Skoči na vsebino
fedri za BA ?asijo
Napisano

Ahoj! Razmi?ljam da bi si naro?u H&R fedre, ampak ker so rde?i (sm mislu da so ?rni, pa sm se u?teu) me zanima ?e kdo pozna kakega majstra v okolici prekmurja da mi to namonti?e ter izda potrdilo o "strokovni" monta?i, lahko tud preko vez ?e kdo pozna :) Bi jst zadevo kr homologeru ker se polcaj sklon 70 centi pa ve da sm zreu za na tehni?nega :P Optiko pa pomoje ni problem najdt kle okol :) ?e kj rabm za homolomo poleg potrdila ter optike?

ne rabi? drugega, pomoje bo? dobu potrdilo vsepovsod kjer delajo optiko ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

To je iz Hong konga, bo trajalo en mesec preden pride...poglej raje v angliji, je majhna razlika v ceni. Pa raje kupi malo drazjo foljp, ker je bolj kvalitetna in je lazje delat z njo...

predviden datum dostave je od 20-30 septembra ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

hehe,sej jst jst nimam!!! :aaaaa: no...torej...a bo kdo kupu z mano to folijo?

js sm jo ?e naro?u sramezljiv sm pa za vsak slu?aj, ?e mi ne rata vzel 2 komada, tak da ?e mi ostane ti lohk dam, dal sm pa 6? za oba paka s po?tnino vred, tak da ni panike :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Ta folja je temnejsa od moje in ke mat barve, zgleda dosti lepse kot moja ampak smrlci bi sigurno utrujali :D

briga mene, js mam homologirane lu?i :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

jaz bi tudi raje barval kot folijo dat gor...

enako, ampak ?al ne gre, ker zgleda, je ?ist druga?na plastika kot spredi in prej stopi? vse skup...

na 6-ki bi naj tole zgledal takle :D

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

a sm lahko zravn..tudi js bi dal folijo cez..tako da sam mal ublazi ta lexus efekt.. :angry2:

kamot, ?e bi znal, js sm ?e parkrat probu pa mi ne rata :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Fantje je ksn junak k zna temnit luci na avtih...

jst bi na moji 6ki temniv spredne in zadne,a se je kdo ukvarju ze z tem?

da slism mal predloge...se bolse,da prpelm avto in to kr skupi ob :cheers: al pa :pepsi:

zrihtava?

LP

sprednje je men Symon zrihtu, zadnjih si nisma upala razstavljat, tak da bom dal kr zatemnitveno folijo gor...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda b2500
Napisano

Kdor je bil na pikniku v Lokovcu ?e v nedeljo, mu je hitro jasno, da ima ta re? dovolj mo?an motor. Mogo?e manjkajo gosenice ali pa vsaj blokada diferenciala, kilowati pa vsekakor ne. Saj lahko udele?enci napi?ejo.

ma Hummer se lohk skrije :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

kokr jest vem pride 40? homologacija, za to ceno pa homologira? 4 stvari magar al pa 5, latko pa tut 1. :macek: :jezicek:

ni res, za 1 stvar sm js dal 32?, za vsako naslednjo pa je blo neki popusta, ?e naredi? ve? homologacij naenkrat. ?e pa vsako posebej je pa vsaka stvar 32?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.