?eprav bi rde?a lepo iztopala sploh ?e bo? nabavil kake hude feltne
No jaz sem imel pred tem tud bobne pobarvane na metalic zeleno kot je barva avta. (ni bilo nobenega problema da bi barva zbledela ali da bi se za?ela lu??it!
Sicer pa .............a nima tanova mazda2 zadi tud diske???
Ker pol verjetno bo? samo ?eljusti barval mar ne!!
Diskov ne sme? barvat.
Ni pa nobena umetnoste tega naredit,va?no da ima? dobro o?i??eno in razma??eno vse skup.
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
?e ima? za vse od na?tetega veze kot bill clinton pol bo? pri?el skozi, v primeru da vse res doma dela? bi morda ?lo na tesno,?e pa to dela? malo bol uradno pa malo dvomim da ti rata!
Za primer samo usnje in tapiciranje ra?inaj 600-1000?(seveda uradno ali pa celo premalo povedal)
Feltne + gume spet tam od 400-600? (spet kaj ?eli? met novo ,rableno)
Body kit tud tam 500?,
.
.
.
.
pa smo ?e skoraj na polovici tvojega limita
pozanimaj se in sam pri sebi raz?isti kaj to?no rad bi mel!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Ja sej to da "slavni" A3M nateguje ko 300 zajcov, to nam je bl kot ne ?e usm jasno! :ne vem:
Lej js mam z nimi vredi izku?ne in lahk pa? povem da to zamujanje ni bilo od nih odvisno(so pa? posredniki te robe) ampak od samega proizvajalce ker pa? ni imel zadosne zaloge :S
je pa res da za nekatere stvari so pa pod podnom na ?alost.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako to misli? zeleno!?
V barvi avta??
?eprav bi rde?a lepo iztopala sploh ?e bo? nabavil kake hude feltne
No jaz sem imel pred tem tud bobne pobarvane na metalic zeleno kot je barva avta. (ni bilo nobenega problema da bi barva zbledela ali da bi se za?ela lu??it!
Sicer pa .............a nima tanova mazda2 zadi tud diske???
Ker pol verjetno bo? samo ?eljusti barval mar ne!!
Diskov ne sme? barvat.
Ni pa nobena umetnoste tega naredit,va?no da ima? dobro o?i??eno in razma??eno vse skup.
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani