Skoči na vsebino
HELP - moja GG z 18" - problem
Napisano

Dejansko bi jih blo bolj smiselno odrezat, ker ko je zapognjen navzgor, se lu?tn notr gospod blat usede (tko kot je Zmaj reku), in lepo papa tvoje blatnike. Res pa je da redkokdo ho?e to delat, ni lih simpl to sam tko odrezat. Men so blatnike valjal pri (takrat ?e) A3M, ampak nisem bil zadovoljen, so mogl popravljat, tko da A3M-a se izogibi :)

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda ba v6 2.0 problem
Napisano

Krasno, dobr da ni ratala kurba na poklic. Za ?koljko vem da je bla ok, notranjost je bla pa sploh top, kokr gledam dandans te znotri pokozlane avte po 2 letih uporabe se mi ?elodc dvigne. Moj 21 let str bmw je meu lep?o notranjost kokr 8/10 dana?njih avtov po 2 letih.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda ba v6 2.0 problem
Napisano

ja to bo to...tist, ko jo je prodal, je vedel zakaj..

Pozdravljen,

jst sm vsakemu po telefonu povedal da pije olje ko sem jo prodajal, tudi na forumu nisem skrival dejstva da pije olje. Prodal sem jo pa zato, ker sem ?el na zadnji pogon, tako da te prosim da se vzdr?i? neumnih komentarjev. Je pa od mene ?la ?e preko minimalno 2 lastnikov, vem pa samo zakaj jo je prodal Bobi, dalje pa nisem ve? spremljal situacije ker mi je odkrito povedano ?e dol visel po vsem tem preprodajanju. V najlep?ih ?asih je pa zgledala tkole:

post-657-1395955071_thumb.jpg

Lep pozdrav

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadgradnja centralnega zaklepanja ...
Napisano

Da si mal sposodm temo, zgubu sm klju?e od avta in s tem posledi?no edini daljinc k sm ga meu. Zdj a lahko kupm ker kol alarm sistem glede na to da je ?e serijsko blo daljinsko centralno, al moram bit pr ?em pozorn? Mau je fejl s klju?em odperat, kb meu hundej ponija :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

fedri za BA ?asijo
Napisano

Mogo?e, sam glede na to da se fedr premika, mislm da bi s?asoma barva spokala, tko da bl zihr je humulugirat :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

fedri za BA ?asijo
Napisano

Ahoj! Razmi?ljam da bi si naro?u H&R fedre, ampak ker so rde?i (sm mislu da so ?rni, pa sm se u?teu) me zanima ?e kdo pozna kakega majstra v okolici prekmurja da mi to namonti?e ter izda potrdilo o "strokovni" monta?i, lahko tud preko vez ?e kdo pozna :) Bi jst zadevo kr homologeru ker se polcaj sklon 70 centi pa ve da sm zreu za na tehni?nega :P Optiko pa pomoje ni problem najdt kle okol :) ?e kj rabm za homolomo poleg potrdila ter optike?

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

To itak :D

Sam so sotroji te RXice, ?e sam za pogledat so mljaaaask :ljubezen:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Matr ste kruti, se zavedate da je poraba padla za 100% po uporabi magnetkov? V tist avto garanterano ni ve? natanku niti litra :P:danzoman:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 amortizerji - malo tr?i ?
Napisano

Jst sm jih dau obnovit in tr?at 10% k amortizerju, cena 160?, zadovoljen ve? kot preve? :D

Zadi je k skala, spredi pa ga sicer prec umiri, sam ni tok trd k zadi (se vid da je motor spredi :P)

Sm pa gledu od KAYABA amortizerje, plinske in oljne, okol 350-400? za use 4, odvisno al so plinski al pa oljni. ?e bi pa bilstein delu za hyundaija (sj nevem, a dela al ne), bi miljon posto to uzeu, pa einbach vzmeti, pol pa gasa dalje.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

Neki mi je prjatu govoru da je problem v tem ker so stranska okna lahko max temnjena 10%

Problem je v tem ker ma velik serijskih avtov tonerana stekla, sam ne vsi enako, in tu nastane problem, ker pol bi mogli te k temnijo za usako znamko posebi naro?at folijo s tolk in tolk prepustnosti. Recimo jst mam serijsko tonerane 3%, torej gre lahko max 7% folija gor. Ampak usak avto ma druga? temnjena, to je problem. Drug problem je pa to da te k temnijo ?e noben nima ma?ince da bi zmeru prepustnost svetlobe ?ez okn. Na?eloma pa se da temit, ?e se z ma?ino ugotovi da serijsko tonerana stekla + folija ne presegata 10%. Se pa da po tanovem zadi temnit 75%, pol pa pride na vrsto piska?, ?e je temnjen ve? kot 50%, pol ma? kao dostavnik in rab? piskalico. Tko je men prjatu razlo?u k njegov prjatu temni stekla :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.