Skoči na vsebino
Nova dyno delavnica
Napisano

Opcije za M6 2.5 bencinarja?

3.5 V6 je ena opcija :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova dyno delavnica
Napisano

smeti? temo :):harhar: pfujj... gorenc k ima preve? konjev hahah imam ob?utek da bi jih ti rad malo postradal te tvoje koni?ke :)

poraba ga daje :hudicek:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

Hm, 136 na 160KM...kolk so pa potem 143KM pridobile?

Kaj pa poraba, je kej posko?ila? Ker na moji 6ki ?e vedno nekako preve? kuri avto za moje pojme :)

cd143 naj bi jaz dobil drug teden pa sprobamo - po papirjih 175KM - 405nM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

A bi ta rabljen ustrezal moji M6 cd136, pa kak?en je prirastek mo?i.

Ali je ta tuning rizi?en, ker ima avto 110k km.

Pa cena. Lahko na ZS

ustreza, ravno na cd136 je bil izmerjen porasz na ve? kot 160km, kilometri nimajo veze

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstranitev sani
Napisano

?e ne bo ?lo druga?e bom moral tako narediti. Lep?e bi sicer bilo, ?e bi jih lahko dol vzel, vendar ?e ne gre ne gre. :D

nekako mora iti, ampak verjetno tapeta in ?e kaj dol....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

Uspe?no smo nadgradili 3 nove mazda?e - enemu celo izmerili ve?ji prirastek kot pravi proizvajalec :bravo:

Konec naslednjega tedna spet naro?im, anyone?

P.S. Na voljo je tudi en rabljen za manj denarja - pol garancije je ?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bodykit
Napisano

Naftni velikani bi lahko sponzorilai menjave motorjev nad 2.0... :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

ima? na ZS, je ve? mo?nosti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

crd tuning box
Napisano

4je imamo to montirano - pa ?e ceneje pride ker smo jih tolk naro?il

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

v6 v mx-5
Napisano

Tegale pa nebi na avto dajal <_<

Turbina je zeloverjetno kitajska, potem ?e izpu?ni kolektor mora? sam predelat, kaj z elektroniko, ......

Itak da ne bi. Sam v uc ti pade....kaj vse dobis danes. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - LED dnevne lu?i (l.2009)
Napisano

Aha. Moram pol razmislit. Sem mislil, da bi mi kar skupaj z zasen?enimi vedno svetlo. :closedeyes:

Evo ?e slikca ali dve kako sem imel jaz to v mislih:

prva slika je po moje ?e prenizko in 'nevidno'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

aha, kaj pa potem ?e preve?em LED na navadne zasen?ene, te so pa non-stop pri?gane?! :rolleyes:

in naredil si kaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?aki a ni to tko da js zave?em te LED lu?i na ?ice od trenutnih dnevnih (sploh ne vem katere so to, automatika vse sama dela) in pol se mi preprosto led lu?i vklopijo z dnevnimi lu?mi. Aja dnevne so druge kot zasen?ene in se bi mi potem LED pono?i izklopile?! Aha, jaz bi pa hotel, da vse ostale lu?i ?pilajo po starem na automatiki, LED pa da so vklopljene vedno. Torej bi se jih dalo vezat na kontakt? :ne vem:

?aki - a ho?e? povedati da ima? ti posebej dnevne na Mazdi??

Po moje te bega - dnevne lu?i na Mazdi so navadne zasen?ene in je potreben nov kontroler?ek..........?katlica ki preklaplja

To govorim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Deluxe, ti se to lahko gre?, ker ima? navadne lu?i tako, da ni panike uporabljat avtomatiko, ki bi preklapljala med dnevnim lu?mi in zasen?nimi - predvsem je to zelo kriti?no pri xenonkah, ko se pelje? skozi tunele, kjer je konstanto vklapljanje in izklapljanje ?arometov.

Jaz sem to misel o dnevnih LED lu?eh kar malo opustil ravno zaradi xenonk, ki jim zaporedno pri?iganje in uga?anje ravno ne prija najbolje.

to je bil moj namen ker v?iganje s Xenonkam je bil ?e hudi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kot pravi ajvar ?e ti odklopijo avtomatske dnevne ni problema. ?e so kvalitetne LED dnevne bodo tudi delale, jure mislim da ni imel kake Helle na CX7 ampak nek ?unga lunga

Problem je bil v modulih za dnevne luci....tisti ki izklopijo led ko vzges glavne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kako to misli?? Kaj ni ?lo, al ni lepo izgledalo? Ker nekje sem zasledil slike od CX7, pa je sicer izgledalo ni? posebnega, ampak ok. :D

Mah crkavalo je skoz, pa ?e moja CX7 je imela faki*** dnevne lu?i ki se jih ni dalo druga?e izklopiti kot s predelavo ali menjavo modula (250?)

toda nekdo je tukaj omenil da se sedaj (hvala bogu) preko ra?unalnika na servisu to kon?no da delat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sem se nekaj trudil na CX7 in Exeo pa sem kmalu obupal...ni to to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

fedri za ?estico
Napisano

Glej,jaz vsakokrat,ko grem z trajekta,grem malo postrani,ker sem prvo leto,ko nisem verjel "?torijam" o malo centimetrih do tal spredaj,podrsal z odbija?em po asfaltu.

Dej,vzami za ?tos tra?ni meter,vlezi se spredaj pred odbija? in izmeri na serijskem avtu,koliko centimetrov je do tal.Potem odbij ?e teh tvojih 3,5 pa bo? videl,kako ?portno podvozje je to.

?e doda? zdraven ?e veliko medosno je zmaga tu. ;)

Seat Leon TDI - nezni?an samo MSdesign ?portni pragovi - enako moj Ford mondeo tdci

Trajekt ......... :ninja: vato v u?esa......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WTF je to
Napisano

?e je ve? zraka je me?anica bolj revna in to lahko privede do cukanja, ker to nima veze s turbom ali pa kompresorjem, kjer zrak tla?i? pod pritiskom oziroma mu ve?a? gostoto glede na volumen in s tem ve?a? mo? saj lahko v enem taktu izgori ve? goriva kot bi ga sicer. Bigger explosion - more power.

Kakorkoli ?e, pri atmosfercu lahko spravi? not tolk zraka kot ga pa? sam potegne in tudi tale "?ude?ni" dodatek tega ne more spremeniti. Lahko pa goljufa? pri vbrizgu, MAF senzorju, lambdi, ECU-ju pa ?e kje sam slej kot prej pade? ven iz optimalnega delovanje in pol pade v kak checkengine zasilni program ipd.

OBD je pokazal direktno IAT sensor kodo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WTF je to
Napisano

Testiranje je bilo kratko...chkeng :D mazda je prepametna za ta sit. Kljub temu da je delalo. Boss mislu sem vec zraka. :D

Dobil bom refund al hoce kdo se igrat za 10 ojro?

:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WTF je to
Napisano

Pa si ziher, da to ni kak placebo efekt :ne vem:

Ne sigurno. V klanc se pozna kr lepo. Kot je robi rekel je mesanica ocitno stalno na ful......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WTF je to
Napisano

No da nadaljujem, ?isti firbec mi ni dal miru in sem mu predlagal (make offer) 10? s po?tnino... :P , tip je sprejel in poslal. Sem ga napi?u na AIT ?ice in sem kar debelo pogledal ker je malo razlike, ni to seveda ?ipiranje turbine navora ampak v klanec se pa kar pozna....na primer mimo elektrarne pred bajto v klanec sem vedno moral v tretjo dat, sedaj pa 4 kar lepo vle?e brez izgub, bi rekel da ene 10KM pa res hudirja da.

:ne vem:

Bom ?e malo vozil, da vidim ?e porabo in podobno, ?e bo ok, naj sedi pod havbo druga?e bo pa ?e en ebay oldies goldies...

ker se hitro navadi?, bo nekdo ki ima 1.6 miato probal mojo, pa da vidim ?e kaj ?uti ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ba
Napisano

a bi se dal tole narest doma

Objavljena slika

k drgac so neki cez 400? kar je too much sam za luci

grdo.... :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.