Skoči na vsebino
Mazda 3 2014 Chiptuning v Sloveniji
Napisano

?ivjo,

odgovarjam na dve vpra?anji, ki mogo?e najbolj spadata v to temo (da ne bo preve? offtopica pri 2019 mazda temi). 

Svojo 120G letnik 2016 sem na 170 remapiral pri CLL v Ljubljani, z rezulatom sem izredno zadovoljen. ?e sem prav razumel gre za nekak?nega pogodbenika s CSS tuningom in izgleda tako, da prebere mapo, po?lje v CSS in uploada rezultat. ?e bi hotel meritve, bi se moral zapeljat dol, pa mi je bilo preve? priro?no uredit v LJ. Razlika je meni o?itna, tako da neke potrebe po meritvi niti nimam. Posledi?no je tudi cena ni?ja, ?e se prav spomnim 180 eur.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chip tuning M6 GJ 2.0 145 bencinar Skyactiv
Napisano

Uu hvala za iz?rpne informacije.. Druga?e se zavedam, da pri manj?ih obratih ?ude?a brez turbine ne bo in sem ?e itak vajen prestavit v ni?jo kadar pospe?ujem. Bolj me moti to, da se v vi?jih jasno ?uti, da je mo? blokirana.

Prestavno razmerje pa sklepam da me bolj ne bo motilo, kot naj bi me motilo ?e zdaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.