Skoči na vsebino
Vgradnja adapterja
Napisano

Eh, pa saj verjetno niti ni treba vle?i ven radia. V 6-ko prve generacije sem to vgradil skozi odprtino predala pred sovoznikom, verjetno gre tudi tu lahko tako. ?e se ti pa ne da s tem ubadati in ?e se bo? kdaj zve?er vozil po ?i?ki (vidim si iz LJ) se pa lahko tudi pri meni ustavi? in ti bom jaz zmoniral.

Ne samo,da sem iz Ljubljane,sem tudi iz ?i?ke. Tko da,ko bo? imel cajt se priporo?am.Po?lji mi kontakt na ZS pa se bova zmenila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgradnja adapterja
Napisano

Ena firma direkt zraven mazda servisa v BTC se bavi s temi re?mi. Pokli?i in vpra?aj. Meni so za 6ko rekli 50? s tem da bi bilo pri moji treba ?e nekaj lotat po vezju. Zate bi bilo verjetno ceneje ker je zadeva plug&play. ?lani kluba imajo pa ?e dodatni popust.

Hvala za info,samo 50? se zdi meni malo veliko. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgradnja adapterja
Napisano

Je v Lj. ali okolici kak?na dobra elektro du?a,ki bi priklopila tole

http://www.ebay.com/itm/Car-Audio-MP3-USB-Interface-Aux-Adapter-For-Mazda-3-323-6-CX-7-RX-8-MPV-MX-5-/131551751230?fits=Make%3AMazda&hash=item1ea1186c3e%3Ag%3AXgQAAOSwgQ9Vm4il&vxp=mtr

v mazdo CX 7,pa da mi ni treba prodati ledvice za to? Si ne upam sam pulit radia ven,kljub nazornemu videu na Youtube ;-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaščita pragov
Napisano

Opazil sem, da mi je uspelo ob vstopanju in izstopanju na voznikovi strani narediti ?e kar nekaj lepi ris v laku na pragu. Malo sem se razgledal in obstaja nekaj mo?nosti:

• original Mazda za??ita z osvetlitvijo ?200+ - verjetno DIY monta?a odpade + mi je (pre)drago KLIK
  • za??itne letve:
    • iz aluminija: KLIK
    • nerjavnega jekla: KLIK
  • za??itna folija:

Nekako se najbolj nagibam k nerjavni izvedbi. Pri foliji nekako dvomim v tisto "odstranitev brez sledi".

Kako to vpliva na morebitno korozijo ipd.

Kak?ne izku?nje?

PS: imam pa rde?o M6

Imam iz rostfreja za mazdo cx 7-nerabljene. Tvoje so za 30?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.