Oj @Bini ti boš gotovo vedel ... A je treba te senzorje za tlak upariti z avtom ali karkoli narediti, da ti na računalniku pravilno prikazuje tlak v gumah?
Te senzorji za tlak se sami avtomacko povežejo po 300m vožnje 😉😁😁seveda so lahko kopja za Mazdo cx30 😉😁
Z Gelipterjem imava oba montirane na cx30 zimske Hankook. Odlične gume. Sem šel pozimi v snegu čez Passo Pordoi (2250m) brez problema. Tudi tihe so in v mokrem držijo veliko bolje kot te naše letne Bridgestone. Tudi cena je solidna. Zelo priporočam.
Ko prebiraš(am)te poste je edina prava odločitev bencinar😉😄, pa brez zamere, stari dobri dizli so bili še pred uvedbo dpf filtrov (vsaj za hondo vem do 2008 še prejsnji model)...to s temi dpf/egr in ostalim sranjem, same potencialne težave z sodobnimi dizli. Ravno zaradi tega sem se jaz odločil za bencinarja in ne več dizla....manj potencialnih komplikacij...na manjko navora se pa ze navadis oz.vzames v zakup😁...je pa res da ne poznam/nimam izkusenj z novodobnimi turbo bencinarji, kaksna je tam tehnologija in zanesljivost, itd...ampak trend gre v to smer, razen če boste presedlali na elektriko😉😄
Ekola, po dolgotrajni sagi so mi le vpisali 17-ke v nov homolog. karton?ek in to brez stro?kov. Moram pa pohvalit g.Valterja na homologaciji na Avtoplusu Kp, ker se je resni?no zavzel za moj primer in ga na koncu tudi uspe?no pripeljal do konca...
...torej, spomladi gredo 17- ke gor.
Ej...super samo ,da si zrihtal...samo pa res je bla Jeba.za homologirat te 17-ke.dobro jih zrihtal lp
Ej....Alex..res me ?udi da so ti napisali take dimenzije na homologaciski karton?ek...noro.no zdaj bo? re?il...tako ko da bo? lahko dal gor 17.col feltne.dobro zrihtaj
Ej,,,,pa ne more? verjet...kaj tip komplicira..po?akaj kaj bo zrihtal ta tip...?e ne bo? ?el drugam...lahko gre? v postojno avto krka.to je cela JEBA..saj je ves original MAZDA..LP
Ej...Ajvar-mojster to je super..jaz bi rabil za mojo CX5..folijo za prtlja?nik-dol..da ?enske ne podrsajo ,ko jemlejo iz prtlja?nika ven stvari..he he lp
Ti kar predelaj tretjo zavorno lu? v meglenko ?e ?eli? izpasti kot najve?ji debil ki ti??i bremzo v megli,pa ?e pove?al bo? verjetnost da se ti kdo zabije v rit ker danes po ve?ina ljudi najbolj opazi tretjo zavorno lu? ki je pa? vi?je montirana. Moje mnenje prej bodi brez zadnje meglenke kot pa brez dodatne stop lu?ke. odlo?itev je pa tvoja
stari dobro si to napisal STEM SE NI ZA HECAT LP ale?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Te senzorji za tlak se sami avtomacko povežejo po 300m vožnje 😉😁😁seveda so lahko kopja za Mazdo cx30 😉😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani