Skoči na vsebino
Monta?a prednjih zavesic Mazda 6
Napisano

Sej ne da bi hotel bit pameten ampak zamenjat akumulator zna pa res skor vsak ?alabajzer.?tos je v tem kako hitro se obrnejo ko pride do zahtevnej?e napake in je potrebno poznati ?e kaj ve? kot samo kleme odklopit.

Glede servisev za BMW imam pa itak svoje mnenje, ko so nekomu hoteli menjati cel avtomatski menjalnik za 4000?, ker ni hotel iti v drugo in so se raznorazne lu?ke pr?igale. Pol je pa le eden vulkanizer ugotovil, da je to normalno, ker je bila na avtu rezervna guma na enem od pogonskih koles pa je bil avto ?ist zmeden in je mislil, da je tolk spolzek teren, da spodrsava, ker se je ena guma vrtela hitreje od druge.

Tko, da ne bo? mislil kolk so drugod neke marke in carji - ?al je pa? tako, da od ljudi, ki jih slabo pla?ujejo bo? te?ko na?el entuzijaste, ki bi se razmetavali s prijaznostjo in ustre?ljivostjo. ?al pa potem to ob?utimo mi kot stranke.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

in kaj si hotel s tem povedat :ne vem:

Pokli?e? Mazdin MES in te pridejo iskat, gorivo prpelejo, gumo zamenjajo... ?e dobr, da sem ga rabil v petih letih od kar mam Mazdo samo 1x pa ?e to je bila deloma moja krivda, ker sem se na BC preve? zana?al in je zmanjkalo goriva.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kon?no pa ?vimo na ?e?kem, ker po razviti evropi se ceste ?kropijo, samo pri nas u koko?ki ?e vedno ?oder na?igajo idioti....

?lovk res ne ve od kod jim tele u?itki da posipajo pesek. Pesek bi morali edino na klancih pa nikjer drugje. Pred petimi leti so debili celo AC peskal in kolk je blo pol fino, ko snega ni blo ve? na cesti pa pesek avti pa 130km/h, da so kamni letel na obe strani ?ipe pa lak so pa pokale kot za stavo.

Folk je ponoru, DARS se je pa najprej zgovarju na ustaljen postopek pol so pa le priznal, da ga je en posipa? usral in je namesto priklju?nih cest na AC posipal samo AC.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jp... moje mnenje je da ni razlike. No... vsaj jaz ej nisem opazil..... :bravo:

Tkole bom rekel... originalne so bile malo kraj?e in so bile res bolj bla?ev ?egen potem pa so zastopniki in serviserji dobili "vpoklic" zavesic in so dajali gor dalj?e, ki so kar dobro ??itile prag pred kamen?ki.

Tako da, dalj?e zagotavljajo nek nivo za??ite, kraj?e pa je vseeno tud ?e jih nima?. Monta?a pa ne bi smela bit problem saj jih samo pri?raufa? v obstoje?e luknje, kjer je ?e pritrjen notranji plasti?ni kolotek.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

Problem mre?ic je, da niso nikol dovolj ravne, da bi dobro zgledalo in ?al dajejo v taki obliki pa? ri?oto oz. cheap styling. ?e bi manj izstopale oziroma bile pofarbane na ?rno bi verjetno ?e ?lo tko pa je resni?no ?koda saj obupno kazijo ostali styling, ki je fenomenalen :bravo:

Kar kol druzga la pa pofarbat na ?rno sam tkole ne sme ostat. :unsure:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

Glede na to, da gre? v ekstrem styling bi ti predlagal, da ali po?triha? zaj?nike (une mre?ice) ali pa si kupi? kak?no ?rno satovje, ki veliko lep?e izgleda. ;) Sicer pa dober styling izdelek. :bravo:

Symon hvala, da si ti tole prjavil, ker men tele mre?ice na splo?no zgledajo res kr neki (ni va?en na kerem avtu so montirane) pa nisem hotel te?iti s pripombo. sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chipanje nove Mazde6
Napisano

lepo videt, da ze serijsko ima vec moci kot je uradni podatek

slabo videt, da je kar dosti izgub (sploh glede na sprednji pogon)

Ma kaj mo?... poglej navor, kam ga je odneslo +100Nm ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.4 turbo
Napisano

Sej ma verjetno precej?no zaporo diferenciala, pa se da tole ?ist lepo peljat. Mal bolj trdno volan dr?i? pa gre, al s motim? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

A mogo?e kdo ve kak se kaj kuplonga obnese pri ?ipanih M6 (136 ps).

?e si konj ne glih dober oziroma ?e se bo? ?el dragracing bo bolj kriza. Druga? pa ni panike, ?e ima? lepo ?e v prestavi in spu??eno sklopko ji tud dodaten navor in mo? ne bosta ?kodila.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alu plati??a
Napisano

Boss,po mojem si se pa ti navadil na "udobnost" 18-ic in ne ,da so se sede?i zmeh?ali.Ker ?e bi se ?e sedaj

meh?ali sede?i in fedri,pol bi bil po mojem hudi? ?ez kako leto. :aaaaa:

Sej mogo?e sem se pa zredu pa mam zdele mal bolj oblo?eno rit pa se mi zdi vse skupi mehkej?e... hmmm, le kdo bi vedu :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.