Skoči na vsebino

Verjamem, ampak ne delajo mazdo. Odgovor:

"Pozdravljeni,

?al pri nas nimamo opreme za programiranje elektronike vgrajeno v vozilih Mazda, zato vam pri va?i te?avi ne moremo pomagati. Pri Mazdinih 2.0 dieselskih motorjih odstranitev DPF brez dodatnih te?av ni mo?na, edina re?itev je menjava z novim filtrom na poobla??enem servisu.

Lep pozdrav,"

:policaj: error driver 6 604015435943476473710351.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bodykit
Napisano

Ne morem najditi body kit za M6 GG kot od kolege: http://www.mazda-si.net/topic/12055-prodam-body-kit-za-mazdo-6/

Mazda mi je razbita in moram zamenjat odbija?, Be?im od stock varijante. Poljaci imaju, ampak je nemogo?e iz Srbije kupit ker imajo interni Paypall. ?e kdo dela te sport odbija?e v Sloveniji, bi mi veliko pomagala informacija. Prage imam in rabim samo odbija?e (oba al pa samo prednji). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Angel Eyes
Napisano

Morda je kot FL modela druga?e, ker lahko pr?gem odvojeno prednje in zadnje lu?i za meglo na ro?ki. ?e se spomnim, tovarni?ko je tako: zasukam ro?ko na gor za prednje, na dol za prednje in zadnje. Bom danes ?e enkrat pogledao na avtu. Bilo je vezano je ne med sabo, ampak z pozicijom. Zato sem naredu na zasebni gumb.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Angel Eyes
Napisano

Popolnoma ima? prav ker sem ?e menjao enkrat prsten. Zdaj ih ne koristim za vska dan zarad tega.

Na mom je na mest lu?i za meglu dnevna led ?arilja in je zvezana na zasebni gumb ker lu?i za meglo delajo samo preko pozicije. Tako sem naredu da mi dnevna led dela zasebno brez pozicije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Angel Eyes
Napisano

Mene je ko?talo 150e vse z monta?om. Navadni angel eyes ne tolk mo?ni pri istom tipu so ko?tali 75e z monta?om. Na vse je 1 let garancije. Vem da so lu?i otpirali tako da so iz grejali v pe?ici. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.