Katjaa 753 Napisano 25. april, 2017 Pozicija tempomata Napisano 25. april, 2017 Direktno na volanu je super, vendar bi ?elel na levi strani. Sem levi?ar in avto ve?ino ?asa, sploh na AC, vozim z eno roko... Pa dobro, bom nehal komplicirat.Pa volan v obe roki:) Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa 753 Napisano 17. april, 2016 Fiat Barchetta 1.8 millenovecentonovantanove Napisano 17. april, 2016 No pa ima? ?e ti makaronarko:) Tudi jaz sem se danes spet malo zaljubila v topless italijanke. Pa ?imanj ?raufanja! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa 753 Napisano 27. september, 2014 Najgrši "voz" vseh časov? Napisano 27. september, 2014 ?e Kio Pride sem pozabila. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa 753 Napisano 22. september, 2014 Najgrši "voz" vseh časov? Napisano 22. september, 2014 Meni pa Renault Thalia, Toyota Yaris verso, Fiat Multipla. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Pa volan v obe roki:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani