Skoči na vsebino
Power box
Napisano

Evo sedaj sem se odlo?il, grem na tuning z Mazdo.

Zanima me, ?e mi lahko kdo pove kakr?ne koli izku?nje kako je z tuningom? Kje ste ga dali, kako se avtomobil obna?a, cena, kvaliteta, poraba...

pozanimali smo se pri CSS v mestinjah, cena bi bila okrog 300?. 

Nekje sem prebral na forumih, da so ?e bolj?i tunerji v sloveniji. Predlogi? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Rad bi pridobil, da mi bi za?elo hitreje vle?t v ni?njih obratih, ker se mi zdi da je mrtev do 2000 obratov.

Sem vpra?al Tunerca, pa je rekel ?e je tunng pravilno narejen, da z DPF-jem ne sme biti nenapovedanih problemov.

Prosim za nasvete, tistih ki mate ?ipirane.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Evo tako sem upostil PB in se odlo?am za tuning, nekje pribli?no ista cena je pri Tunerc Chiptuning in Vstuning. 

Kolega je dal ?ipirat pri Vstuning (ima megana 1.5 dci), naredil je 90kkm in dela brez problema, pridobil je na mo?i okoli 30ps, poraba se mu je zmanj?ala za nekaj decilitrov.

Kaj priporo?ate za mazdo oziroma je kdo dal pri kerem ?ipati in kako je narejeno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Pozdravljeni,

sem prebral ?e cel forum na temo Power boxa, ki si ga bom nabavil ?ez kaki mesec ali dva.

Zanima me kaj pravite na ta PB http://www.racechip.de/chiptuning/mazda/6/2-gh/2-2-mzr-cd-120kw/index.php se spla?a ali ne? Priporo?ate kaj bolj?ega, nasploh izku?nje z va?imi PB in katere imate?

I??em cenovni rang tega PB, seveda preverjenega, ki nebo vplival na motor, turbino,...

LP Bla?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.