Skoči na vsebino
Ni?anje mazde 6
Napisano

Imam H&R na karavanki in s 16 col se pelje zelo dobro,z 18col je pa zelo zelo trda-v?asih bi kar prodal 18-ke.Pa dobro razmisli preden ni?a?,ker bo? pobral vsak robnik in v gara?nih hi?ah bo? sigurno nasedal z odbija?em,?e bo? ?el parkirat v nadstropja. :hudicek:

Pozdravljeni

Ker se zima poslavlja in se za?enja poletje, bi rad malo estetsko ter zni?al te?i??e na avtu.

Pri avtu bi rad zamenjal vzmeti, sedaj sem pa pred dilemo kaj za ene vzmeti dati (da ne bo avto kot voz) ter koliko naj zni?am,

Malo sem ?a sam gledal in kandidatov je kar nekaj:

-Eibach (nevem kak?na je cena, dobavotelj za SLO je Amortizer)

-H&R (ugodna cena)

-Vogland (vem da jih imajo v Tehno racingu, glede kvalitete ne vem ni?)

Za va?a mnenja ?e vnaprej hvala

LP

Andrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

IMG.pdf :ouje:

Neee, ni res. ;) Ali pa jaz ne dojamem napisanega. :blink: ?e si dal temniti eno leto nazaj, notri je vpisano, da ima? 10% prepustnost in bo meritev to pokazala ne bo te?av. Razmi?ljam pa, da dandanes ima prakti?no VSAK avto kak procent zatemnitve serijsko. Doda? ?e takrat dovoljenih 10% in dobimo naprimer 12% nakar pogrne?, ?e je policaj zate?en. ?eprav mislim, da bi se to ?e dalo pogovoriti.

Je pa zanimiv podatek, da bodo za?eli meriti na cesti. Do sedaj so tehtali tovornjake, preverjali gorivo. Kaj sledi? Mogo?e takoj?nje merjenje izpu?nih plinov, celoten pregled (predelav, svetilnost lu?i...) iz strani za to pristojnega policista/pomo?nikov na cesti??

?e dobro da meni ne bodo mogli dosti te?it.V homologacijskem karton?ku imam vpisano vse dovoljeno.Upam,da so podatki pravi. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

Sej verjetno niti pazili nebi,?e jim poka?e? homol.karton?ek. :D

Ja oni verjetno ne bi opazili samo lahko bi bil problem na tehni?nem pregledu,?e se najde kak?en "pametnjakovi?".Druga?e pa so skoraj vedno problemi na hrva?ki meji,ko mi re?ejo vse ?ivo:"Ste se maskirali" :ph34r: in "Otvorite prozor",ko imam potnike na zadnjih sede?ih. :angry::policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ni?anje in feltne za mazdo 6
Napisano

?e bo? vozil samo po ravnem in zelo previdno ?ez le?e?e,potem ga ni?aj ampak po mojih izku?njah 30mm,?e pa ima? za prevozit kak?en klan?ek pred domom,v gara?ni hi?i ali pa kak?ne dalj?e grbine na cesti,potem pa bo? dostikrat pobral sprednji odbija? in dno podvozja.Imam 30mm zni?ano in spodnji del odbija?a je pobran,lak je popokan,na podvozju pa so tudi sledi asfalta z malo dalj?ih -nizkih-grbin na cesti.Na podvozju je najni?ja to?ka le 3-4 prste od tal in ko ?e malo po?epne.....se mi v?asih prav zasmili.Dobro premisli preden to stori?.Sem hotel prodati original vzmeti ,ampak jih bom raje obdr?al za vsak slu?aj.Je pa vo?nja ?e ve?ji u?itek,?e je na tleh. :ouje::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.