malo sem se pozanimal in sem pri?el do rezultatov, da s tem prihrani? 1/3 goriva...tak da ?e ima? porabo 7l, se ti nekje za dobra 2 litra (2,3L) zmanj?a... Pa celo garancijo ti dajo 2 leti na motor in na to celo zadevo. S tem da pri dizlih je nekaj malo druga?e kot pri bencinarjih...predvsem zarad mazanja se gre
sam kolko je to efektivno...pa to mora bit tako nareto da je ziher (celo ob kaki nesre?i) ...ker z vodikom se ni za igrat...sem sli?al da eni na mad?arskem blizu budimpe?te vgrajujejo te sisteme in celo 2leti garancije dobi?...stane pa nekje 135.000forintov ...proti temu je to poceni ?e gledamo kako slabo ceno ima sedaj mad?arski forint.
na netu sem zasledil tale bov off ventil in me zanima nekaj stvari v zvezi s tem venti?kom... Kolko je to "zdravo" za ma?ino? kako se ga sploh montira? ali se povi?a kaj poraba goriva? se da to zmontirat na Mazdo 6 2.0 diesel - 136PS - 2003 letnik?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
malo sem se pozanimal in sem pri?el do rezultatov, da s tem prihrani? 1/3 goriva...tak da ?e ima? porabo 7l, se ti nekje za dobra 2 litra (2,3L) zmanj?a... Pa celo garancijo ti dajo 2 leti na motor in na to celo zadevo. S tem da pri dizlih je nekaj malo druga?e kot pri bencinarjih...predvsem zarad mazanja se gre
Mazda 6 CD136 TE
Povezava za deljenje
Deli na druge strani