Skoči na vsebino
konzola okoli ro?ne zavore
Napisano

Pomoje ima Dando ful delov za 323F tacga letnika, tko da se kr z njemu zmeni, pol pa z mal improvizacije ti mora gotov pasat notr, loh pa da gre celo "?rauf na ?rauf"! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portne vzmeti
Napisano

Ja Simon, rezane fedre mam, tko da nobenmu ni jasno, kako bom s fedri za ni?anje uspel avto dvignit! :P

Sem pa mel na GTjki Apex in so mi bli okej. :bravo:

Kaj pa a obstaja tut varjanta da dam teb gnar, pa mi pol ti naro?i?, ko ma? ?e vrjetn ute?en ta biznis? Dnarja kok mislim riskirat, pa kaj pa vem, take kot so cene, ?e niso neke zlatarsko - astronomske! :P:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portne vzmeti
Napisano

Lep pozdrav!

Bi sam pra?u kje mate kake pozitivne izku?nje in da je cena ugodna, za dobit vzmeti (fedre), pa cca. 35 mm dol spustit. Rabim za MX5 prve serije!

?e najmanj me mika famozni A3M, no upam da se bo dal tut kje drugje dobit, po mo?nosti cenej! Aja pa prek neta ne morm nabavt, ker nimam kreditne kartice, al Pay pal al krkol se ?e zahteva! :blush:

Bi pa u bistvu s temi fedri jaz avto dvignu (zdej je spu?en za skor 70 mm spredi), kar mi ni okej! :harhar:

Hvala za odgovore!

LP!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Armaturka v barvi
Napisano

Navadno se barva z barvami za plastiko in le plasti?ne dele, se prav npr. sredinsko konzolo in pa zra?nike, pa mogo?e ?e okvir okol ?tevcev! :P

Postopek je pa tak, da razdre? zadevo, potem pa ko jo ma? ?e lo?eno od avtomobila, z razred?ilom o?isti?, uporabi? plastik primer (prajmer) kot osnovna barva oz. barva naj bi se potem bolj prijela in se ne bi lu??ila, ?eprav nekateri pravjo, da ?e samo ko z nitrotom o?isti?, da bi moral dr?at. Na koncu pa sledi finalna barva, katero mora? v tankih slojih dodajat in nikakor ne kar na?pricat, pa dr?at sprej par minut, ker pol ti barva sigurno dol ste?e in je vse prej kot lepo za videt!

Tko sem jaz do zdej ustvarju, ?e pa ma kdo drug (bol?i) sistem pa nej kar svetuje! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

Na moji 1.6i BGF, mi gre cagar v roku ene pol minute zihr gor, tko da to neki ne ?tima! <_<

Je pa res, da ?e lepo vozi? tele stroje se vozi? lahko tudi pod 7 l, meni npr. zadnji tank 6,7! :ljubezen::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.