Bom kr to temo uporabil (lahko se komot prestavi v pravo, a jaz je nisem našel) za vprašanje, katero polirno pasto izbrati za strojno poliranje. Ne rabim profi zadeve. Pač neko solidno polirno pasto.
Včeraj zvečer sem ugotovil, da mi je ena led žarnica za osvetlitev tablice crknila. Sem že nabavil nove. Izgleda, da ne zdržijo tako dolgo, kot so včasih obljubljali. 🤔
Kadarkoli sem imel nekje na avtu navadne žarnice zamenjane za led so bile eno sranje. Imam navadne in se ne sekiram za njih
Slabo za naše motorje, ker smo poizkusi vse, da bi uspelo a niti po dveh urah dela in nešteto različnih map nam ni uspelo. Ko se motor segreje v visokih obratih trokira in meče motor v zasilni program zaradi zaščite motorja. Škoda. 🙄
Saj ga vsi hvalijo. A je tudi sam priznal, da so Mazdini dizli zelo specifični in jih nikakor ni lahko tunati. Stare motorje da, te nove skayactiv pa ne.
Živjo, malo sem brskal po forumu in žal brez uspeha, namreč odprtih imam par vprašanj glede remapa.
Jaz si lastim Mazdo 3, 2018, 2.2 150KM Avt. Vsekakor manjka nekaj moči in sem se začel odločati za optimizacijo. Ima kdo kakšne izkušnje na dolgi rok? Vsekakor je pomemben kvaliteten remap. Nekaj sem se zanimal pri Tunercu in Enigmi. Pri Enigmi naj bi stisnili do 210KM z ročnim menjalnikom kar se mi zdi kar malo preveč (nerealno, nesigurno...?)
Ponavadi imam zgolj za vikende kakšne relacije, je lahko skrb glede DPF/EGR?
Hvala za mnenja.
LP, Žiga
Jaz ti bi kar Ervina priporočil. Je mojstr ni kej.
Dpf odstraniš in egr blindiraš ter softwersko rešiš. Potem pa gasa
Mlinček je notri... s to navlako gor se komi z mesta premakne. Milijonkrat mam raje hudega sleeperja, kot pa tole blink blink pokveko. Men bi bilo nerodno, kaj takega met, z veseljem pa vzamem GT4 specs sploh če je brez nalepk pa četud ni Carlos Sainz izvedenka.
Konstantno ugašanje in prižiganje motorja ziher ni OK za starter, sploh je pa brezveze pri kratkih ustavljanjih za nekaj sekund. Recimo, da več da boš čakal vsaj pol minute ali več pa mogoče ima nek smisel. Drugač pa lahko vsak vpraša svojega mehanika, kaj si misli o tem. Če ga dobro poznaš ti bo ziher odsvetoval uporabo.
Dobro ni za nič. To je samo še ena bedarija iz vrst ekologov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na športne avte dajejo namenoma malo postarane gume gor, kot pravijo. Seveda ne ležijo pod kozolcem. Sem gledal dokumentarc na to temo.
Govora je bilo o poršejih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani