Skoči na vsebino
Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Samo ima bistveno lep?e linije - bolj mehke. Se vidi, da ga je Le?nik oblikoval :D ?e bi pa pri BMW 1-ki znak dol pobrali, bi lahko bil tudi novi Zaporo?ec.

Sicer zelo priljubljen model, ampak ta je tudi en "biser" oblikovanja. Spredaj ?e izgleda, zadek pa... hja, ?e?ki no.

2013-skoda-octavia-new-india-launch-pics

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moj osebni favorit v tej kategoriji je sicer Fiat Multipla, vendar, ker pride s tovarni?kim opravi?ilom (Failure in Italian Automotive Technology), se uvrsti na drugo mesto. Top kandidat, pa mi je definitivno Renault Megane "podmornica" (mislim, da so tam nekje med letom 2004 in 2008 - tista odsekana zadnja ?ipa). To da majo francozi Eiflov stolp mi je jasno, in mi je tudi jasno zakaj ga imajo - dol z njega gledajo v nem?ijo kak se avti delajo... te je pa enkrat bila huda megla, pa so megana naredli...

Meni niti Multipla niti Megan nista bila napa?na. Je pa taka oblika, ki je nismo vajeni in nam bolj le?i vse kar ima olimpijske kroge ali neko ?ahovnico v krogcu (ker delajo to, kar ?e poznamo). Audiji so se sicer malo popravili pri dizajnu, ?eprav so si preve? podobni, pri BMW-jih se ne spreminja skoraj ni? (pa? zehajo? dolg?as), MB pa napreduje po zaslugi Le?nika, sicer bi ?e vedno izgledal ko neki pogrebni voz z merkom iz pu?ke na koncu havbe. Okusi so razli?ni. Je pa res, da nem?ko naravnani ljudje te?ko sprejemajo spremembe in jih je treba nekak potisnit preko praga, da ugotovijo, da vseeno ni vse tako grdo kot si mislijo (npr. Bangle pri BMW-ju kako desetletje nazaj - en kup prito?b, zdaj pa jim je v?e?). Ena mojih izbrank izmed gr?ih kolnki?t je pa ta (zadek brez vsakr?ne domi?ljije):

0202205-BMW-5-series-Touring-530d-Tourin

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

Jaz imam na 7. Na 8 se mu je ?e motor malo v prazno vrtel pri naglem pospe?evanju (ampak se mi ni zdelo, da tudi kolesa, ker se ni sli?alo ni? ?kripanja). Isto na 9-tki. Moram probat ?e ostale variante nad temi ?tevili (?rke).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

Jaz sem s tem MAL-om kar zadovoljen. Do zdaj sem ga sprobal do 9-te stopnje. Na dolo?enih ne zazna? skoraj ni?, na dolo?enih se mu malo fuzla, ene pa trgajo gate. Poraba sicer ni ni? manj?a, prej bi rekel, da je lahko malo ve?ja, ker zaradi pretiranega navdu?enja preve? hodi? po stopalki. Ob "normalni" vo?nji pa najverjetneje ostane enaka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aha, ja PT Cruiser kabrio je pa res polom :) Ko da bi WC ?koljki montiral de?nik preko pokrova.

Scorpio pa meni ni bil napa?en. Bil je res nekaj druga?nega, bolj ameri?kega. Vem, da sem ?e forsiral fotra, naj ga kupi pa je potem Mondea vzel, ker je 5-vratni avto bolj uporaben (oba sta sicer bila rabljena). Ampak, ?e ga pogledam proti tej nem?ki gondoli iz istega obdobja, se mi prej MB zdi precej rusko "nametan".

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja, Rusi dostikrat pri oblikovanju uporabljajo kar sekiro. Sicer se pa strinjam z Bossom; Volga coupe niti ni tak ?voh. ?eprav PT Cruiser mi pa ne izgleda napak. Vbistvu mi je kul MOB-ovski avto. No, ?e nekaj ruskih katastrof (poleg ?ernobila - okej, ta je bila bolj Ukrajinska, ampak vseeno):

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Kar pa Rusi znajo delat, so pa ?enske:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

Se opravi?ujem, da pogrevam staro juho. Sedaj imam ta Mal Electronicsov box in zaenkrat ?e nisem zasledil neke razlike. Iz prve sem ga dal na 4, zdaj je na 6. Turbina ?e vedno za?ne ?opat pri 1800 obratih, prej ne. Naj dam ?e na ve?? Aja, pa dve diodi sta gor. Kaj pomeni katera? Ena mi sveti rde?e. Kdaj se pa druga pri?ge? ?e enkrat se opravi?ujem za nesmiselna vpra?anja in se zahvaljujem za odgovore :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

Jep, ?e dobil ZS. Zdaj samo ?e ?tudiram, koliko se mi to spla?a glede na to, da sem ve?inoma uporabnik avtocest. Zvo?nega zidu tam (navadno) ne podiram, se pa prepucavamo med 100 in 170km/h, kar je itak klasika, ko se spravijo kamjonđije prehitevat s sendvi?em v eni roki, cajtngom v drugi ter avto?toparko nekje vmes. ?e bi se mi poraba zmanj?ala za kak liter (zdaj imam cca 7,3l), bi bil to recimo kar dober argument :jupiii: Jures, ti ima? to zadevo ?e dalj ?asa vgrajeno? So bile kake te?ave kdaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.