Skoči na vsebino
Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Men je naprimer Mazda CX-5 grda. Sploh v zivo fuj :P

Drugac pa ja do starih preizkusenih ste kr zadel :) PT Cruizer, Ford Ka, Multipla, vecina avtov iz PSA in renault grupe, lancie so tud poglavje zase in moras mal cudn bit da so ti usec, joj ne smem Priusa pozabit in ja tud Ford Focus z al brez kante tastar je grd. Mogoce VW Bettle remake? :P U joj ja kaj pa Yugo Florida !!!? :) Mogoce bi lohk se dodal BMW 5 prejsne serije torej ne fejsliftan E60 :) Ta avto me ze cel cajt spominja na el-cheapo korejce v rit :D

Pa to so sam vec al manj avti k so se po evropi vozil :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dension Gateway Lite VS. xCarLink ?
Napisano

to bi moralo delati yatour v moji 6ki je delal on/off shuffle. tudi se je izklopil ko sem dal next song

Zanimivo bom jutri poizkusil se enkrat. Meni ni izklopil ne na next/previous ne na shuffle knof. Ampak je predvajal naprej dokler nisem ugasnil radia.

pa dela shuffle samo v trenutni mapi al gre po vseh mapah?

V mojem primeru je shuffle delal samo znotraj ene mape. Mogoce sem prehitro obupal, vendar po +20ih komadih je se vedno shuffliral doti?no mapo, potem sem se pa naveli?al in izklopil shuffle :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.