Imam mo?nost da zamenjam alu plati??a Alesio monza 17 col za original od M6 GT 17 col , pa me zanima kolk je realna cena teh rabljenih plati??. So kar ok ohranjene. Moje Alesio pa so povpre?no so bile ?e ?pricane in se ?e skoraj ho?jo lu??it. Za menjavo ho?e da mu dopla?am 150 ? . Ali so vredne 350? tolk ho?e brez menjave. :ne vem:
Ali ima kdo izku?nje pri M6, kako se obnese ?e je avto zni?an za 35mm. Ali lahko pozabim na udobje in pa katere fedre uporabljate pri M6. Sem sli?al da apex ni priporo?ljiv ker se preve? poseda, ali je to res?
Kaj pa mislite ali pa?e krom za ogledala, kluke vrat in letvice oken pri temno modri Mazdi 6.
Imam namen v kratkem to vse skupaj po?timat, tako da ne vem ali bo to pri?lo do tapravega izraza Mogo?e ?e preve? kroma (ki?asto) ali pa? ne? Ali ima ?e kdo od vas kromirana ogledala in kljuke in kako mu izgleda?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja sej sem glih kar mislil vpra?at kje bi se dalo dobit ugodno distan?nike tam nekje okrog 15mm, lahko tudi rabljene.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani