Skoči na vsebino
to?a
Napisano

Ali kdo ve, ali se da preko zavarovanja menjati le te alu ali krom okrasne letve okoli oken/stekel ki so po?kodovane od to?e?

Jst sem jih ?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Men je pa una kupe Volga prav cool

Osebno ne bi rekel, da je dizajn grd, ker je to pa? dizajn iz 50 in 60-ih let. Grdo je tisto kar pride na novo dizajnirano pa je takoj bruh.

Recimo Renault VelSatis

Nissan Micra - sploh tista CC varjanta

Ford Ka..ka

PT Cruiser

Men je tudi kupe Volga svetovn, PT Cruiser pa tudi. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Na tvojem mestu bi jaz pred ogledom (ali pa ga s seboj vzel) forumskega Wankel obvlada?a, kontaktiral, g. Mitjo (MitjaMX6&T ima vzdevek na forumu). :cheers::D

Fajn da je tle na forumu nekdo, ki obvlada zadeve, za pomoc, v primeru, da se kdaj odlocim za nakup RX8-ke (dolgo jo mam ze ogledano, pa sem kr mal v dvomih glede nakupa). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Da nebom odpiral nove teme, bom kat tukaj vpra?al :D

Tudi jaz razmi?ljam da bi nabavil rx8, pa me zanima ?e kdo od vas ve kak?ne dodatne info(inside info) o tistih ki se prodajalo na avto.net. vse so dokaj stare, tako da sem prepri?an, da si jih je kdo od vas ?e kdaj pobli?e ogledal. vzel bi pa mo?noj?o verzijo.

Pa ?e mi kdo lahko na?teje vse vpoklice, ki so bili opravljeni pri nas bi bil zelo hvale?en :D

Hvala

Dobr zber in kupi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.