Skoči na vsebino
Menjava radia
Napisano

Pubeci ne se pri?kat. Hvala vsem za ob?irne odgovore in trud. Pri pla?i se za?nem ukvarjat z muziko.. res nisem navajena navadnih orig. zvo?nikov. ?e pa so ?e bili pa je bil v kuferamu bas v vseh mojih avtih.

Mazdo sem si po tolikih nem?kih avtih za?elela nazaj in sem mislila, da bom lahko nekak "zgurala" z originalnimi zvo?niki pa mi ne uspeva. Torej, ko bo tako dale? pa vam javim kako in kaj in ?e verjetno zaprosim za kak nasvet!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Vsakemu pa?e svoje. Si zape?em muzike na cd, nadle?no je le, ker mi jih moj laptop ne pe?e ?e lep ?as in potem stalno gnjavim kolegico.. itak da se ne more primerjat usb iz v?ihalnika kjer menjava? frekvence z cd-jem... imam tudi jaz nastavljene nastavitve tak kot meni pa?e, mene so zanimale samo re?itve kaj se da naret. ?istost zvoka je v nulo, ker ima avto dobre zvo?nike... hvala :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Hvala za vse nasvete. Najbolj se mi dopade ta varjanta z pretvornikom. Tudi o dodatnih zvo?nikih sem razmi?ljala (zadaj v poli?ko).

Na?eloma imam sedaj usb, tisti usb predvajalnik za v v?igalnik imam in mi je ?isto okej. :)

Ampak nekako nisem navajena brez basov, v prej?njih avtih je to pokalo... ne morem si predstavljat avta brez tega... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Imam eno vpra?anje, pa ne vem kam bi ga uvrstila... zanima me kak?ne so mo?nosti menjave radia, torej da gre original ven? Jasno mi je da ni kar tako enostaven postopek. Moti me le, da ga je menjat nemogo?e, imela bi radio na USB (in touch). Kak?ne so potem posledice potovalnega ra?.? Zanima me tudi, kak?ne so mo?nosti priklopa oja?evalca na original radio, ker bi imela bas v avtu. O tem nimam blage veze, ?e kdo kaj ve mogo?e?

post-8670-1438713693495_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chip box
Napisano

Eno smotano vpra?anje, ampak se v take stvari ne spoznam... in ni za Mazdo. Fant ima Golfa 4, 1.9 TDI, 90KM, 1999 letnik. Avto ima 300.000 prevo?enih.

Drugega avta nima namena kupit, ker dela na terenu, tanka na firmo, in je v bistvu edini, ki ima avto, ostali grejo s kombijem delat.

Pred dobrimi 4 meseci mu je mehanik dal v Golfa chip box. Na njem se da nastavljat mo?. ?e je preve? odprt avto trokira, cuka in se dobesedno trese ko stoji? z njim. Pa stop lu?i mu ve?inoma ne delajo. Ali pa utripajo. Zanima me koliko je pametno to imet v avtu?

Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.