in podobno...
Napisano

Sicer stara tema, samo ?e bo ?e koga kdaj zanimalo.

Sem mel pc v ?e v prvem avtu nekje leta 06, nek 900mhz proc, klasi?en disk, in pa 8''ts, pa nisem imel nikol nobenih problemov s tresljaji ali ?em podobnim, avto je bil spu??en, je res da je startup time tm nekje pol minute ali ?e manj. Ampak ko se zalavfa, ni bolj?e zadeve. Naj omenim ?e mo?nost nadgradnje, wifi, bluetooth, gps, obd, itd... Pa ko je nekdo omenil slabo kvaliteto zvoka, se dobijo tudi malo huj?e zvo?ne kartice, tako da tu ni nekega problema, oziroma se zve?e na radijo, ki pa? to podpira (mislim da bi se dalo tudi prek optike).

No trenutno pa imam v avtu hp-jev laptop, spet s klasi?nim diskom, ter spet nobenih problemov. Nabavit moram le zaslon, ker se je trenutni odlo?il ?trajkat (jebemti kitajce).

Tako da zadevo priporo?am vsakomur, ki si ?eli zadevo izpeljat malo druga?e, imeti mo?nost nadgradnje sistema, itd... Jz vglavnem zadeve ne morem prehvalit.

Lep pozdrav!

Jero

Ker bom tudi sam v avto vgradil carpc (samo zato ker mi doma le?ijo 3je sestavljeni mini itx 12V ra?unalniki)

in moram kupiti le ?e monitor me zanima, kako je z vgradnjo tega pri mazdi 6?

sem gledal tale ruski film?ek, pa mi ni jasno kje je dobil tale nosilec in motor?ek, ki ti obrne monitor iz le?e?ega v vertikalni polo?aj? Je samo zamenjal monitor od navigacije?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.