Sam sem pa relativno presene?en, da se da z 18" tudi udobno peljat al pa sem se v tega pol leta tud ?e navadil. ?eprav se mi zdi hecno, da nov Golf na 16" kolesih bolj potresava ?ez neravnine kot ?estka na dve coli ve?jih kolesih.
Mo?no pa je tudi, da avto rabi kakih 10.000-15.000km, da se "ule?e" in da ni ve? tako trd. Vsaj pri Mazdi je bilo tako, da ko je bila nova se mi je zdela trda kot kak gokart, ampak zdaj pa mam ob?utek, da je ?e skoraj udobna saj so se zmeh?ali tako sede?i kot vzmetenje.
Kr neki... ne Sten, pametnej?i bi celo zadevo na ?tos obrnil in se zraven malo nasmejal - in ?e ne ve?, tukaj na tem forumu se veliko hecamo pa NIKOLI se ne zmerjamo z vi?jimi in ni?jimi rasami.
To je znak inteligence, ?e ne ve?. V kolikor pa misli?, da ti nismo dorasli potem pa res ne vem kaj se sploh po?ne? na tem forumu. :ne vem:
Druga? pa pravijo tako, avto mora imeti mo?ke poteze spredaj (maska, lu?i) in ?enske zadaj (zaobljeni boki), da je oblikovno najbolj privla?en za o?i :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam sem pa relativno presene?en, da se da z 18" tudi udobno peljat al pa sem se v tega pol leta tud ?e navadil. ?eprav se mi zdi hecno, da nov Golf na 16" kolesih bolj potresava ?ez neravnine kot ?estka na dve coli ve?jih kolesih.
Mo?no pa je tudi, da avto rabi kakih 10.000-15.000km, da se "ule?e" in da ni ve? tako trd. Vsaj pri Mazdi je bilo tako, da ko je bila nova se mi je zdela trda kot kak gokart, ampak zdaj pa mam ob?utek, da je ?e skoraj udobna saj so se zmeh?ali tako sede?i kot vzmetenje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani