Tak?na sprememba na vozilu ne vpliva na predhodno homologirane dele niti ne vpliva na varnost vozila, zato po mojem mnenju ni potrebno preverjati skladnosti.
Lep pozdrav.
Kasneje sem poklical tega gospoda na LPP, kateri mi je odpisal in sva malo bolj podrobno predebatirala.
On je mnenja, da tega dodatka ni potrebno homologirat, saj se na vozilu ni?esar ne spremeni. Povedal mi je tudi, da si lahko njegov e-mail natisnem in imam vedno pri sebi v vozilu, v kolikor bi me prometna policija ustavila zaradi tega (sam mo?no dvomi, da bi me zaradi tega).
Sedaj pa razmi?ljam, da bi zadevo naro?il iz ZDA http://allfitautomotive.com/all-fit-lip-kit/ saj je kvaliteta preverjana na podlagi ostalih uporabnikov (video posnetki zgoraj).
Ta iz Nem?ije, kjer prejmem tudi TUV certifikat, pa mi sedaj ne koristi ve?, saj homologacija ni potrebna.
Je pa potrebno pla?at ?e po?tnino iz ZDA + davek + carino verjetno, ker vrednost izdelka presena 150 EUR.
Druga?e pa me prav zanima, kak?ne kvalitete je tale lip od RDX...... da ni to bolj na varjanto EZ Lip, ki se lahko "strga" z rokami:
Vpra?anje: ?e bi kupil za vse 4 strani (torej 1x spredaj, 1x zadaj in 2x ob strani) - kako se to homologira? Vsako stran posebej ali lahko vse skupaj na "en stro?ek" homologiranja, ?e se lahko tako izrazim
Kaj menite na ta univerzalni gumijasti lip, ki se ga lahko namesti na vsak avtomobil?
Meni zgleda zelo lepo in skoraj enako kot original kit, samo da je original kit iz trde plastike/kovine, ta pa iz gume in je veliko cenej?i (original kit za vse strani zna?a okoli 1.000 EUR, tale iz gume pa za vse strani nekaj ?ez 100 EUR).
Zadeva se enostavno zalepi s spodnje strani in po ?elji tudi zavije z vijaki:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak res zgleda zelo lepo ta lip os Seat-a
http://www.seatcupra.net/wp/index.php/resources/mk3-leon-guides/fitting-mk1-leon-cupra-r-splitter/
Pa ?e 35 EUR stane....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani