Skoči na vsebino
Zaščita avtomobila s prozorno folijo
Napisano

Zanimivo, da so ene vodne barve za endrek, ene pa niso.

Vse so slabe.Razlika je le ta, da se nekateri cijazijo po cesti z zavesicami, katere delajo upor in posledi?no je tu majhna brzina, drugi pa brzijo mimo v lepih avtih in posledi?no naredijo kamen?ki, ki letijo izpod zavesic ?kodo na premijskem laku.:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranje LED luci
Napisano

Originalna dodatna oprema je lahko to. Nekih 150 eur za 11 ali 13 ledic.

Mislim, da je res to serijsko (z dopla?ilom) v nakama in nakama intense.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranje LED luci
Napisano

Pochi soldi poca musica

Malo denarja malo muzike...:)

No, pustimo se presenetiti, za te sm dal 22?, ?e crknejo bom zamenjal.

A mi da kdo link do osrama hahhaha :D

A niso led ?e serijsko v kabini?

V mojem avtu so bile.

Razen za tablico, kjer sem dal osram.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zamenjava žarnice za tablico Mazda III
Napisano

Alex to ja. Kako si snel pokrov?ek pri lu?i za tablice? Od strani?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja, od strani. Res je malo zafrknjeno a gre z izvija?em.

Tukaj to?no vidi?, kaj pritisne?.

https://www.paulstravelpictures.com/2014-2018-Mazda-Mazda6-License-Plate-Light-Bulbs-Replacement-Guide/index.html

A nisi imel vse ostalo Led ?e original? Pri meni ni bila led edino na tablici.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oh, jaz pa sem mel v glavi, da ni nobene razlike, razen v mappingu. Ampak meni se pa ravno zdi, da ima moja 150 zelo krateke prestave, ker mene ?e sili pri 90 v ?esto prestavlat, kaj je ?ele pol na 175. No pol pa bom ?e vidu, ?e me ne bo nova trojka z X motorjem dobla, se pa lahko zgodi, da se kam zapeljem :)

?e se bo? odlo?il iti tja bo? poro?al, kako se obnese. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kraj?i menjalnik ima mo?nej?a, drug diferencial, velja torej enako, tako kot pri bencinarjih 145/165. Pomeni, da bo 150 ?ipana na 210 va. tako pro?na, kot serijska 175, morda malce manj. Zakonov fizike se ne da pretentati. :)

A si ti zihr, da je tako? Kot sem bral ?e na veliko forumih naj bi bila rszlika le v mapi. In to za nepolnih 25 konji?ev. Po mojem je menjalnik enak pri obeh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Soul red barva 41V
Napisano

S ?im si nana?al? Z zobotrebcem?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne, z mikro ?opi?em. Je pa zelo pomembno, da barvo razred?i? z akrilnim razred?ilom, da je barva ?isto teko?a. Tako lepo zalije luknjico in pozneje to ?e parkrat ponovi?, dokler ni poravnano z ostalo barvo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Soul red barva 41V
Napisano

Danes sem opral avto in se lotil ritokiranja luknjic od kamenj?kov. Z mojim dobaviteljem za barve sikkens sva zme?ala obe barvi skupaj, podlago in top. Namre?, te barve so sestavljene iz treh slojev, osnovna rde?a barva, perla rde?a ?ez in na koncu clear coat top. Je zadel barvo v nulo in jo imam 1 dcl. ?e jo kdo potrebuje nekaj malega se lahko zmenimo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krom letvice vrat Mazda CX-3
Napisano

Alex si ?e zmontiral to kapo na tvojo, te poka?i kak?no sliko.

Ne ?e. Ravno pripravljam za barvanje v svetle?o ?rno + sprednji lip prav tako.Bom montiral na avto, ko dam nazaj gor (tudi prebarvane) 19-ke.

