Skoči na vsebino
Lip za sprednji odbijac
Napisano

Lipi nenormalno zbol?ajo izgled vsakega avta :punk:

Priporo?u bi edin, da res ne kupuje? najcenej?ih iz steklenih vlaken (Fiberglass), ker bo po?u ali se razletu ?e ob prvem ve?jem le?e?em policaju ali dotiku ob robnik.

Gumirana plastika (Polyurethane) so pa the real deal in se spla?a tud ?e so dra?ji, nekateri so clo tko dobr dizajniran, da pridobi? downforce :prstgor:

Obvezno je treba tazga kupit, ker pol se ti dizli ful bolj dr?ijo ceste, zard vsega tega navora pa to :party0035:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5x112mm na 5x114.3mm
Napisano

Am pomi?ne matice dobi? pri vsakem vulkanizerju .. ? pa s temi stvari se ni ravn pametn igrat .. ta matica je ubistvu ?ist navadna samo da ma spodaj dodatno nek obro?ek, ki je gibljiv. Ne vem men to vse skupaj ne deluje najbolj stabilno. Sem imel sam to zadevo na avtu, je pa res da je imel avto 90KM in ne 190, kot naj bi jih imel tvoj dizel .. Pa? proda? pa kupi? kar pa?e pa je to to, definitivno najcenej?a varianta.

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Evo eno vprasanje. Jest mam 2003 mazdico z gt opremo seprav mam xenon notr. Zanima me, ce lahko kupm luci od faceliftane mazdice letnik 2006 recimo. A je to ista lampa sam da nima unga kic kroma ampak je temnena. Ker kokr sm jest raziskoval, k razkoples luc se tist wannabe krom cist dol vzame ane? (jost?,batko?) seprav bi teoreticno lahko razkopov obojne luci moje pa faceliftane pa zamenu tist krom z uno temneno plastiko k je v faceliftu notr in bi mel lepo crne luci. Verjetn se en sprasuje zakaj se pol ne zamena komplet luc .. Problem je ker mam jest Xenon notr una facelifta k jo jest gledam na odpadu ga pa nima. Mislm .. Nevem a je to sploh vazn, a je kej drgacna luc al je sam zarnca fora :)

Mal razmislam :P:harhar:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

ja sej me je kr mal strah :) bom dal prvo za 60 stopinj(15-20min),tok sem dal prednje,se je lepo odprlo.

pa se jst mam staro pecico sploh ni sla cela notr :hohoho:

Dr?im pesti, da bo vse ok :prstgor:

kaj pa spredaj, si ?e zrihtal? (fotke!) :jezicek:

PS: Kok pa si pla?al tele zadnje, ker dobro zgledajo :ninja:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

sej to.se xennon mas ti.tok da res,zgledal bi pa bomba,sam dela pa je neki...tako kot je batko reku,najvec dela posmerglat to srebrno "odbojno" barvo...ampak bo,do dons upam da mi uspe :D bomo skp postimal itak ;)

Skoda, ki nisi prej reku pa bi ti prsu pomagat. :closedeyes:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Nevem zakaj bi karkol kompliciral glede na to, da nima vpliva na svetilnost :P oziroma zakaj bi men tezil tebi pa ne :harhar: mogoce ker bi pr men bols zgledal :jezicek: ( mal heca :party0035: )

Drugac pa upam da ti rata, pa da bomo vidl kako fotko kako zgleda :P ce bo dobr bos se men naredu :cheers:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letvice za lu?i, M6
Napisano

Zanima me, ?e ima kdo idejo, kje bi se (pri nas) dalo dobiti omenjene letvice za prednje lu?i za mazdo 6.

Me pa tudi zanima, ?e je kak?en interesent, da bi skupaj naro?ili zadevo iz tujine, ?e bo pri nas predrago oziroma, ?e sploh bo :)

PS: Tiste make it yourself zadeve me ne zanimajo :)

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.