Ahoj! Razmi?ljam da bi si naro?u H&R fedre, ampak ker so rde?i (sm mislu da so ?rni, pa sm se u?teu) me zanima ?e kdo pozna kakega majstra v okolici prekmurja da mi to namonti?e ter izda potrdilo o "strokovni" monta?i, lahko tud preko vez ?e kdo pozna Bi jst zadevo kr homologeru ker se polcaj sklon 70 centi pa ve da sm zreu za na tehni?nega Optiko pa pomoje ni problem najdt kle okol ?e kj rabm za homolomo poleg potrdila ter optike?
ne rabi? drugega, pomoje bo? dobu potrdilo vsepovsod kjer delajo optiko
To je iz Hong konga, bo trajalo en mesec preden pride...poglej raje v angliji, je majhna razlika v ceni. Pa raje kupi malo drazjo foljp, ker je bolj kvalitetna in je lazje delat z njo...
hehe,sej jst jst nimam!!! no...torej...a bo kdo kupu z mano to folijo?
js sm jo ?e naro?u sm pa za vsak slu?aj, ?e mi ne rata vzel 2 komada, tak da ?e mi ostane ti lohk dam, dal sm pa 6? za oba paka s po?tnino vred, tak da ni panike
Kdor je bil na pikniku v Lokovcu ?e v nedeljo, mu je hitro jasno, da ima ta re? dovolj mo?an motor. Mogo?e manjkajo gosenice ali pa vsaj blokada diferenciala, kilowati pa vsekakor ne. Saj lahko udele?enci napi?ejo.
kokr jest vem pride 40? homologacija, za to ceno pa homologira? 4 stvari magar al pa 5, latko pa tut 1. :macek:
ni res, za 1 stvar sm js dal 32?, za vsako naslednjo pa je blo neki popusta, ?e naredi? ve? homologacij naenkrat. ?e pa vsako posebej je pa vsaka stvar 32?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
bom se dons vrjetn mal po?pilu, prej nism kej velik uzuni skako, ker sm pa? bil u bolni?ki...
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani