Skoči na vsebino
Homologacija
Napisano

mhm no lej nebom trdil nasprotno ampak ?e nisem zasledil mx3 ki bi bila original in bi imela kaj druga?ne prage.

JOSH VI: homologacija kolikor vem je 30 ewr po delu in ?e homologera? ve? delov na enkrat pla?a? nakoncu nekaj manj za potrditev v karton?ek..... ne upam pa trditi ker nisem prepri?an. :)

je tako, za vsak dodatn del dobi? neki popusta (ampak pri enkratnem homologiranju) ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

vsaka sprememba RAZEN ?E JE ORIGINAL NA RECIMO LE DOLO?ENIH MODELIH VOZILA. npr ?e da? na mazdo mx3 zadnji original v6 spojler ni potrebne homologacije niti za v6 podal?ke. :)

ok, to je drugo, ker je pa? original :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

se prav tut ce sam spredn grill,lip spojler (letvica mala),evil look zamenjas rabs homologacijo?

pol mam jst bl svoh tole...

vsaka sprememba na avtu more bit homologirana, ?al :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

kolikor imam jaz izku?en z policaji je vsak nehomologeran del na vozilu (uklju?uje notranjost vozila) globa 400 ewr ter odvzem tablic dokler ne uredi? stvari (zamenja? del z originalnim ali homologera?).

kar se pa ti?e mer gum je pa tako da se ne meri v cm ampak v : in?ih/%od tekalne plasti R(radialna) cole.

in ?e je guma magar malenkost druga?na od originalne/homologerane je to nehomologeran del na vozilu.... ?eprav za tak?ne malenkosti ne te?ijo ?e je le dober profil in trdnost gume. :)

lohk potrdim iz izku?enj :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OBD/OBD2 Nadomestek
Napisano

Ne bo ?lo, verjetno ima? v bli?ini akumulatorja diagnostic box. Tam lahko samo nadzoruje? vrtljaje motorja in ?e par malenkosti, samo za vse rabi? nek ?tev?ek ali napravico. Lahko ?e pogleda? ?e ima? kak?ne napake na motorju, to je pa vse kar omogo?a.

kje se pa dobi adapter za pregled napak na teh starih diagnostik priklju?kih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Angel eyes
Napisano

Kdo bo vedel, da je lu? po?trihana od znotraj? :) Drugo je, ?e zadnje po?prica? na ?rno. Original sprednje bojo pa ravno tako svetile kot prej, samo bolj zlobno bo gledalo.

PS: Ja moj fotoalbum ima kar nekaj zanimivosti. :D

mah te C-jka lu?i mi itaq ne pridejo ve? v po?tev :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

Deeyan pomoje ne bi bilo slabo, ?e bi za foro, referenco, ob?utek ?el enkrat s trojko. Bo? vsaj videl kaj lahko pri?akuje?.

huh na trojki je stabilnost nula napram F-ki, poleg tega nvem, ?e bi ?ou lih dizla?a turirat sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

Jaz mam cilj enkrat tekom leta 2012 it na ta omenjene RL, pa mi je dokaj vseeno ?e postavim cajt 1.05 minute (?e v ?tartu je jasno, da nimam optimalne makine za na ta peskovnik) :cheers::)

tut js, ampak sm ?e dale? od uresni?itve le tega sramezljiv naredu bom pa maximum, da mi uspe ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Fajn da je tle na forumu nekdo, ki obvlada zadeve, za pomoc, v primeru, da se kdaj odlocim za nakup RX8-ke (dolgo jo mam ze ogledano, pa sem kr mal v dvomih glede nakupa). :D

Mislim, da sta samo 2 v Sloveniji, ki se ukvarjata s popravili wankla. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

da se pa tut iz original lonca pobrat dolo?ene stvari in je zvok malo bolj glasen kot je original :) (tako je naredu Mitja na svojemu Xedos 9 in se mi je zvok dopadu, ampak zame pretiho :P)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa koliko konjev da športni filter?
Napisano

Jebesh radiooo, ?ipe dol pa V6 sound z dodatkom sikanja :wub: ?e ve? k 2 tedna avto na klocnih, pogre?am V6 sound sramezljiv

Tale Turbonator ti pa kve?m bremza zrak... hehe

Hja, vem kok je, pa lih prva 2 tedna je najte?je sramezljiv

hmmmm se pravi sem jaz tud v temo brcnil :(:jezicek:

mo?ni 2 asuciaciji :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 mazdaspeed headlights
Napisano

Mogo?e bo, ?e ne bo pomislila kak vonj bo potem v pe?ici in kako aromo bojo imeli naslednji izdelki iz pe?ice. :aaaaa:

Druga?e pa ?e bi ?e kdo rad take lu?i, zdaj bi ?lo to v dobrih treh urah (seveda s pomo?jo lastnika). :) Lahko tudi v kako drugo barvo, jebmti? mogo?e celo v bavo avta? :ne vem: Cena je ugodna, Dejan lahko pove, da je postopek (material) v bistvu zelo poceni z mojo ?ejo in enim krogom z avtom vred. :hohoho:

bemti Symon, razmi?ljam da bi enkrat lu?i res kr do tebe dostavu (na F-ki so za 5min dela dol) :aaaaa: ker to?n ve? kok gre postopek da nebom kej uni?u, ker original lih niso pocen :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 mazdaspeed headlights
Napisano

Nismo probavali, mami ni pustila pe?ice ker jo je rabila za nedeljsko kosilo. :( Sicer pa tako kot je napisal uklopko. Tudi do 20 minut je OK, pa? vmes malo odpre? in vidi?, ?e gre lepo narazen. Za?ne? na enem koncu (levem/desnem) potem pa lepo razpira? kot krokodilu usta. :harhar:

bomo probal, ?e bo na?a mati pustila :P ampak ?akam na bolj?e vreme, ker tole je pa ?e res podn od podna :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.