Skoči na vsebino
Barvanje sede?ev
Napisano

Barvanje?

Kako se pa pravzaprav sle?ejo sede?i?...Razen ?e nima? prevlek? Ka ni to kao za?ito skupaj?

Tapetar je men postavu ra?un 200? za vse sede?e...sede?e ven, stare prevleke potrga dol, pa nove (dvobarvne iz textila) gor pri?ije...en dan posla je reku.

@Eldo...Kako si pa ti to tko pocen skozi pr?u? Pa...ka neb ti to ?e men tega tekstilca predstavil?...mu dam 100?, ?e nardi tko, da bo vredi!

Malo za ?pas, malo zares

Pzdrv

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tip ALU-plati??
Napisano

Pozdrav vsem! :vesel:

Ker je pr bajti nova igra?ka...Suzuki Vitara, za mal offroada :bravo: ,...mam tudi pri tem en problem?ek.

In sicer:

Plati??e na rezervni gumi je ?ist navadno...jekleno, tista "oblekca", ki je pa ?ez, pa je premajhna, ker je kolo ve?je dimenzije in ubija izgled.

Da bi zadev?na lep?e izgledala, bi rad kupil enako plati??e, kot so na kolesih. (?e je to seveda mo?n, kupit samo eno)

I??em po netu, po galerijah in nevem ?em ?e vsem, pa ni? ne najdem.

Vedn mi me?e ven naslove in povezave za Mille Miglia-relly, ker je pa? tudi znamka plati?? taka...?ment! :whatever:

Pi?e kje na plati??u tip...ala...1000 Miglia "xy"? Da bi vedel iskat naprej?

Pa ?e sem ?e tu...kje bi lahko dobil tiste mre?ice za zadnje lu?ke?...ker zdaj sploh ne izgleda <_<

Lep dan vsem prisotnim in odsotnim, ki so v svojem svetu :P in hvala za odgovor oz. info.

PS.: Ja, vem...tud Suzuki forum je (?e vpra?u)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Moja stara mama ma tiste kao magnetke za revmo...bom probu...pa ?e na zapestnici so, se ne bom matru z ovijanjem...haha... :bravo: ...bom vpra?u, ?e mi posod za par km-jev!

Kaj pa ?e je po sistemu...It's all in the Head? Kot Placebo? Pa si pol vse namisli?...manj?a poraba...pravzaprov bi js to rabil!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Ja itak da verjamem...mam vse doma...tud tisto, kar sem poklical v petih minutah...haha. :bravo: Vse dela in vse je tko, kot pravijo!!!

Torej je to spet ena tistih...ja to je trenutno najbolj?e na tr?i??u! Obvezno kupit!!! :hohoho:

Kaj pa, ?e dam navadne magnetke gor? Pa? une iz zvo?nikov, recimo? :P

Al pa ?e ovijem cevko kot tuljavo, pa skozi spelem ?trom? :danzoman:

?e se ne motim, to tud ustvari neko magnetno polje. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Sva?ta...must say:) Nivoji in to...hahaha

In, ?e ste ?e za?li mal iz teme, bi pa vseeno postavu vpra?anje!

Kok je zdaj s tem Fuelmaxom...stvar deluje al ne?

Ampak to ?e ni vse!!!

?e pokli?ete v naslednjih petih minutah, dobite ?e brezpla?no bro?uro in preizkusno tubo, ki vam avto spremeni v "supa-dupa car"!

Spra?ujem pa zato, ker so dolo?eni posti (reklamni), ki jim ne verjamem lih, verjel bi pa ?e izku?enim na?im "starim" forumovcem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spremenba izgleda
Napisano

Tole je pomoje pre?voh, ?migavci pa sploh. Se jih skoraj ne vidi, je bl varno da ti v glavo tol?e kot pa da ne vidi? avta pred sabo :P

Ja...ma je narjen na podobn princip, kot ga ma golf5...ko prtisne bremzo, sploh ne vidi? tistga majhnega ?migav?ka, ker je ?toplu?ka premo?na.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spremenba izgleda
Napisano

Ful hudo izgledajo :bravo: ...kul...vsaj men. ?eprov podnevi ne pridejo tako do izraza...ma pono? je pa druga pesem. :danzoman:

Okol homolomo, pa bi zihr kdo kaj kompliciral. Je vseen predelava. Mnde. :blink:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odpravljanje lepotnih napak
Napisano

Te "zimske" pikice, ki se poznajo predvsem na haubah, tudi meni pijejo ?ivce. Pa?...zimske slu?be ne ?parajo s peskom.

Sem vpra?al marsikaterega avtoli?arja, kaj naredit v tem primeru. In vedno enak odgovor. ?trihat celo haubo, ker je res napikana.

S posameznimi pikicami je pa tko...strici so povedali, da je problem kovinska barva in njeni odtenki. ?e ne naredi? res profesionalno, se vidi in izgleda ?e huje.

Mislim pa, da je nekje na tem forumu ena izmed tematik, kako je nekdo ?e re?eval to zadevo. Sem mal brsku, ma nism najdu.

Skratka, predlagu je nek "paint-kit", v kermu dobi? razne brusne ?opi?e in barvice, pa pol se igra? in pika? tiste pikice.

Kjerkoli sem vpra?al za ta "kit", sem dobil enak odgovor...nikoli sli?al zanj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Ja sej...nimava enakih Mazdur.

Poskusi, ?e bi lahk kako navrtal luknce v naslonja?. Je vseen plastika.

Zati?ka pa sta res taledva...pa mislim, da celo identi?na, ampak ne me za besedo dr?at.

LP, G.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Naslonjalo za roko je pritrjeno z dvem ?raufi, ki jih najde? na vsaki od straneh.

post-940-1206102803_thumb.jpg

Od?raufa?, pa malo gor potegne?.

Pol se preseli? na prednjo stran, tudi tam malo dvigne? ta kos, ker sta dva vertikalna zati?ka spredi, kjer se stikata naslonjalo in plastika, ki sledi pol v sredinsko konzolo.

Pa lepo iztakne? ven.

Saj ko po?tudira?, je ?isto izi...ker je sestavlena kabina, kot iz lego kock.

Pol sta pa dva ?raufka, ki dr?ita sredinsko konzolo (kjer je menjalnik), ?e gleda? iz pti?je perspektive, od?rauba? ?e bu?ko menjalnika in lepo sname? drug kos.

Malo gor in malo k sebi oz. proti zandnjem delu avta.

Zanimivo...?est raufkov, pa pride? do ?tevca in razmontira? pol armaturke. :)

?e kaj rabi??

PS.: Bodi EXTREMNO ne?en...?e ne gre zlepa, ne pipaj s silo, raje potipaj in najdi kje kaj dr?i.

post-940-1206086590_thumb.jpg

post-940-1206086597_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Tist je pa res trakc, ki ga majo tenisa?i...mi je prjatlca dala, pa zabrusla, da mora bit vedn tam. :)

Kot re?eno, do Edota nasledn mesc. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Evo...KONJEC!!! (Do nadaljnjega...je ?e neki barve ostal :D )

Pogled iz sovoznikove in pogled iz voznikove strani:

post-940-1206086590_thumb.jpgpost-940-1206086597_thumb.jpg

Po tleh pa ?e rde?i predpra?niki...naknadno.

Zato pa prosim, ne gledat tistih kamen?kov po tleh, ker ni blo cajta it s sesalcem drgnit!

Pa verjetn tud sede?i v kombinaciji rde?e-?rna (200?). :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisi, logoti, ...
Napisano

MAC-SHMACK :)

Sm probu...pa ne? od tega...se bom ?e kaj druzga spomnu...svojo pisavo itak!!!

Tak al tak je noben ne zna brat :hohoho:

Pa bom neki napisu gor po avtu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

To barvo sm mel v ideji ?e od samega za?etka, ko sm kupu ma?do. No, po glavi se je me?ala ?e kovinska. Tko da...men je kul...

Ko se pa naveli?am barve, pa itak poznam postopke...sam bo treba pa zdaj mal bl brusit, al pa vse novo nabavt :)

Devilu...dnarce sem ?e prpravlen od?tet, pa tud ?e si sposodm ?e mal zravn. To ni ovira...ma vseen mora neki ostat za dopust na Kubi, oz. vsaj v radiju ve? kot 1000km, pa seveda za minimalno 2 tedna, pa allinklusive, pa bejbe v bikinkah ali brez (me ne moti), pa alko v potokih, pa u?ivanje, pa...!!!

Vsega bo!!! :bravo: , pa tega tud :ljubezen: , pa tega :mi pijemoo: , pa tega :ouje:

Ma se spet po?utim mladga...sam da son?ek posije :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Hvala! :D

Mah...na volanu je samo obro?k...uno, ko kupi? v trgovini, mnde je cena tam okol 7?, pa ma? ?e blazinice za pasove zraven. Gori pa pi?e kao sport ali racing???

Ma sm ga kupu samo zarad tega, da mi ne drsi roka, ker je guma obrabljena, pa okol obro?a se ?e suka...

Je pa kr neki, iz niti ne blaga...tko da, mor? mal poahtat, kje dr?i? volan, pa kje ga suka?, drga? se za?ne "tarde?" del cufat.

Ja od blizu pa bo vidna na kakmu meetu v LJ. ?e bo vse po sre?, zdele aprila. (?e ne bo spet kak zajc na cesti) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Ally...ka naj bi tvoj komentar pomenu? :blink:

Mazda 323...torej, teb se dopade...?e lahko tko sklepam?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Tko...rahel predogled, kako in kaj sem si zamislu...?e ni fertik, ker dolo?ene stvari ne grejo po planih. :P

Tko izgleda razkopana armaturka:

post-940-1205834938_thumb.jpg

Postopek in ubadanje (za ve? slikic barvanja nism mel ?ivcev):

post-940-1205834977_thumb.jpg

No in pol kon?ni izdelek...

post-940-1205834967_thumb.jpg post-940-1205834955_thumb.jpg

Na vrsto pridejo ?e mre?ice zvo?nikov, pa plastika pri komandah za ?ipe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano

Ker je pa? ?e moja za?etna tema, pa odpiram ?e enkrat...

Danes se za?ne monta?a prebarvanih delov srednje konzole, pragov, ?ob za ventilator.

Ob enem pa ?e demonta?a vratnih oblog. Ko ugotovim, kako snamem dolo?ene dele dol, pa spet bru?enje in barvanje.

Prodaja kdo, al pa pozna kdo koga, ki prodaja tiste majhne spojler?ke...kok se ?e re?e...dodatke k originalu?...in pragove?

No, po?kodbe so pa sestavni del demontiranja...?e vedn nism skapiru, da ?e ne gre zlepa, ne sme? na silo dol vle?t, pa mi je po?la plastika na urici...bom probu zalimat.

Slike sledijo po ?i??enju armaturke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning
Napisano

Saj to je en izmed problemov...?e sam ne vem, kak ?ip :)

Uno o valjih...bom vpra?u ?e enkrat.

Torej zadeva ne pride v upo?tev.

Hmmm....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.