?e ma? sam za barvanje lohk pride? za manj kot 30? skoz za vse 4
Deeyan kje? Js bi dal pobarvat samo ene zareze na krakih v ?rno, pa kolebam med tem a bi se lotil sam in, ?e bo zadeva obstojna, oz za 30? bi dal to raje nekomu nardit... 12krakov in vsak ma eno ?rto cca 12x1 cm za pobarvat... Kako se tega sploh loti? sam? sklepam da mal pobrusi?/zmatira?, tam kjer bo? ?trihal, oblepi?, pihne?, pa potem lak ?ez... a lakira? samo tist kar si barval, ali mora lak potem spet ?ez komplet feltno?
to je ?e preverjenih 30?? kje? a ti bo preobla?u tut bunkico? jst nimam olu??en, men gre samo ta cenena siva na ?ivce, pa menjam stvari mal na ?rno, ?e naslon, ro?no, pa tapete mam namen, mogo?e ?e kake plastike ?trihat...
Sem ubistvu na?el celo nekaj zbitih, s slikami notranjosti in bi mogo?e res dobil bunkico + usnjen del ohranjen kje... ?e pa ?e naslon za roko staknem v ?rni bo pa sploh zmaga. Pol pa fali samo ?e usnjen del pri ro?ni zavori, samo to so ?e druge teme
Jaz pa i??em za M6 2003 usnjen del in bunkico prestavne ro?ice, v ?rni barvi. To se dobi? namre? videvam samo sive... ?e se ne motim pa ima M3 enako? Govorim zgolj o prvi generaciji, ker v trojkah pa videvam ?rne, in bunkica mi je vsaj na pogled povsem enaka, nisem pa prepri?an za tisti spodnji plasti?en del od usnja, ?e je enak...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men se zdi čist klasična lopata 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani