Skoči na vsebino
?portni auspuh
Napisano

@Kr?i? - moja ?elja je,da bo enkrat Mazda klub najel to pisto in se nas zbere vsaj kak?nih 15 ali 20 avtomobilov, pa da je to pravi dogodek. Seveda bi ?e s kom zdru?ili mo?i, da bi zapolnili kapaciteto proge oz. najem. :D Bomo delali na tem, pa morda proti jeseni enkrat res uspe, magari jaz uletim z 2.3 kravo, ki ni lih neka stra?no posko?na zadeva. :jezicek:

To bi pa ?e jaz z mojo se bolk veliko kravo prisel probat....:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

ma s tem ni potem nobenih problemov z avtom? Oz. naj jih ne bi bilo? In tehni?ni? A se to kaj vidi(plini...)? V bistvu ga lahko pa itak odstrani?...

ker tud jst bi mel 36KM ve?.... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirni senzorji
Napisano

dobro so se odnesli senzorji vgrajeni v okvir od tablice (dobite okvir z ?e vgrajenimi senzorji)

uni drugi senzorji so pa vgrajeni v okvirju in se dobi sam 4 senzorje. dva zadaj dva spredaj pa zvok predvaja skozi zvo?nik

aha, kje pa se da dobit take senzorje(vgrajene v okvire tablic)?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirni senzorji
Napisano

O, tudi jaz imam ?estico in sem tudi ravno razmi?ljal o vgradnji senzorjev. Predvsem zadaj, ker imam karavan. Videl nekaj razli?nih izvedb, samo sam ne bi imel ?e enega zaslona v kabini. Videl sem pa varianto, ki jo ima? samo v prtlja?niku (samo piska). Ali pa zaslon, ki ga da? na vzvratno ogledalo.

?e je kdo ?e montiral pa naj le napi?e, kako poteka...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.