Skoči na vsebino
Zaščita pragov
Napisano

Opazil sem, da mi je uspelo ob vstopanju in izstopanju na voznikovi strani narediti ?e kar nekaj lepi ris v laku na pragu. Malo sem se razgledal in obstaja nekaj mo?nosti:

• original Mazda za??ita z osvetlitvijo ?200+ - verjetno DIY monta?a odpade + mi je (pre)drago KLIK
  • za??itne letve:
    • iz aluminija: KLIK
    • nerjavnega jekla: KLIK
  • za??itna folija:

Nekako se najbolj nagibam k nerjavni izvedbi. Pri foliji nekako dvomim v tisto "odstranitev brez sledi".

Kako to vpliva na morebitno korozijo ipd.

Kak?ne izku?nje?

PS: imam pa rde?o M6

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Si imel kaj prilagojene nastavitve ali tiste, ki so tovarniske? Ker meni Bose povsem ustreza... tudi v sedanji sestici, kjer dejansko sploh ni vec posebej wooferja v prtljazniku ... 

Druga razlaga pa je, da si bolj "audiofil" ...  :rolleyes:

Razlika je tudi v tem, ali poslu?a? glasbo ali ton.

Naviti basi ne povzro?ijo ni? drugega kot kup grmenja. Ko sem prevzem moj avto, je imel base navite do konca - za mene popolnoma neuporabno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 2014 lip
Napisano

Prvo to?ko razumem.

Ne razumem pa, zakaj meni?, da je odbija? bolj zavarovan.

Z "lipom" spusti? sprednji rob avtomobila za ca. 2 cm. To pomeni, da lahko zahakla? robnike, katere prej niti zaznal nebi. In ?e tak robnik resno zahakla? se lahko "lip" odlepi, ali pa lepilo (in po mo?nosti ?e vijaki) tako mo?no dr?ijo, da posledi?no po?koduje? ravno tisti del avtomobila, ki ga ?eli? za??ititi.

Ravno tako pred podrajsa? po kak?nih grbinah, muldah ipd. in tako obremenjuje? del, ki sicer sploh nebi bil obremenjen.

Glede tretje to?ke - poznamo dve vrsti selotejpa: takega, ki ne dr?i in takega, ki ne gre dol. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.