Skoči na vsebino
Avto za upokojene senatorje!
Napisano

Ja sej Opli so itak najbol?i za dreg rejse! :danzoman:

?e ne prej pol ko so stari par let, pa jim zgnijejo pragi in blatniki, pa so pol par deset kg la?ji! :hohoho:

?e pa ma tale Senator?k res tak motor, mora pa kar delat ?talo in obenem posledi?no velik gnoja proizvajat! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa plinski pogon?
Napisano

Ja dal bi se kej zrihtat, sam ful odvisno od motorja, ma? neke variante v Banja Luki in pa Novem Sadu, sej ?e te stvar zanima, je blo tut na avtomobilizem.com ful napisan na to temo! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

amortizerji
Napisano

v cetrtek jih bom vrjetn sou kupt pa zamenat. me prou zanima kako bo slo v ovinke? :D

Ja ampak do spomlad raj? samo s pol gasa, ker tele ceste so pa adio, drga? ne glih pri?akovat nekih ?ude?ev! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa plinski pogon?
Napisano

Vidu sm da zdej v Ljublajni in mogo?e ?e kje, ?e B.H.S. (karkol ?e te oznake pomenjo) montirajo plin, cene pa se za?nejo pri 150.000 SITIH, pol pa odvisno za ker model pleha gre in kero varianto not montira?! Se spla?a mal pozanimat, kerga tole mika! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni Filter Na 323c...
Napisano

Kdor bi hotu met neki GT zvok, se mi zdi da je mogo?e celo bol? kokr filtr, dat kak?en fajn glasen auspuh, v stilu Pavrful al kej tacga, v tem primeru, ?e bo avspuh primeren mo?i motorja, ne bo zihr nobene izgube mo?i, zvok pa bo verjetn ?e zmerom mo?nej?i kokr ob samo "filter efektu". ?e cenej?a (in preverjena iz 1. roke) pa je varianta da se "kati?a" ven vr?e, sam pol pa bodo tehni?ni mal bl jajc, sam v tem primeru pa dejansko neki na mo?i pridobi?. Sicer pa tut v a3Mju majo Powerfulle kr dost pocen, razli?nih oblik in dimenzij! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?PORTNI LONC
Napisano

........baje mata hudo tajnico :hohoho::hohoho:

Sam ne mislt da mata isto, od bo?i?ka je baje kar teta Pehta, medtem ko tadrug brada? ma pa Anđelino ?oli! Zdej ne vem do kerga se bl spla?a stopit in osebno (ustno na zapisnik) opravi?it, loh greva vsak do ene od njegovih tajnic! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?PORTNI LONC
Napisano

To je kul, sam upam da ni preve? kul, ker pol te more pa fajn zebst tam notr! :P

Upam da je tut kaka (ne)brkata nuna prisotna v tem objektu! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DIMENZIJE PLATI??
Napisano

4 krat 100 je super pogosta dimenzija, zato razni opli VWji, Renoj?ki, vse to ti odgovarja, pol pa ?e pu?e da? nardit, da ti popolnoma gor sede kolo in da ne bo nobenga lufta! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve? mo?i
Napisano

Ja mare-MX3 drga? pa je mela res Beograd generacija 1.8 16v, motor 79 KW oz. 106 KM, pa gledu sm mal za njega pospe?ke v katalog, 8.9 do 100, pa kon?na 196, kar pomen glede na 131 KM skori isti jajc, 8.2, 201!

Bi pa prov rad vidu kako so Cikoboju zrihtal dodatnih 20 lipicancev, da ni to spet kak?en nateeeg?! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa plinski pogon?
Napisano

To pa ni blo omenjeno, sam itak kokr sem napisal, tut ?e je na konc 100 konjev v ?tali, je ?ist ok! :bravo:

Se pa cene te monta?e od avta do avta ful razlikujejo, ker ko je kolega hotu za svojga 525i touring (stara serija - okrogle lu?i), je blo re?en 1.500 Ojrov, kar pa je direkt 3 x ve? kot za mazdilaka oldtajmera! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Me prov zanima kak?ni so kej rezultati, ?e je kdo ?e testiru in naredu kej kmjev?

Stvar ni tok draga, niti pa ni pocen, treba zdej videt kake bodo reakcije konji?kov! :cheers:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa plinski pogon?
Napisano

NO sicer men tut ?e mi na konc ostane makar 100 konjov, pa da ostane kej ve? v to?lu, pol bom ?e vedno zeeelo :D

Sicer pa na avtomobilizem.com je blo precej govora na to temo!

:bravo:

Pri novej?ih sistemih naj bi pa bla izguba baje celo celih 0 % mo?i, aja pa plin je po 95 SIT litr, na Verov?kovi! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?PORTNI LONC
Napisano

?e so ?e zdej pospe?ki bol?i, pol mor? probat napis na motorju poudarit z rde?imi ?rkami 16v, pa se avtu strga (sem probu tut sam, pa sem mogu cev cajt pol bremzo do podna ti??at) :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razlika med dizel 120 in 136
Napisano

Mene pa zaniima kako kej tele 120 al pa 136, kako se kej obnesejo v primerjavi z VW 131 KM, ker ta zna kar po?teno potegnit pa tut po avtocesti gre kar konkretno, zdej mazda pa je verjetno ?e mal bolj eksplozivna od ?vaba! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

David nisem mislu, da je ta stvar ?it, samo reku sm da je ful enga balasta na trgu, sicer pa sm jz eden redkih ki zna ful pohvalit npr. Motor up, ki pa ga drugi ne marajo, o?itno se vsaka ma?inca mal drga? odzove na razne aditive!

?e stvar ?tima, pol kapo dol! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

help me!
Napisano

Ja odbija? je precej na isto foro narjen, sicer pa zna bit da ga bom za spomlad naredu v stilu tojote supre, pol pa bo kar konkretno, ja za plu?enje pa bi biv tut tale gospod trikotnik dost dobr! :ouje:

Ja za drege pa ne vem, simon vtiji majo serijsko okol 15.2, 15.4 tko nekje, no tam mal nad 16 pa je ?e moja raketa (16.2 naj bi blo), aja pa astra ta huda 2.0 150 KM ima 15.7, pa vera golf 15.4!

Sam najbr? je te cajte kr dost te?ko pelat v resnic! Ker itak tovarni?ki podatki so prov optimalni pogoji takrat! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa plinski pogon?
Napisano

?e 1 cajt razmi?lam o predelavi na plinski pogon, sej verjetn se kermu ?e kej sanja kako zadevca zgleda pol itd. Sicer je dobr mal po?akat da vidm s ?im se bom pol od pomladi dalje vozu, ampak vseen :blink:

NO mal bol sm se pozanimu in za?ev zbirat ponudbe, zdej sm dubu enga tipa iz Banja Luke, ki to nardi za 960 KM (bih valuta) oz. pol manj Ojrov, kar pomen manj kot 120000 SITov!

Investicija bi se mi pa glede na mojo kilometra?o povrnila ?e v kake 4 mescih najkasnej?!

Je pa baje tut u MBju en tip ki zna to dost pocen nardit, ga kdo mjbi pozna?

Sicer pa mam tut varianto da mi kolega iz italije prnese robo, iz enga avta se ven zmontira, pa montira v mojga, tko da v tem primeru bi mogo?e pr?ov skoz pod 100 pre?ernov (mam v vasi enga majstra ki je v?asih vgrajeval plin v avte in mi nardi dost pocen)!

Glede na cene benza se mi zdi razmi?lanje v to smer kar pametna investicija! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.