Zraven pridejo navodila, ki so v pdf priponki in ra?un za nakup kljuke na ebay-u.
Kateri obrazec je treba izpolnit? In koliko pribli?no je cena takega postopka?
Spra?ujem, ker so me na Avto Krka zavrnili ?e? da ne gre brez potrdila o strokovni vgradnji. Jaz pa potrdila o strokovni vgradnji ne morem napisat sam, ker ga lahko napi?e samo mehanik, ki ima registrirano obrt. Zato bi rad vedel kak?en je to?en postopek, da pridem skozi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala.
Je ta v redu? https://www.ebay.de/itm/Fur-VW-Touran-07-2015-jetzt-AUTO-HAK-Anhangerkupplung-starr-neu/184059826531?fits=Year%3A2016%7CModel%3ATouran&epid=1352666510&hash=item2adad21163:g:Mw8AAOSwrD9d4Exq
Zraven pridejo navodila, ki so v pdf priponki in ra?un za nakup kljuke na ebay-u.
Kateri obrazec je treba izpolnit? In koliko pribli?no je cena takega postopka?
Spra?ujem, ker so me na Avto Krka zavrnili ?e? da ne gre brez potrdila o strokovni vgradnji. Jaz pa potrdila o strokovni vgradnji ne morem napisat sam, ker ga lahko napi?e samo mehanik, ki ima registrirano obrt. Zato bi rad vedel kak?en je to?en postopek, da pridem skozi.
131282_v1.pdf
Povezava za deljenje
Deli na druge strani