Skoči na vsebino
homologacija
Napisano

Nobeden.....ker si baje sam mogel prera?unat in ra?unat na take ovire! To je isto kot ?e se ti eden namensko vr?e pod avto....spet si sam kriv...... <_<

Kur**ev zakon!!!!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

Homolomokolobocija....homolomoklobasa........ :lol::lol::lol: ma kje jih najdeste ej!!!! hihiihhi

Ej spet sem se do solz nasmejal..... :lol:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

Ma glej ?timanje avta je za mnoge umetnost ki jim pomeni dosti.,...nekako tako kot se nekatere punce zelo rade ?timajo....tako tuki radi ?timajo svoje avte....hm...primerjava sicer ni prava.... ;) Sam ok.....bistvo je isto.....

Ok zdej pa da vidmo mnenja....... :whatever:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

Jah no...enim je to u?e?, in meni to ustreza.....Sam recimo dlje od ve?jih plati?? pa good sound sistema ne grem....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

Glej ponavadi je tako...usaj pri nas da policaji nardijo akcijo in pa? spremljajo "u?timane" avte...in pol te?ijo s homologacijami....en kolega je recimo mogu pla?at zaradi gum...pa ne vem to?no kolk je dobil kazni.....

Sicer pa je ve?ino folka ki si jih videl s raznoraznimi spojlerji, bumperji...itn. opremljena s homologacijami....namre? ko kupi? spojler recimo pri A3M-u dobi? zdraven ?e homologacijo...tako da najbr? je to to!!

Tisto kar si pa napisal glede avtov starej?ih od 10 let pa NE dr?i, ker se jih tretira isto!

Tolk z moje strani....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veke na lu?eh
Napisano

Ej lepe veke....predvsem pa me je tisti zooom zooooooom impresioniral.....pohvalno...morem re?t.....

Tako da ideje za mojega ?e dobivam..:)))

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Sport
Napisano

Ej ma mam ?isto.....sej mislim da ?e si enkrat na teden umijem ne nastane ?e plesen umes.....

uuu out of topic ?e........gremo raj?i ven malo.....ki se ?e 2 ure odpravljam pa mi nekako ne uspe.....

:))))

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Sport
Napisano

ma tudi na tehni?nem ne.....jest sem se sam za cajote bal....na tehni?nem pa use poznam pa za kak?no protiuslugo mi vedno med prste gledajo......

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Sport
Napisano

Kotalni obseg ostane enak.....hm....jah se ?e bi ?e te kupu bi kar te gume obdr?al....pa sej cajoti ne ?ekirajo n? na novih avtih ?e ni res nekej velikega.....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Tuning
Napisano

Morem priznat da sem ostal prijetno presene?en nad deklarirano in realno mo?jo mazde......ZOOM ZOOM!!!

Morem ?e mojega na valje peljat da vidmo kolko papirji la?ejo.....:)))

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kromirani Dodatki
Napisano

Jah sej je dostikrat problem to.....pa? jebat ga...drago je! Sam mislim da se bo odlo?u prav....!!!

LEP POZDRAV pa mirne ?ivce!

daVid :whatever:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kromirani Dodatki
Napisano

Mislim da lih nebi blo fajn na avto kot je RX-8 stavit rabljene dodatke....moje mnenje!

Sicer sem pa sli?al za enega tipa ki ti lahko al plastiko kromira al pa dejansko naredi kalup iz aluminija in nardi zadevo.....slednja verjemi da bi bla najbolj?a.....

Sam na ?alost nimam kontaktne ?tevilke...en kolega je zadnji? kromiral ogledala, pa neke plastike okoli zra?nikov....pa mislim da ni blo ne vem kako drago....

Kakorkoli....ko dobim kontakt ti sporo?im...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Styling
Napisano

Uuuuuuu....to je pa malo premalo za uredu aktivnu woofer....premisli 2krat preden uzame?.....

Ki ponavadi je pravilo tako da so aktivni wooferji tolk dragi kot je oja?evalec in woofer skupaj.....

Mogo?e se pa motim.....kakorkoli...?e je pa zadeva fajn pa se kje dobimo da to ?ujem....:)))

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepka Mazda Forum In ?e Kaj
Napisano

Ej tommy......kapo dol....nalepka super.....tvoja izbira pa ?e bolj.....:)

Ej kje bi se dalo to nalepko dobit.....Tvoja dobra volja mogo?e???

Sicer pa lepa 6ka.....:))))

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Styling
Napisano

Ok sam mislim da bi Tomi rad imel sam malo ve? kvalitete v avtu.....torej je dovolj 1 oja?evalec pa ena 25ka.....mislim da za kvaliteto to dovolj!!

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Styling
Napisano

Ja ja tolk nekje bi ti lahko pr?lo....to je nekje minimalna cena.....monta?a pa pride pri Polj?aku nekje 8- 10 k...tako da pol sam zra?unej ?e dobi? ponudbo za woofer in oja?evalc....aja pa ?e kabli te stanejo okoli 5-7 k......

Hm....cene se pa kar hitro nabijejo a?? :)))))

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Sport
Napisano

Razdalja med vijaki(5x114,3) in centerbore je isto...moje feltne recimo pa?ejo tudi na 6ko....

@komar-take ma vsaka tretja 6ka...ti kr ostani na svojih;so dost lep?e.

Evo Vuk najlep?a ti dala....si mi pri?parat pol to avta....:D :D :D

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Styling
Napisano

Ja pol bo dovolj da da? noter en 25-ko....pa prilagojena ?katla za tvoj prtlja?nik....en easy oja?evalec pa ugradnja.....cena ti bo tam nekje med 40 in 50k

Tomi ?e dobim kak?no ponudbo ti jo posredujem......!!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.