Skoči na vsebino
SUPER FUELMAX !
Napisano

Teh raznih (koristnih) produktov je kr precej na trgu, zdej sam treba ugotovt ker zares ?tima in keri so nateeeg pa da ti samo psiha dela da avto manj kuri, pol pa ra?un na benzi pove vse! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

help me!
Napisano

Joj ampak 165 KM se mi zdi mal malo za zmagat na dregu?! Al se pa motim, ampak to so konji nekje okol navadnega VTI-ja, razen njega pa so tut kaki mocnejsi avti a ne? :)))

Pa tut z leksuzkami ne bo nc hitrejsa!

Sicer pa mas tle 2 telefonske od tipa k ma ful delov za to tastaro F-ko:

040354110

031790283

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homogomogolacija
Napisano

Men se pa zdi, da se vam spla?a ?im ve? stvari naenkat homologirat, ker je itak treba pla?at na LPPju tistih 14.400 Sit, pol pa ma? loh celga vraga predelanga! Loh pa ma? to ceno samo za ?ipe al pa ne vem .. prage al kej tretga! :D

No sej pol ko sm dubu papirje za (med drugim tud) sprednji odbija?, je pa itak ?ez 2 dni ?el nazaj gor navadni (za zimske radosti :)))

Je pa dobr ker mam ?e homologiran zadnji spojler, ki pa ga ?e ni (zaenkat je samo nek originalen otro?ki primerek spojlerja!) :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

NO jz bom naviju za rde?o barvo (za razliko od scene v F1).

Tut u politiki je blo v?asih tko da so rde?i skupi potegnl! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Premik blokade - na bol?! :)
Napisano

Ja no sicer se pa men zadevanje blokade na mestu ne zdi ne vem kak?en dose?ek, to bi lahko nau?u ?e papagaja! :P

?e pa nabije? v blokado med pospe?evanjem, pa itak vsi vemo, da to :danzoman: ni ve? optimum!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homogomogolacija
Napisano

Zanima me kako kej stojite s papirji, kdo ima pa? kej spe?jal narjen na svoji plehnati ma?inci!

Jz sm glih v?eri dobu vse papirje za spojlerje in odbija?e, prage, fedre in ?e kej!

Stvar sem celo uredi v dobrih 2,5 mescih, sicer pa sem za tako dovgo dobo sam kriv, drga? se jasno da dost hitr vse izpelat, no sej zdej bo pa itak treba dat zimski odbija? gor, tko da papirje loh kar pospravim! :hohoho:

Sam smo mi ljudje sme?na bitja:

?e bi mi :policaj: vmes zate?il in napisal mu?ko kazen, bi se takoj sekiral zarad homolomo, tako pa se mi ni mudil niti mal, in pa nasploh sem mal ljubitelj hazarda! :D

To je tko kt dokler se neki ne zgodi, noben ne pomisl na zavarovanje (no ne vsi), ko pa si na urgenci, takrt pa bi se usak zavarvov! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barvanje ?peglov
Napisano

Glih dons sem montiru na novo barvane ?pegle, pa tle v okolci kamnka mamo res ok majstra, za oba ?pegla in kompleten sprednji odbija? (zimski) mi je vzel 12 jur?kov, pa ?e mal je mogu pokitat, kvaliteta pa :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

O teh filtrih je blo ?e tok prelitega ?rnila, pa ?e dons ne vem to?no, kaj se s kerim dose?e, je pa zanimiv da nekterim (psiha dela) in misljo da majo ?e avto bolj bobni pa rohni, pa pol da je kar vsaj 15 KM ve?! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

Ja pri komparetu je blo re?en (takrat za 3-vratnga golfa II), pa je bla sicer cena 30.000 za vse ?ipe, ?e pa bi mu ?ipe prnesu v rokah oz. snete ven iz avta pa se cena prepolovi! ?e pa ima avto pet vrat naj bi bla po neki logiki stvar malenkost dra?ja! Sicer pa treba izkoristit svojo pogajalsko mo?! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stevci 128tic :)
Napisano

Sicer pa sem ?e od nekdaj hotu met jeba*ke ?tevce (bela podlaga), pa ni noben majstr pr volji to men nardit, pa baje da se skor zmeri odlom kazal?k za temp. pa benz-meter!

Bi pa mev rde?o osvetlitev ?tevcev (ne pa to ?udno japonsko original zeleno) <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve? mo?i
Napisano

Ja kalman samo spet dober motor dobit je pa najbr? kar cela znanost, mogo?e je res ?e najbol pustit stat celotno zadevo in je ?e itak ve? kot dovolj mo?na za ustrahovat nedol?no prebivalstvo po cestah! :bravo:

?e vedno pa ima? na razpolago Ti?-sistem (kolega tle s foruma) :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najlep?e Japonke! Jaja
Napisano

Men je sicer Supra najhuj?i japonc, mi je pa v?e? da znajo tut japon?ki po?tene konje narest, ker dostkrat jim kaki ljubitelji Mece al drugih ?vabov glih to o?itajo!

Japan rulz!!!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

Zgleda ful lepo - tut v ?ivo! Sicer pa korak po korak, pa bo kmal stra?na ma?ina tale tvoja kapelca!

?eprov ?e zmer ne vem od kje ima ime kapelca - v njej se ponavat moli, tole pa je mazda, tko da molitve za to da v?ge, prej k pa ne kar odpadejo! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.