Skoči na vsebino
?ipanje in garancija
Napisano

jaz sem jo ?ipal, ko je bila ?e v garanciji na poobla??enem Mazda servisu, tko da je moja garancija veljala, ?eprav jo nisem rabu.... :P

Na kirmu servisu so ti pa to ?ipal? A misli? na powerbox al ?ipanje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ipanje in garancija
Napisano

Spet js te?im :D

Ima kdo konkretne izku?nje kako je s ?ipanimi mazdami in morebitnim uveljavljanjem garancije. Eni trdijo da odpade, drugi da ni te?av, ker imajo kao dogovor s servisem ( to drugo seveda trdi tuner).

Tako da mene zanima ?e je kdo?e imel kak?ne izku?nje ali pozna situacijo malo bolje kot jaz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Power box pa?e! Le mogo?e ker gre za PSA ma?ino je konektor drug in je treba kabel zamenjati. ?e ?e ima? PB in bo? v okolici LJ se ustavi, potrebna je 1 min brez ?ravfanja avta za odgovor.

Nimam ve? PB, sem ga vrnil. Problem je bil v tem, da tisti, kateri mi ga je posku?al namontirati sploh ni na?el CR konektorja.

?e ti ni odve? mi na ZS pusti svoj kontakt in te bom kontaktiral ko bom v okolici LJ da pogleda? situacijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Po neuspe?ni monta?i PBOXA ( avto crknu in ni hotu ve? u?gat kak dan) in po tem ko sem obupal na tem, me spet prijemlje, ker mi konjev primanjkuje :angry: , vendar bi tokrat rad nekoga, ki se na zadeve RES spozna in bi znal namontirat na 85kw psa motor v mazdo 3. Anybody?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Potrebujem pomo?-?tajerska
Napisano

Pozdravljeni,

Uporabnik mi je prijazno poslal svoj Pbox na test, da vidim ?e mi pa?e preden ga odkupim od njega.

Ker sem sam totalni analfabet pri zadevah okoli motorja bi prosil, ?e je kak uporabnik, ki bi mi pomagal pri monta?i ali ?e kdo koga pozna, ki bi mi to naredil na ?tajerskem, najraje na relaciji Celje Velenje ali kje okolica.

Najlep?a hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

zivjo

imel sem na mazdi 6 dizel 140 ps power box (170ps) steinbauer naredil cca 230000 km brez problemov

kupil novo mazdo 6 2,2 129 ps in notri je zopet steinbauer ?ip (novejsi model)

Kje si kupil? Koliko ??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

ko bo bomo pa bencinarja kupil :lol: .

Kdo ma power box za prodat, vidim da vas kar nekaj foruma?ev fura to ?udo, torej zgleda deluje na mazdah :punk:

Katere znamke powerboxe imate in kdo zna to na?telat, en uporabnik mi ponuja rabljenega, je to za kupit al so lahko kake te?ave?

Mogo?e spra?ujem neumnosti ampak s powerboxi se nikol nisem ubadal...niti ne vem kako se to montira

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Meni so na AS mazdi dejali, da mi lahko ?ipajo mazdo ( oziroma vgradijo powerbox) in mi ?e velja garancija. Sam sem skepti?en do teh powerboxov. Ima kdo malo ve? izku?enj s tem, gre za M3 1.6d letnik 2012. Cena naj bi bila prek 600e kar se mi tudi zdi drago.

Prosim za kak?ne nasvete okoli powerboxa oz ?ipanja ampak pomembno je, da mi garancija ostane.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Men j epa multipla pred FL en najbolj cool avtov kar jih je. Grde so mi prakti?no vse novodobne toyote, par mazd :D ( 5 ?e posebno, pa tud kak?na druga se najde ), marsikater od teh, ki ste jih tukaj lepili da so vam grdi so pa men nenormalno cool ( npr thesis sramezljiv ) in podobni.

Ja vem...?uden okus mam :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.