?e je TUV za tvoj tip vozila potem pride? brez problema skoz. Samo papirji morajo biti in seveda ustrezna vgradnja.
Preglasen je zelo relativen pojem.
Torej nima? homologacije pa si useen pri?el skoz tehni?nega?
?e ni skrivnost, kok te je ko?tal ror pa monta?a? Pa kje si vzel/montiral.
Smo radovedni
No sam kokr jest vem dobi? TUV sam zram remusa pa ?e ena firma sm zdi da je u sloveniji, drugo je pa sam a-testirano, kar pa ni isto kot homologirano oz. iz a-testom ne more? nrdit homologacije. Drga? ?e si pa tako zelo ?eli? homologacije izpuha, naj ti en remusa posod pa papirje, pol pa homologiri, pa dej nazaj drug auspuh gor, pa po mo?nosti ?e iste ?tevilke na njega vre? kot so na remusu. ?eprav je to izguba ?asa in denarja Zdej nej pa dvigne roko gor tist ki ima homologiran auspuh pol boste vidl o ?em govorim
tega pa nisem vedel kaj pa ?e ti pride?, nwm. z magnaflow auspuhom na homolomo, kaj bi rekli :ne vem: access denied
Torej nima? homologacije pa si useen pri?el skoz tehni?nega?
?e ni skrivnost, kok te je ko?tal ror pa monta?a? Pa kje si vzel/montiral.
Smo radovedni
Sej ti ma? lohk vse homologiranu na avtu pa tehni?nega ?e zmeri nebo? naredu Ni va?n kaj je homologirano pa kaj ne, va?n kje tehni?ni dela? Jest nimam homologiranga auspuha pa se dere kt svina, pa pridem zmerej ?ez
Pa kokr jest vem se pr nas da homologirat sam REMUS-a. Nej me kdo poprav ?e je ?e kak?n ki se ga da
@ReDevil: Te?ji avti SE posedajo to ti lahko kar nekaj lastnikov (predvsem dizlov) pove.
Bbilder, rekel sem ti za H&R vpra?aj v A3Mu. Niso dosti dra?ji kot Apex ?eprav 193? za Apex se mi zdi visoka cena, si prepri?an, da ni to rekel za H&R? :ne vem:
Noup, sem rekel za apex-e ker sm tud sam mislil da so dost cenej?
Sej ?e avto dol spustim, pol bom mogu tud cesto po?timat, bo vsaj po?timana:) tista par najve?jih luknj ?e zaflikam, edin tam mim hi?e tist klanc me mal skrbi
?im je malo te?ji se radi posedajo res je. Pa si vpra?al, ?e imajo H&R za tvoj avto v A3M? Mene so pri?li cca 200? z gotovino. Pa je le znamka z ve? pedigreja kot Apex.
Pol sm se ?e mal pr amortizerju za eibache pozanimal. 370? me pridejo fedri, monta?a in homologacija
Evo poklical v A3M. Apexi so 193? za moj avto, pri amortizerju pa za Eibache od?tejem 250?. Kam se mi spla?a it pa monta?o delat? Kaj se bolj spla?a apex al Eibach? Ker za apexse vsi pravjo da se posedajo.
Mene pa zanima kje bi jest lohk nabavu apex fedre za moj avto? Ker amortizer d.o.o. ima sam eibach. Za eibache pa takoj od?tejem 400?(z vgradnjo in homologacijo).
Zdej sm se spravu pa maske za ?ez zadnje lu?i delat iz poliestra. Da bojo okrogle lu?i Zdej bom najprej to probav za na lu? od skuterja nrdit da vidm kako bo uspel, pol pa naprej
niti ne,ker sem mel sportni volan gor kako leto pa mi nihce ni tezil pa me niso malokrat ustavli pa ?e na tehnicnem mi nic ni rekel,po mojem na kakiga naletis,ker homologiran bi moral bit,ampak na sreco jih bolj sipe pa spojlerji motijo pa prevelke felne,zdaj morem dat volan nazaj gor al pa ga prodat se se morem odlocit,ker ce mam mali volan gor moja noce avta vozit :ne vem: :ne vem:
Homologiran? A to dobi? zravn volana papirje pol mor? pa ?e homologacijo nardit na lpp?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a pa ima svoj TUV, al je s kak?nimi drugmi papirji homologiran?? Al pa jest nism prov ne? na teko?em
Povezava za deljenje
Deli na druge strani