Skoči na vsebino
Alu plati??a
Napisano

Sam sem pa relativno presene?en, da se da z 18" tudi udobno peljat al pa sem se v tega pol leta tud ?e navadil. ?eprav se mi zdi hecno, da nov Golf na 16" kolesih bolj potresava ?ez neravnine kot ?estka na dve coli ve?jih kolesih. :huh:

Mo?no pa je tudi, da avto rabi kakih 10.000-15.000km, da se "ule?e" in da ni ve? tako trd. Vsaj pri Mazdi je bilo tako, da ko je bila nova se mi je zdela trda kot kak gokart, ampak zdaj pa mam ob?utek, da je ?e skoraj udobna saj so se zmeh?ali tako sede?i kot vzmetenje. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

Samo res,v ?em je fora?A da se pokromane pozimi ne po?kodujejo ali kaj? :P

to se tud jaz spra?ujem, ker res ne vidim fore... razen da so le?i??a v luknjah na neoriginalnih feltnah pa? druga?na :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

Jap pri meni so razlicne...

Ta za alu so tud lepse :)

mislim, da se ne razumemo... ?e ma? original Mazdine litke in kovinske feltne so matice enake... se pravi tiste ta lepe kromane ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

ups slabo sem napisal :ph34r:

ni isto za jeklena platisca in za alu...drugacne matice so

si ziher... pri moji prej?ni ?estki so ble ist matice za jeklena kot za alu in ni blo nobenih te?av

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

ouch...u?aljenost :P

Kr neki... ne Sten, pametnej?i bi celo zadevo na ?tos obrnil in se zraven malo nasmejal - in ?e ne ve?, tukaj na tem forumu se veliko hecamo pa NIKOLI se ne zmerjamo z vi?jimi in ni?jimi rasami.

To je znak inteligence, ?e ne ve?. V kolikor pa misli?, da ti nismo dorasli potem pa res ne vem kaj se sploh po?ne? na tem forumu. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

sem mislil, da jaz pisem "spektakularne" stavke (brez repa in glave) ampak tale zmaguje :)

se strinjam tole je zmagovalni stavek brez vejic in lo?il.. :jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

In to slaba kopija Lagune <_<

Druga? pa pravijo tako, avto mora imeti mo?ke poteze spredaj (maska, lu?i) in ?enske zadaj (zaobljeni boki), da je oblikovno najbolj privla?en za o?i :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

To je verjetno prjatu od tistga alfadriver-ja, ki se je skregal, ker je hotel vsem dokazati, da je Alfa nabolj?i avto na svetu.

Mo?no pa da sta Multipla-fan in Alfadriver ena in ista oseba. :ne vem:

Ja pa zanimivo, da prihajajo sem samo jokavi ?astilci italijanski vozil. Hmmm, se spra?ujem zakaj? :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.