Stirna 1 Napisano 25. april, 2014 Avtor OGLEDALA + AVTOMATSKI ZAKLEP Napisano 25. april, 2014 Letnik je 2008 Pri mojem prej?njem avtu (mondeo) se je dalo za avtomatski zaklep ob speljevanju re?it z neko shemo zaporednega zaklepa. No ?e boste kaj pogruntali javite. Na ?alost pa jaz in nem??ina ne gre skupaj ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta) Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Stirna 1 Napisano 24. april, 2014 OGLEDALA + AVTOMATSKI ZAKLEP Napisano 24. april, 2014 Pozdravljeni Ali je mo?no nastaviti zunanja ogledala tako, da se ob zaklepu avta avtomatsko zaprejo? In ?e drugo vpra?anje. Ali je nastaviti, da se po speljevanju avto avtomatsko zaklene? Hvala ?e tvega?, lahko kaj zgubi?.?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!(Robert Goizneta) Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Letnik je 2008
Pri mojem prej?njem avtu (mondeo) se je dalo za avtomatski zaklep ob speljevanju re?it z neko shemo zaporednega zaklepa.
No ?e boste kaj pogruntali javite.
Na ?alost pa jaz in nem??ina ne gre skupaj
?e tvega?, lahko kaj zgubi?.
?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.
Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!
(Robert Goizneta)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani