Skoči na vsebino
Pozicija tempomata
Napisano

Sem levi?ar in avto ve?ino ?asa, sploh na AC, vozim z eno roko...

Se pravi lahko s spremembami za?ne? ?e tukaj. Kot je bilo omenjeno...volan v obe roki in potem bo ta "te?ava" s tempomatom naenkrat izginila...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozicija tempomata
Napisano

Komplicira?... :P

To, da si na ?kodi imel tipke na levi strani volana ?e ne pomeni, da so tipke ponavadi tam. To pomeni, da jih je ?koda imela tam. Nekateri jih imajo na ro?ki za smerokaz, nekateri imajo za tempomat svojo ro?ko, nekateri na desni strani volana, nekateri pa na levi. V glavnem...?imprej se navadi in se obremenjuj glede pomembnej?ih stvari v ?ivljenju... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ok dolgujem slede?e.

Lastnik je skor sosed od Jures-a.

Trenutno je na cca +-2 konja, 208 konjev in dela bp.

Poraba med 5 in 6 litri.

Njegov nasmeh na faci pove vse.

OK, hvala. Ampak to govori? o ta novem 2,2d Skyactive, a ne? Kam pa je dal delat?

Kaj pa tisti s CD185? Koliko kilometrov pa tisti kaj dela in koliko ?asa ?e to vozi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imam nekoga ki fura to everyday, kolk konjev pa ne vem to?no pa se pozanimam,.

OK, hvala ti. Vozim namre? CD185, kot omenjeno kar dosti kilometrov dnevno in sem si za?elel kak?nega konja in Nm zraven, ampak pod pogojem, da stvar deluje res zanesljivo. Zaradi tega bi se izogibal ekstremov v silu 244 KM, ampak ?e nekdo res dela take zadeve in so dokaj zanesljive, mislim, da zna ven dobit tudi zanesljvih recimo da 210 KM in 450 Nm. Tunerji pri nas ponujajo tudi 500 Nm, ampak kot sem rekel...nisem ziher, da je to res zanesljivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tamo?en model mazde gre na preverjenih 244hp

turbina se odpre samo za 0.35bar in ni? ve?... kar se varnosti ti?e... je varno... je pa res da dpf more ven vklju?no z blindiranjem egrja

aja pozabil sem omeniti... delal se je avto za ?vaba ki se dnevno vozi 170km v eno smer... 340-350km dnevno pa ima avto od novega ?ipiran... poraba ni?ja kot na bratovem ki ima enakega pa isti klanec en gre v 6 prestavi drug more v 5 :)

Ima? kak?en kontakt ?loveka, ki ima teh 244 KM? Pa po mo?nosti info, kdo je to delal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zmaj 2.2 cd motor doaeze varnih 250 prirastek navora pa 170-180nm :)

Kolikor sem gledal (pa lahko, da nisem gledal dovolj), nih?e ne ponuja 250 vrancev, kaj ?ele da bi to bilo popolnoma varno.

Me pa resno zanima...ali ima kdo navito CD163 ali pa CD185? Pa to ne nekdo, ki bo napisal "ja, imam xxx konjev, yyy Nm in po 20.000 km je vse OK". 20.000 jih naredim v petih mesecih, ?elim izku?nje na dalj?i rok. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.