Iceman, pa a si dal samo zadnje gor al kako? Ker spredi je itak podalj?ek pragu tolk nizko, a kej dost ne leti gor - no, vsaj pri meni ni krizi :ne vem:
Sej ne da bi hotel bit pameten ampak zamenjat akumulator zna pa res skor vsak ?alabajzer.?tos je v tem kako hitro se obrnejo ko pride do zahtevnej?e napake in je potrebno poznati ?e kaj ve? kot samo kleme odklopit.
Glede servisev za BMW imam pa itak svoje mnenje, ko so nekomu hoteli menjati cel avtomatski menjalnik za 4000?, ker ni hotel iti v drugo in so se raznorazne lu?ke pr?igale. Pol je pa le eden vulkanizer ugotovil, da je to normalno, ker je bila na avtu rezervna guma na enem od pogonskih koles pa je bil avto ?ist zmeden in je mislil, da je tolk spolzek teren, da spodrsava, ker se je ena guma vrtela hitreje od druge.
Tko, da ne bo? mislil kolk so drugod neke marke in carji - ?al je pa? tako, da od ljudi, ki jih slabo pla?ujejo bo? te?ko na?el entuzijaste, ki bi se razmetavali s prijaznostjo in ustre?ljivostjo. ?al pa potem to ob?utimo mi kot stranke.
Pokli?e? Mazdin MES in te pridejo iskat, gorivo prpelejo, gumo zamenjajo... ?e dobr, da sem ga rabil v petih letih od kar mam Mazdo samo 1x pa ?e to je bila deloma moja krivda, ker sem se na BC preve? zana?al in je zmanjkalo goriva.
Kon?no pa ?vimo na ?e?kem, ker po razviti evropi se ceste ?kropijo, samo pri nas u koko?ki ?e vedno ?oder na?igajo idioti....
?lovk res ne ve od kod jim tele u?itki da posipajo pesek. Pesek bi morali edino na klancih pa nikjer drugje. Pred petimi leti so debili celo AC peskal in kolk je blo pol fino, ko snega ni blo ve? na cesti pa pesek avti pa 130km/h, da so kamni letel na obe strani ?ipe pa lak so pa pokale kot za stavo.
Folk je ponoru, DARS se je pa najprej zgovarju na ustaljen postopek pol so pa le priznal, da ga je en posipa? usral in je namesto priklju?nih cest na AC posipal samo AC.
Jp... moje mnenje je da ni razlike. No... vsaj jaz ej nisem opazil.....
Tkole bom rekel... originalne so bile malo kraj?e in so bile res bolj bla?ev ?egen potem pa so zastopniki in serviserji dobili "vpoklic" zavesic in so dajali gor dalj?e, ki so kar dobro ??itile prag pred kamen?ki.
Tako da, dalj?e zagotavljajo nek nivo za??ite, kraj?e pa je vseeno tud ?e jih nima?. Monta?a pa ne bi smela bit problem saj jih samo pri?raufa? v obstoje?e luknje, kjer je ?e pritrjen notranji plasti?ni kolotek.
Problem mre?ic je, da niso nikol dovolj ravne, da bi dobro zgledalo in ?al dajejo v taki obliki pa? ri?oto oz. cheap styling. ?e bi manj izstopale oziroma bile pofarbane na ?rno bi verjetno ?e ?lo tko pa je resni?no ?koda saj obupno kazijo ostali styling, ki je fenomenalen
Kar kol druzga la pa pofarbat na ?rno sam tkole ne sme ostat.
Glede na to, da gre? v ekstrem styling bi ti predlagal, da ali po?triha? zaj?nike (une mre?ice) ali pa si kupi? kak?no ?rno satovje, ki veliko lep?e izgleda. Sicer pa dober styling izdelek.
Symon hvala, da si ti tole prjavil, ker men tele mre?ice na splo?no zgledajo res kr neki (ni va?en na kerem avtu so montirane) pa nisem hotel te?iti s pripombo.
A mogo?e kdo ve kak se kaj kuplonga obnese pri ?ipanih M6 (136 ps).
?e si konj ne glih dober oziroma ?e se bo? ?el dragracing bo bolj kriza. Druga? pa ni panike, ?e ima? lepo ?e v prestavi in spu??eno sklopko ji tud dodaten navor in mo? ne bosta ?kodila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Verjetno si mislil nekaj v tem stilu tega, ker smo glih v duhu teme
Auto blátem strá?e jsou nejkrásněj?í ?ást vozu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani