Kako se pa pravzaprav sle?ejo sede?i?...Razen ?e nima? prevlek? Ka ni to kao za?ito skupaj?
Tapetar je men postavu ra?un 200? za vse sede?e...sede?e ven, stare prevleke potrga dol, pa nove (dvobarvne iz textila) gor pri?ije...en dan posla je reku.
@Eldo...Kako si pa ti to tko pocen skozi pr?u? Pa...ka neb ti to ?e men tega tekstilca predstavil?...mu dam 100?, ?e nardi tko, da bo vredi!
Moja stara mama ma tiste kao magnetke za revmo...bom probu...pa ?e na zapestnici so, se ne bom matru z ovijanjem...haha... ...bom vpra?u, ?e mi posod za par km-jev!
Kaj pa ?e je po sistemu...It's all in the Head? Kot Placebo? Pa si pol vse namisli?...manj?a poraba...pravzaprov bi js to rabil!!!
Te "zimske" pikice, ki se poznajo predvsem na haubah, tudi meni pijejo ?ivce. Pa?...zimske slu?be ne ?parajo s peskom.
Sem vpra?al marsikaterega avtoli?arja, kaj naredit v tem primeru. In vedno enak odgovor. ?trihat celo haubo, ker je res napikana.
S posameznimi pikicami je pa tko...strici so povedali, da je problem kovinska barva in njeni odtenki. ?e ne naredi? res profesionalno, se vidi in izgleda ?e huje.
Mislim pa, da je nekje na tem forumu ena izmed tematik, kako je nekdo ?e re?eval to zadevo. Sem mal brsku, ma nism najdu.
Skratka, predlagu je nek "paint-kit", v kermu dobi? razne brusne ?opi?e in barvice, pa pol se igra? in pika? tiste pikice.
Kjerkoli sem vpra?al za ta "kit", sem dobil enak odgovor...nikoli sli?al zanj.
Naslonjalo za roko je pritrjeno z dvem ?raufi, ki jih najde? na vsaki od straneh.
Od?raufa?, pa malo gor potegne?.
Pol se preseli? na prednjo stran, tudi tam malo dvigne? ta kos, ker sta dva vertikalna zati?ka spredi, kjer se stikata naslonjalo in plastika, ki sledi pol v sredinsko konzolo.
Pa lepo iztakne? ven.
Saj ko po?tudira?, je ?isto izi...ker je sestavlena kabina, kot iz lego kock.
Pol sta pa dva ?raufka, ki dr?ita sredinsko konzolo (kjer je menjalnik), ?e gleda? iz pti?je perspektive, od?rauba? ?e bu?ko menjalnika in lepo sname? drug kos.
Malo gor in malo k sebi oz. proti zandnjem delu avta.
Zanimivo...?est raufkov, pa pride? do ?tevca in razmontira? pol armaturke.
?e kaj rabi??
PS.: Bodi EXTREMNO ne?en...?e ne gre zlepa, ne pipaj s silo, raje potipaj in najdi kje kaj dr?i.
To barvo sm mel v ideji ?e od samega za?etka, ko sm kupu ma?do. No, po glavi se je me?ala ?e kovinska. Tko da...men je kul...
Ko se pa naveli?am barve, pa itak poznam postopke...sam bo treba pa zdaj mal bl brusit, al pa vse novo nabavt
Devilu...dnarce sem ?e prpravlen od?tet, pa tud ?e si sposodm ?e mal zravn. To ni ovira...ma vseen mora neki ostat za dopust na Kubi, oz. vsaj v radiju ve? kot 1000km, pa seveda za minimalno 2 tedna, pa allinklusive, pa bejbe v bikinkah ali brez (me ne moti), pa alko v potokih, pa u?ivanje, pa...!!!
Vsega bo!!! , pa tega tud , pa tega :mi pijemoo: , pa tega
Mah...na volanu je samo obro?k...uno, ko kupi? v trgovini, mnde je cena tam okol 7?, pa ma? ?e blazinice za pasove zraven. Gori pa pi?e kao sport ali racing???
Ma sm ga kupu samo zarad tega, da mi ne drsi roka, ker je guma obrabljena, pa okol obro?a se ?e suka...
Je pa kr neki, iz niti ne blaga...tko da, mor? mal poahtat, kje dr?i? volan, pa kje ga suka?, drga? se za?ne "tarde?" del cufat.
Ja od blizu pa bo vidna na kakmu meetu v LJ. ?e bo vse po sre?, zdele aprila. (?e ne bo spet kak zajc na cesti)
Ker je pa? ?e moja za?etna tema, pa odpiram ?e enkrat...
Danes se za?ne monta?a prebarvanih delov srednje konzole, pragov, ?ob za ventilator.
Ob enem pa ?e demonta?a vratnih oblog. Ko ugotovim, kako snamem dolo?ene dele dol, pa spet bru?enje in barvanje.
Prodaja kdo, al pa pozna kdo koga, ki prodaja tiste majhne spojler?ke...kok se ?e re?e...dodatke k originalu?...in pragove?
No, po?kodbe so pa sestavni del demontiranja...?e vedn nism skapiru, da ?e ne gre zlepa, ne sme? na silo dol vle?t, pa mi je po?la plastika na urici...bom probu zalimat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Barvanje?
Kako se pa pravzaprav sle?ejo sede?i?...Razen ?e nima? prevlek? Ka ni to kao za?ito skupaj?
Tapetar je men postavu ra?un 200? za vse sede?e...sede?e ven, stare prevleke potrga dol, pa nove (dvobarvne iz textila) gor pri?ije...en dan posla je reku.
@Eldo...Kako si pa ti to tko pocen skozi pr?u? Pa...ka neb ti to ?e men tega tekstilca predstavil?...mu dam 100?, ?e nardi tko, da bo vredi!
Malo za ?pas, malo zares
Pzdrv
Mister polizman...go get a DONUT!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani