Zanimivo, da so ene vodne barve za endrek, ene pa niso.
Vse so slabe.Razlika je le ta, da se nekateri cijazijo po cesti z zavesicami, katere delajo upor in posledi?no je tu majhna brzina, drugi pa brzijo mimo v lepih avtih in posledi?no naredijo kamen?ki, ki letijo izpod zavesic ?kodo na premijskem laku.
Oh, jaz pa sem mel v glavi, da ni nobene razlike, razen v mappingu. Ampak meni se pa ravno zdi, da ima moja 150 zelo krateke prestave, ker mene ?e sili pri 90 v ?esto prestavlat, kaj je ?ele pol na 175. No pol pa bom ?e vidu, ?e me ne bo nova trojka z X motorjem dobla, se pa lahko zgodi, da se kam zapeljem
?e se bo? odlo?il iti tja bo? poro?al, kako se obnese.
Kraj?i menjalnik ima mo?nej?a, drug diferencial, velja torej enako, tako kot pri bencinarjih 145/165. Pomeni, da bo 150 ?ipana na 210 va. tako pro?na, kot serijska 175, morda malce manj. Zakonov fizike se ne da pretentati.
A si ti zihr, da je tako? Kot sem bral ?e na veliko forumih naj bi bila rszlika le v mapi. In to za nepolnih 25 konji?ev. Po mojem je menjalnik enak pri obeh.
Ne, z mikro ?opi?em. Je pa zelo pomembno, da barvo razred?i? z akrilnim razred?ilom, da je barva ?isto teko?a. Tako lepo zalije luknjico in pozneje to ?e parkrat ponovi?, dokler ni poravnano z ostalo barvo.
Danes sem opral avto in se lotil ritokiranja luknjic od kamenj?kov. Z mojim dobaviteljem za barve sikkens sva zme?ala obe barvi skupaj, podlago in top. Namre?, te barve so sestavljene iz treh slojev, osnovna rde?a barva, perla rde?a ?ez in na koncu clear coat top. Je zadel barvo v nulo in jo imam 1 dcl. ?e jo kdo potrebuje nekaj malega se lahko zmenimo.
Na oglasu pi?e, da so to letvice za vozila 2016, 2017 letnik. Moja je facelift 2018/9...Nikjer nisem zasledil ali se je oblika, dimenzije vrat kaj spreminjala pri faceliftu? Morda kdo ve za ta podatek?
Da se ne bi sam sebe nahecal in na koncu ugotovil, da ne pa?ejo gor...
Najbolj?e, da pi?e? prodajalcu in ga vpra?a? oz. stopi do najblji?jega prodajalca in ti bodo oni razlo?ili, ?e je kak?na razlika. Jaz sem tudi tako naro?il stre?ni spojler cap za mojo, ?eprav ni nikjer pisalo, da je tudi za face-liftano.
In je v redu, pa ?e prodajalcu sem javil, da bo vedel, da pa?e.
Sem pa tudi ?e naro?al za mojo staro mazdo crom vratne letvice iz hong konga in so top kvaliteta. V bistvu so iz inoxa.
Sam sem naro?il te za 7.4 ?, dobim jih v ponedeljek. Torej ?e te prav razumem, bi bilo bolj?e, da spremenim naro?ilo, in naro?im te za 5.37?? Je sploh mo?no te ve?je normalno vstaviti?
Lahko zamenja? naro?ilo ali pa vzame? tiste iz vrat in jih montira? za tablico in te nove da? v vrata. V vratih mi sedaj ful dobro osvetli cesto pod vrati, tablica pa tudi izgleda mega. Jaz te za 7 ? ne bi tla?il za tablico, ker je res predolga in presvetla za tablico.
In, ko jo montira? pazi, ker je spodaj malo debelej?a in gre te?ko v utor.
Ko sem eno zamenjal sem ugotovil, da je previsoka in le kak mm oddaljena od plasti?nega za?itnega pokrov?ka. To vsekakor ni v redu, zato sem vzel LED ?arnice iz vrat spodaj in le-te vgradil za tablico. Te so kraj?e in svetijo samo od strani kar je
Mimogrede, ko vtikate ?arnico v vtor v vratih je treba paziti, da se to stori res rahlo... jaz sem na voznikovih vratih malo mo?neje pritisnil in je cela plastika, ki dr?i nastavek za ?arnico "padla" v vrata, tako, da moram sedaj dati dol cel plasti?ni pano z vrat. .
Zanima me, ali je ?e kdo poizkusil s tak?no barvo, kot je v naslovu, prebarvati feltne. Namre?, rezultat je meni carski.
Kot sem razumel, so to posebne barve, spodaj osnova ?rna, nato posebna srebrna in na koncu ?e prozoren lak. To naj bi vse skupaj kemi?no reagiralo in rezultat je temno srebrni(grafitni) crom look.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
... jap, in firme, ki so imele neko? te?avo z obliko avta jo imajo ?e vedno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani