Skoči na vsebino
Zamenjava žarnice za tablico Mazda III
Napisano
dne 3. 11. 2021 ob 14:39 je Alex napisal:

Včeraj zvečer sem ugotovil, da mi je ena led žarnica za osvetlitev tablice crknila. Sem že nabavil nove. Izgleda, da ne zdržijo tako dolgo, kot so včasih obljubljali. 🤔

Kadarkoli sem imel nekje na avtu navadne žarnice zamenjane za led so bile eno sranje. Imam navadne in se ne sekiram za njih:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupinski Chip tuning pomlad 2021-Tunerc
Napisano
pred 17 minutami je Alex napisal:

Slabo za naše motorje, ker smo poizkusi vse, da bi uspelo a niti po dveh urah dela in nešteto  različnih  map nam ni uspelo. Ko se motor segreje v visokih obratih trokira in meče motor v zasilni program zaradi zaščite motorja. Škoda. 🙄

Kako pa v tujini rešujejo ta problem?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupinski Chip tuning pomlad 2021-Tunerc
Napisano
dne 11. 8. 2021 ob 19:23 je ziga_90 napisal:

Živjo, malo sem brskal po forumu in žal brez uspeha, namreč odprtih imam par vprašanj glede remapa.

Jaz si lastim Mazdo 3, 2018, 2.2 150KM Avt. Vsekakor manjka nekaj moči in sem se začel odločati za optimizacijo. Ima kdo kakšne izkušnje na dolgi rok? Vsekakor je pomemben kvaliteten remap. Nekaj sem se zanimal pri Tunercu in Enigmi. Pri Enigmi naj bi stisnili do 210KM z ročnim menjalnikom kar se mi zdi kar malo preveč (nerealno, nesigurno...?)

Ponavadi imam zgolj za vikende kakšne relacije, je lahko skrb glede DPF/EGR?

Hvala za mnenja.

LP, Žiga

Jaz ti bi kar Ervina priporočil. Je mojstr ni kej. 

Dpf odstraniš in egr blindiraš ter softwersko rešiš. Potem pa gasa :bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rally verzija
Napisano
pred 16 minutami je Boss napisal:

Mlinček je notri... s to navlako gor se komi z mesta premakne. Milijonkrat mam raje hudega sleeperja, kot pa tole blink blink pokveko. Men bi bilo nerodno, kaj takega met, z veseljem pa vzamem GT4 specs sploh če je brez nalepk pa četud ni Carlos Sainz izvedenka.

Amen!

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rally verzija
Napisano
pred 4 minutami je DonFelipe napisal:

Ampak imaš pa repliko.

A nisi igral ColinMcRae?

Ne. Sem pa sam vozil reli po kolovozih že takrat, ko so drugi igrali.

Ta celica je tako, kot bi kupil kinder jajček in bi bil noter brez igračke. Čokolada je pol se pa neha veselje. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 minutami je Boss napisal:

Konstantno ugašanje in prižiganje motorja ziher ni OK za starter, sploh je pa brezveze pri kratkih ustavljanjih za nekaj sekund. Recimo, da več da boš čakal vsaj pol minute ali več pa mogoče ima nek smisel. Drugač pa lahko vsak vpraša svojega mehanika, kaj si misli o tem. Če ga dobro poznaš ti bo ziher odsvetoval uporabo.

Dobro ni za nič. To je samo še ena bedarija iz vrst ekologov.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.