N/A tuning je itak drag ko pes,?e ho?e? skupaj napraskati vsaj 10-20 HP. Najla?je je tunat smrduha ali pa turbaka. Ko sem si ?e lastil Civica EG 5. generacijo,sem samo za predelavo B16 motorja (Vti) dal blizu 2k ? in pridobil skromnih 25HP. Tko da bolj?e,da res ?e v ?tartu kupi? avto z bolj?im mlin?kom .
Ja sem opazil da ni nekih bliznic in da veliko denarja pa se vedno prazna stala tko da takoj ko se pojavi posast od mazde (mps) bomo poskusl to popravit! Mi je pa vsec da se delijo take informacije se posebej kar se tice vsote vlozenega denarja ker ce ne probas enostavno nimas predstave kok to stane vse skupaj in poleg tega je se vlozenega truda in casa ogromno!
Ja meni je cist jasno da ce nima turbopomnilnika je skoda probavat in vem da je navaden atmosferski motor in da nebi dobil dejansko nic meni samo ne da miru to zakaj je tako len motor in ce je lahko sam motor zasnovan tako da je sam po sebi len!
Uklopko ful hvala za tak nasvet
Ja in tut iscem mpsko samo ni druga kot uvoz tako da to se pa zal ne splaca edino ce imas tri otroke ti davka ni treba placat ali je pa toliko nizji
Jst sm prsu do ene teorije zdej al je dobra al ne ne vem se man pa kako bi se obneslo v praksi in sicer
Mazda 6 1.8 16v je splosno znano da je motor len in js mislim da ni motor sam po sebi "kriv" da je tako ampak da bi mogoce bla mapa kriva da je "slabo" napisana je ze kdo ki je mogoce probal ta motor cipat ker ce ne bom jaz tisti prvi poskusni zajcek ker kolega to rihta tko da vas sprasujem kaj vi menite o tem?
Pismo, mene tud ?e kar neki ?asa matra, da bi sprednje ?aromete mej?kn zatemnil... sam mal cvikam, da mi nebi pol k?na vlaga notr hodila alpa ?e huj voda :/
Jaz se ne bi igral z prvimi ker ze tako ne svetijo prve luci na 6ki nekaj pretirano tko da
Ja sej sem mu ze pisal na zs pa zaenkrat se ni odgovora sem pa opazil da ma on na svojem a4 zatemnjene luci zato sem se tut obrnil na njega ampak kot sem rekel se ni odgovora.
Ker je tema tamnenje sip bi uprasal ce kdo ve kako je z temnenjem zadnih luci js bi sicer nabavu crne lucke ampak jih nikjer ne najdem tako da sem razmisljal da bi jih zatemnil ampak kako je s tem?
Decki ce kdo rabi me tlele mal PM zajebavajo ker na mail ne dobim pa morem pol skos gledat ce je kaj na novo... (nic)31 555 33(nic) poklices pa se za termin zmenmo
Cene pa za forumase 20% dol
Aja pa tomek mene nisi videl... sem bil sredi francije
hehe a sta dva mihata?
edino eno uprasanje mam glede flekov med folijo pa steklom to zgine??
Zanima me par stvari in sicer temnil bi stekla na moji mazdi 6 in me zanima ?e ima kdo kake isku?nje s tem in sicer kje in kako je to cenovno in ?e mogoce kdo koga pozna ki bi mi to porihtal!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
men je te ful ?koda ker mam 114k prevo?enga in sem drugi lastnik je pa od novega pr bajti
tko da edina varjanta je da dam moji to pa kupim ?e eno itak smo zoom zoom familija
fotr ma CX5 2015 mat mazdo2 2006 brat ma 6ko gta 2008 punca njegova ma 3ko 2013 js pa to tko da ena gor al dol
ZoomZoom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani