Ha,dobro si napisal,samo Mazda 3 ma zadnje zvo?nike v zadnjih vratih,tak da bo to bolj te?ko.... poleg tega ima Mary limuzinsko verzijo Mazde 3,tak da nima dvi?ne police odzadaj,torej bi mogla rezat luknjo,kar pa mislim, da pri novem avtu ni najbolj?a ideja!! Je pa vse izvedljivo ja....
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zanimivo da se tud ?enski spol spozna na tak?ne stvari
zelo impresivno
Hja,da ne bo tak ko v filmu Nori na Mary.... Samo bi jo pa prav rad spoznal,tole na?o Mary,ki se tak dobro spozna na avtoakustiko!! Sploh pa ker vozi Mazdo...
Ti?a vun!!
Saj to je ravno problem,ker je lonec tak fejst proti sredini pomaknjen,da ti noben univerzalni ne pa?e not! :ne vem: I??em pa? najbolj?o re?itev za neko razumno ceno,pa da ne bi rabo celega avta premrdat! ?e ma pa homologacijo zraven,pa ?e tolko bolj?e!
Ti?a vun!!
Pozdravljeni! Na moji 3-ki nameravam menjati "auspuf" za kakega ?portnega. Zanima me ?e ma kdo izku?nje s tem,katerega je vzel,kje ga je kupo in kolko je dal. Samo nastavek na koncu mi nekak ne di?i opreve?
P.S.-pa ne mi re?t naj grem na poobla??eni servis po originalnega,ker je malo predrag!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@ wiperboy
Ha,dobro si napisal,samo Mazda 3 ma zadnje zvo?nike v zadnjih vratih,tak da bo to bolj te?ko.... poleg tega ima Mary limuzinsko verzijo Mazde 3,tak da nima dvi?ne police odzadaj,torej bi mogla rezat luknjo,kar pa mislim, da pri novem avtu ni najbolj?a ideja!! Je pa vse izvedljivo ja....
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani