Skoči na vsebino
poseg v Mazdo3
Napisano

Torej mi z 3kami ostanemo na teh 105 konjih..... :ne vem: Ok jest trenutno tankam 100 oktanski benzin...in vle?e bolj?e...v kratkem bo pa tudi Petrol dal nov benzin ven...in sicer 105 oktanski :D Tako da ?e komaj ?akam..... :D

Lenuh.....pa sej ne gre tolk slabo 3ka.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Satelitska antena.....
Napisano

ha ha ha ...tomi ti sam dol pridi pa ti jo predstavim..... :D

?LP david

Neprestano vabi? "dol" tebi pa je do Graz-a full dale?!?!?

Pa isto ti je to - Maribor - Graz 55km cca.!

Lahko pride?, saj je bencin poceni! :P

Tomi poletje je tu....pla?a vabi....pozimi pridem pa na pohorje.....deal?? :D:D

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Satelitska antena.....
Napisano

Ma daaaaaaaleeee? je to......ne vem kolk se mi da it tja gor....jest ?akam na sre?anje ob morju da vas use noter pome?em..... :lol::lol: Poberem klju?e in grem use avte osebno preizkusit.... :D:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Satelitska antena.....
Napisano

.. sory da ti v post ska?em David...

je ?e kdo menjaval anteno pri f-ki?

Sem ?tudiral ?e kaj naret (zgleda malo kot da je daljinsko voden-tak je visoka :D )

Da bi se dal kak podoben nastavek gor?

samo je druga?e nareto (ko je na motor?ek)?

Ti n? ne skrbi.....ponavadi jest vedno ska?em povsod....zdej dej pa ?e ti.... :D:D

?e se ne motim je teleskopska antena tvoja ne?? Odre?i cel zadnji del, al pa jo zafugirej u lukno pa potegni nov kabel na streho al pa kamorkoli.....

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Satelitska antena.....
Napisano

Fuul dobro zgleda res, pa felne so mi tudi vedno bolj v?e? ko vidim avto! Dobre si izbral, meni se zelo dopade! Samo ve? kaj jaz ?akam.... :D Da bo? slikal tvojo pupo zraven avta te ?e bo bolj hudooo zgledalo! hehe! ;):D

uuuuuu bi rad a??? hihihi In pol me pretepe....Evo pride? dol do obale pa bo? use vidu....sicer pa ko bomo to sre?anje dol zorganizirali jo pripeljem zdraven....?e bo tela it no.... :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOS instalacija
Napisano

original je 1.6 16v 90 km je pa not sportni filter K&N,direkten izpuh iz masine brez katalizatorja na lonec fi110 pa kolega mi je odprl ainspric, pa glava mal znizana tko da bi mogla met prek 100 KM ne vem pa tocn pa tvoja?

Moja zaenkrat kar original use....1.6 pa tovarni?kih 105 konji?kov......

Morem priznat da me je ta motor kar presenetu glede na te?o avto..... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOS instalacija
Napisano

Ni problem...ej men se zdi da je dons dost folka slo na drag race kaj menis morm pa tut za torstorma rect da mu avto lepo zgleda na avtomobilizmu kot avto dneva...ti nisi sel gor???Mene je sfukala homologacija jutr morm poslat vlogo...

Ej ni mi uspelo...delal sem pono?i tako da se mi lih ni dalo letet zgodaj zjutraj gor...... :unsure:

Ej kje zalimaj link od torstorma na avtomobilizmu da vidim ta avto.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOS instalacija
Napisano

zdej mislim da je cena kompleta cca. 150000- 200000 nism pa ziher, ja vem da bi se sam igral ni bas priporocljivo drzi me pa pa se turbino morm neki dobit ce je ze avto zrihtan more bit tud masina B)

Jah al nardi? cel paketek al pa ni?....no ko to po?tima? pridem na testno vo?njo.... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOS instalacija
Napisano

Aja po moje je ta tista mazdica kr hitra, sej jst mam nacrt za doma narjeno instalacijo sem jo dobu od enga iz amerike sam spet kako je to varno oz. da mi nebi bla mazda dobesedno ognjena... :P

UUUU to pa ne vem kolk je priporo?ljivo da sam montira?....da ne bo tvoja mazdica bum bum nardila...... :D

Sicer pa kakor jest vem je edini poobla??eni monter za te zadeve A3M........kolk ma pa cene tam??

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okvir za tablico
Napisano

Brainless.....kot sem uspel iz postov tam razbrat je suma starosti useh uporabnikov pri temi "nekaj najbolj sme?nega" pribli?no 20.....hihihihi uglavnem...90% under 15!!! :D

Meni tvoja tablica ?e kul.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okvir za tablico
Napisano

...in verjetno usaki? ko ga ustavijo re?e da jo je izgubil.....upra?anje ?e si cajoti to kej zapi?ejo..... :ne vem:

LP daVid

v prtlja?niku jo ima... zaenkrat kolikor vem ?e brez kazni... bo sam povedal, ?e bo ?e kaj hodil sem na forum.
A ma je tudi na tem forumu on??¨!! :o

Lepo lepo.....torej ?akamo odgovor..... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okvir za tablico
Napisano

Hahaha, slikano od zadaj - full se vidi, da spredaj ni tablice... :D

Pravi sem - ni kaj!

Pa spet bom okaran, ker ... :(

Bravoooo Tomiiiii plosk plosk plosk...... :D:D

Sicer pa ti verjamemo na besedo....... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okvir za tablico
Napisano

?isto prakti?no se lahko zgodi, da sem jaz npr. lastnik nekega avtomobila, ki je v na?em kraju rariteta (kar moj avtu tudi je, ker so samo tri mazde 323 S registrirane v Prekmurju) in na tem portalu nekomu glede na moje pisanje nisem v?e? in mi raztol?e avto, ko sem jaz v mestu po opravkih.

To je seveda samo primer, in ?e to precej nemogo?. Prav tako nerad govorim, kak?en zvo?ni sistem imam v avtu, kaj vse hranim v predalih ... Zakaj bi? Mogo?e koga zamika.

Hm..mam ob?utek da danes zelo rad v skrajnosti ti??i?.....?uden dan mogo?e???

Sicer pa no hardt feelings pall...... :D:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.