To bo kmalu... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krom letvice vrat Mazda CX-3
Napisano

Na oglasu pi?e, da so to letvice za vozila 2016, 2017 letnik. Moja je facelift 2018/9...Nikjer nisem zasledil ali se je oblika, dimenzije vrat kaj spreminjala pri faceliftu? Morda kdo ve za ta podatek?

Da se ne bi sam sebe nahecal in na koncu ugotovil, da ne pa?ejo gor...

Najbolj?e, da pi?e? prodajalcu in ga vpra?a? oz. stopi do najblji?jega prodajalca in ti bodo oni razlo?ili, ?e je kak?na razlika. Jaz sem tudi tako naro?il stre?ni spojler cap za mojo, ?eprav ni nikjer pisalo, da je tudi za face-liftano.

In je v redu, pa ?e prodajalcu sem javil, da bo vedel, da pa?e.

Sem pa tudi ?e naro?al za mojo staro mazdo crom vratne letvice iz hong konga in so top kvaliteta. V bistvu so iz inoxa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam sem naro?il te za 7.4 ?, dobim jih v ponedeljek. Torej ?e te prav razumem, bi bilo bolj?e, da spremenim naro?ilo, in naro?im te za 5.37?? Je sploh mo?no te ve?je normalno vstaviti?

Lahko zamenja? naro?ilo ali pa vzame? tiste iz vrat in jih montira? za tablico in te nove da? v vrata. V vratih mi sedaj ful dobro osvetli cesto pod vrati, tablica pa tudi izgleda mega. Jaz te za 7 ? ne bi tla?il za tablico, ker je res predolga in presvetla za tablico.

In, ko jo montira? pazi, ker je spodaj malo debelej?a in gre te?ko v utor.

Kako se jo zamenja pa tule:

https://www.paulstravelpictures.com/2014-2018-Mazda-Mazda6-License-Plate-Light-Bulbs-Replacement-Guide/index.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nabavil sem te LED ?arnice.

https://www.mimovrste.com/avto-zarnice-led/m-tech-zarnica-led-w5w-12v-canbus-4x-hp-hladna-bela?src=bestsellers

Ko sem eno zamenjal sem ugotovil, da je previsoka in le kak mm oddaljena od plasti?nega za?itnega pokrov?ka. To vsekakor ni v redu, zato sem vzel LED ?arnice iz vrat spodaj in le-te vgradil za tablico. Te so kraj?e in svetijo samo od strani kar je

bolj?e za osvetlitev tablice.

Te v vratih so pa tak?ne:

https://www.mimovrste.com/avto-zarnice-led/m-tech-zarnica-led-w5w-12v-canbus-4x-osram-bela?src=bestsellers

Mimogrede, ko vtikate ?arnico v vtor v vratih je treba paziti, da se to stori res rahlo... jaz sem na voznikovih vratih malo mo?neje pritisnil in je cela plastika, ki dr?i nastavek za ?arnico "padla" v vrata, tako, da moram sedaj dati dol cel plasti?ni pano z vrat. :).

?e sliki pred in po menjavi.

post-399-0-30882500-1549628045_thumb.jpg

post-399-0-64021500-1549628076_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dark hyper silver barva
Napisano

Zanima me, ali je ?e kdo poizkusil s tak?no barvo, kot je v naslovu, prebarvati feltne. Namre?, rezultat je meni carski.

Kot sem razumel, so to posebne barve, spodaj osnova ?rna, nato posebna srebrna in na koncu ?e prozoren lak. To naj bi vse skupaj kemi?no reagiralo in rezultat je temno srebrni(grafitni) crom look.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

home/leaving ligths
Napisano

ja caki sam mal vidva:

vidva mata oba GT pa GTA opremo pa mi tukaj solita pamet :P

Dobro, jaz sem jo vzel zaradi usnja.

Nisem jaz kriv, ?e obo?ujem usnje na sede?ih(pa tudi na splo?no) in je na voljo edino v top modelih.

Sej potem ostalega ne uporabljam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.