Skoči na vsebino
Rde? vragec na mazdini havbi
Napisano

Ja ?enskam in mazdi se te?ko uprem, pri obojih pa te slej ko prej kaj udari po denarnci! :hohoho:

Rekel sem pa res da ne vlo?im ve? niti tolarja v "nepotrebne zadeve", ampak par jurj?kov gor al dol! :P

Naj bo stara al pa mlada - samo leeepa mora bit! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rde? vragec na mazdini havbi
Napisano

?ez slabih 5 dni - se pravi 24.4. sem naro?em pri Komparetu v Meng?u, da mi totalno spremeni zadnje lu?i, sprednje lu?i predruga?i in pa verjetno bom dal na sprednjo havbo eno grafiko - rde?ega vraga v velikosti mogo?e cca 40 cm ?irine in 50 vi?ine, da se mi glih nekako izide med lu?mi in potem tistimi zadevcami za ?ipo prat!

Ostale zadevce imam ?e nakako splanirane, medtem ko za rde?ega vraga pa bi blo fajn, ?e bi mi kdo prilepil kako slikco al pa nekako v tem stilu, da dobim kako idejo, kako polep?ati stroja - v planu sem imel ?rno obrobljeno celotno grafiko in pa noter rde?e barve, kar pomen da naj bi bili samo dve barvi, od tega pa ?rn samo rob, vsebina pa rde?a!

Z idejami na plan, se ?e kar mal mudi! :vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kak?na se vam zdi?
Napisano

Men osebno je moja precej lep?a za vidt in to v vsakem pogledu! <_<

Je pa res da tale tastara F mazda je veeeeliko lep?a v ?rni barvi kot rde?i, pa ?e rde?e je dale? najve? na cestah! :(

?e se ?e loteva? stajlinga, pol naredi "mu?ko", primer je tale slika, lep?e Fke nisem ?e videl! Barva pa ubija! :danzoman:

post-342-1142720982.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa plinski pogon?
Napisano

V?eraj je ?el kolega s foruma v Diva?o montirat plin v svojo M6, 2.3i GT, pa upam da se kmal oglasi in pove kako zadeva ?tima, aja cena naj bi bla 310 smukov na?ga dnarja! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Ja tut sam bi sicer omenil, pa sm pozabu ?e Ford KA - obup! :blink:

Pa razne Thalie, al pa Logan, tut polo limuzina, fiat Palio in pa starej?i avti - korsa z limuzinsko ritjo - o neee! <_<

Kar se pa avta ki mi je najbl simpati?n ti?e, bi biv pa to kar hro?? I. gen., pa? ve?na oblika! :ljubezen:

Pa tut takratne diane in katre so kar zanimive! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve? mo?i
Napisano

S temi Cari inventi sm biv v stiku, pa tut biv sm dovzeten za kako sodelovanje, pa mi je celo njihov ?efe sam odsvetoval, da bi pridobu vsega par konjev, ki se nebi niti ?utli kej bistveno, stvar bi bla vsaj 100 tiso? SIT! <_<

Na kratko, spla?a se ?ipat turbinske motorje, predvsem dizl?ki imajo ?e ful rezerve, pokazal mi je primer za Ksaro 90 KM DCi, ki jo s ?ipom spravjo na 135 KM (kar pomen celih plus 50 %) in v tem primeru se ?e spla?a, da ne re?em kako navor naraste! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homogomogolacija
Napisano

Ja te robe (odbija?ev) je tolk zato, ker ko so otroci gledal 2 F 2 F, so se odlo?li, da ko bodo velki bodo tut sami meli takega avtota! :hohoho:

Mislim pa tut da pri teh "na izi" oz. original spojlerjih ne bo krize, druga? pa bo pri rejs ving spojlerju, ki pa precej bolj pade v o?i in bo te?ko re?t da je original ?e iz fabrke! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homogomogolacija
Napisano

?e bo? mel original spojler in ne bo nevem kok izstopal, ga jaz nebi homologiral, ker polcaj?ki pa spet za vsako zadevo ne vejo kak je stroj pr?el iz fabrke! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.