Ma glej ?timanje avta je za mnoge umetnost ki jim pomeni dosti.,...nekako tako kot se nekatere punce zelo rade ?timajo....tako tuki radi ?timajo svoje avte....hm...primerjava sicer ni prava.... Sam ok.....bistvo je isto.....
Glej ponavadi je tako...usaj pri nas da policaji nardijo akcijo in pa? spremljajo "u?timane" avte...in pol te?ijo s homologacijami....en kolega je recimo mogu pla?at zaradi gum...pa ne vem to?no kolk je dobil kazni.....
Sicer pa je ve?ino folka ki si jih videl s raznoraznimi spojlerji, bumperji...itn. opremljena s homologacijami....namre? ko kupi? spojler recimo pri A3M-u dobi? zdraven ?e homologacijo...tako da najbr? je to to!!
Tisto kar si pa napisal glede avtov starej?ih od 10 let pa NE dr?i, ker se jih tretira isto!
Kotalni obseg ostane enak.....hm....jah se ?e bi ?e te kupu bi kar te gume obdr?al....pa sej cajoti ne ?ekirajo n? na novih avtih ?e ni res nekej velikega.....
Mislim da lih nebi blo fajn na avto kot je RX-8 stavit rabljene dodatke....moje mnenje!
Sicer sem pa sli?al za enega tipa ki ti lahko al plastiko kromira al pa dejansko naredi kalup iz aluminija in nardi zadevo.....slednja verjemi da bi bla najbolj?a.....
Sam na ?alost nimam kontaktne ?tevilke...en kolega je zadnji? kromiral ogledala, pa neke plastike okoli zra?nikov....pa mislim da ni blo ne vem kako drago....
Ja ja tolk nekje bi ti lahko pr?lo....to je nekje minimalna cena.....monta?a pa pride pri Polj?aku nekje 8- 10 k...tako da pol sam zra?unej ?e dobi? ponudbo za woofer in oja?evalc....aja pa ?e kabli te stanejo okoli 5-7 k......
Ja pol bo dovolj da da? noter en 25-ko....pa prilagojena ?katla za tvoj prtlja?nik....en easy oja?evalec pa ugradnja.....cena ti bo tam nekje med 40 in 50k
Tomi ?e dobim kak?no ponudbo ti jo posredujem......!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma za moje pojme niti ne.......Meni kar kul zgleda......
Kaalman,....kaj to si u photoshopu naredu al obstaja kak?en program????
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani