?aki a ni to tko da js zave?em te LED lu?i na ?ice od trenutnih dnevnih (sploh ne vem katere so to, automatika vse sama dela) in pol se mi preprosto led lu?i vklopijo z dnevnimi lu?mi. Aja dnevne so druge kot zasen?ene in se bi mi potem LED pono?i izklopile?! Aha, jaz bi pa hotel, da vse ostale lu?i ?pilajo po starem na automatiki, LED pa da so vklopljene vedno. Torej bi se jih dalo vezat na kontakt? :ne vem:
?aki - a ho?e? povedati da ima? ti posebej dnevne na Mazdi??
Po moje te bega - dnevne lu?i na Mazdi so navadne zasen?ene in je potreben nov kontroler?ek..........?katlica ki preklaplja
To govorim
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deluxe, ti se to lahko gre?, ker ima? navadne lu?i tako, da ni panike uporabljat avtomatiko, ki bi preklapljala med dnevnim lu?mi in zasen?nimi - predvsem je to zelo kriti?no pri xenonkah, ko se pelje? skozi tunele, kjer je konstanto vklapljanje in izklapljanje ?arometov.
Jaz sem to misel o dnevnih LED lu?eh kar malo opustil ravno zaradi xenonk, ki jim zaporedno pri?iganje in uga?anje ravno ne prija najbolje.
to je bil moj namen ker v?iganje s Xenonkam je bil ?e hudi?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kot pravi ajvar ?e ti odklopijo avtomatske dnevne ni problema. ?e so kvalitetne LED dnevne bodo tudi delale, jure mislim da ni imel kake Helle na CX7 ampak nek ?unga lunga
Problem je bil v modulih za dnevne luci....tisti ki izklopijo led ko vzges glavne....
Glej,jaz vsakokrat,ko grem z trajekta,grem malo postrani,ker sem prvo leto,ko nisem verjel "?torijam" o malo centimetrih do tal spredaj,podrsal z odbija?em po asfaltu.
Dej,vzami za ?tos tra?ni meter,vlezi se spredaj pred odbija? in izmeri na serijskem avtu,koliko centimetrov je do tal.Potem odbij ?e teh tvojih 3,5 pa bo? videl,kako ?portno podvozje je to.
?e doda? zdraven ?e veliko medosno je zmaga tu.
Seat Leon TDI - nezni?an samo MSdesign ?portni pragovi - enako moj Ford mondeo tdci
Trajekt ......... vato v u?esa......
?e je ve? zraka je me?anica bolj revna in to lahko privede do cukanja, ker to nima veze s turbom ali pa kompresorjem, kjer zrak tla?i? pod pritiskom oziroma mu ve?a? gostoto glede na volumen in s tem ve?a? mo? saj lahko v enem taktu izgori ve? goriva kot bi ga sicer. Bigger explosion - more power.
Kakorkoli ?e, pri atmosfercu lahko spravi? not tolk zraka kot ga pa? sam potegne in tudi tale "?ude?ni" dodatek tega ne more spremeniti. Lahko pa goljufa? pri vbrizgu, MAF senzorju, lambdi, ECU-ju pa ?e kje sam slej kot prej pade? ven iz optimalnega delovanje in pol pade v kak checkengine zasilni program ipd.
OBD je pokazal direktno IAT sensor kodo
No da nadaljujem, ?isti firbec mi ni dal miru in sem mu predlagal (make offer) 10? s po?tnino... , tip je sprejel in poslal. Sem ga napi?u na AIT ?ice in sem kar debelo pogledal ker je malo razlike, ni to seveda ?ipiranje turbine navora ampak v klanec se pa kar pozna....na primer mimo elektrarne pred bajto v klanec sem vedno moral v tretjo dat, sedaj pa 4 kar lepo vle?e brez izgub, bi rekel da ene 10KM pa res hudirja da.
:ne vem:
Bom ?e malo vozil, da vidim ?e porabo in podobno, ?e bo ok, naj sedi pod havbo druga?e bo pa ?e en ebay oldies goldies...
ker se hitro navadi?, bo nekdo ki ima 1.6 miato probal mojo, pa da vidim ?e kaj ?uti ....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani