Skoči na vsebino

Men je delal ?gajnar pri katerem imamo kot klubski ?lani tudi popust,imam pa vse vrata+prtlja?nik oble?ene v dynamat .......

Ok kr bolan sm postal, ko sem tole prebral. Lahko zaupa? ?e ceno vsega skupaj (magari na privat)?

Jaz ne rabim kakih tekmovalnih performans, zahtevam pa dober radio in zvo?ni?ki sistem, rad bi tudi ?imbolj kakovostno prostoro?no telefonijo - trenutno imam dodatno montiran Parrot MK 9100, ki pa im v?asih ne deluje najbolje pr itelefoniji (a sploh obstaja kaj bolj?ega)?

Predvsem me pa ?alosti jadna kakovost predvajanja muzike iz iPhona preko USB ali BT ...

Ima kdo kak pameten nasvet, koliko je treba dat, da se zadosti takim potrebam? Avto bom verjetno ?e kar dolgo vozil, sem se odlo?il, da ne kupim ni? novga, ker je stara 6 edina dovolj prostorna zame (visok in ?irok sem, jebiga) :-).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa ?e si bi kar na original bose nadgradil?

http://www.ebay.co.uk/itm/Full-BOSE-Audio-...#ht_4302wt_1313

Za dobrih 200 eurov ima? nadgrajeno na Bose...

Tole bi pa mene zanimalo ... imam Mazdo6 2004 ...

Kdo bi pa znal tole zmontirati in kako zafukan poseg je to?

Sicer je post res iz leta 2009, ampak ?e zmeri mi ni ratal akustike spedenat :D Mam namen letos, zares :D Poznam Vilija, bil ?e tam na "informativnem dnevu", ampak mi ne di?i, da bi mi cel avto razdiral. Bom raj?i sam en dan ;)

A ti je ?e uspelo spedinkat?

Kot re?eno - tudi sam i??em mo?nost za bolj?e ozvo?enje, pogoj je pa tudi, da bi mi nov set-up omogo?al tudi kakovostno brez?i?no telefoniranje, predvajanje z iPhona (lahko preko kabla ali bluetooth) - trenutno imam montiranega Parrota in mi gre na kozlanje ob vsakem komadu zaradi slabe kakovosti zvoka ...

BTW, a priporo?a se ?e vedno RadioVili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda6 04 modra osvetlitev armature
Napisano

Hojla - je tukaj ?e kdo naredil/razmi?ljal kaj v smer modre osvetlitve armature na mazdi6 letnik 04?

Kaj vse bi bilo treba narediti za to in kak?en bi bil cirka finan?ni stro?ek?

Originalna oran?no/rde?a notranjost mi je mal?ek preve? agresivna. :-/

Jasno mi je, da je to verjetno dokaj "nepotreben stro?ek", ampak kaj, ko se pa? vsake tolk v kaj zapi?im. :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.