Skoči na vsebino
WTF je to
Napisano

ka pa na dolgo, tehnicno, je to sploh?

Neki kar svizec zvije.......po moje ce das to na turbaka dobis v12

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

Ima kdo kak?ne izku?nje z Mtec diski in plo??icami? Sem najdu na eBayu za moje pojme kar ugodno ponudbo za 4 diske in pripadajo?e plo??ice - cca 220? s po?tnino.

link

LPB

pise 1.8 masina - mogoce je isto a vseeno preveri

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cx-7
Napisano

Sem pa prebral, da je CX-7 jetrca, ker ima mehaniko od M6 in zaradi mnogo ve?je te?e vse crkuje!?

150 kil pa res ni neke krize.

Hja bojc zna kaj na to temo povedat......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M5 zadnje lu?i
Napisano

najbolj?e so toto ?e je avto svetel

Objavljena slika

oz. temu tudi pa?ejo

te so ta nova GTA, stara mi je lep?a - saj ima? mojo predstavitev ?e tuki gor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M5 zadnje lu?i
Napisano

men so prej?nje lep?e...res da sem imel GTA bele, a vseeno....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i na CX-7
Napisano

Ja fak no, od kdaj se pa da tole programirat... kot vem je treba cel modul zamenjat al je to pri novih kej drga? :ne vem:

Ravno sem se sam izbuljil o?i - mi pove? kje so ti to naredili, ker o?itno so nas nategovali in hoteli zaslu?iti.

Je pa logi?no da se da to nastaviti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i na CX-7
Napisano

napajanje te zadeve ni problemati?no, saj se lahko ve?e na 12 V preko kontakta, ko pa senzor svetlobe zazna temo (gumb na AUTO), pa vklopi lu?i isto?asno pa rele izklopi ledike.

Pa to vam jaz govorim AUTO NE DELA!!!!!

Modul v CX-7 je tovarni?ko nastavlejn na kontakt - skoz ON, kar dela senzor je to da izklaplja osvetlitev armaturke - thats it.

Xenonke ne delajo le na poziciji PARK, druga?e povsod, in zato sem moral predelati modul za ?tevci - in potem dal nazaj na original ker sem obupal nad katerikoli DRLji....

Purly - ti ko ?tarta? avto v?iga s Xenonkami? ?e ja je pol to to....mogo?e sploh nisi opazil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i na CX-7
Napisano

dnevne lu?i v estoniji niso problem, problem je modul ki pride v Slovenijo v avtih tovarni?ko, ki ima lu?i stalno v?gane ?e s kontaktom, jaz sem to predelal uspe?no, zamenjava z originalnim takim (kot ga ima estonec) je pa 400?!!!

Sem pa ?e zdavnaj obupal nad ledicami za dnevne lu?i!!!

P.S. ?e nekaj, tele dnevne lu?i so larifari, v tujini probavam malo voziti brez lu?i - cel tank 1000km ?e je treba NI RAZLIKE v porabi!

Ne re?em, ?e avto stalno stoji, da rabi malo ve? energije, ampak ko se pelje ni nobene panike.

V glavnem po moje en marketin?ki ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

Misli? resno ali se hecamo, ker nameravam kupiti.

Ti boxi stanejo 89?,govorili ste o 200 in ve?, pa ful majhno izgleda na sliki. A imajo ti tudi za nastavljat razli?ne stopnje, kot pravite.

Kolk pa se realno dvigne poraba.

89 je osnoven, gre pa do 350?....od nenastavljivega, do nastavljivega do takega z daljincem (lahko med voznjo preklaplja?)

nenastavljivega NE KUPUJTE (!!!) ?e imate DPF!!!

v ceniku celo 400? a ker sem jih kupil ze kar nekaj za fante daje dobro ceno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

crd tuning

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

pa glej da bo rumenozelen kabl :)

s PTT trakom :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

Huh, le kdo bi vedu... te?ko bi rekel, da se ?uti... bi blo treba zmert sam ve? kot kakih 5KM dvomim, da je oziroma po ob?utku prej zagrabi. :ne vem:

ja ta box zacne trgat ze pri 3, programi naprej pa samo porazdelijo delovno polje....jaz se vozim komot 1000-1500rpm...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cx-7
Napisano

Med vo?njo je tam hladen zrak, na mestu me ne zanima.

Okrog hladilnika je plastika , da gre zrak do ventilatorja in je tisti del za??iten.

Bom pa dodal ?e en usmerjevalnik na mesto, kjer original zajema zrak.

si prepri?an??? ZAjem zraka je na levi strani pod robom havbe usmerjen na intercooler in se odvaja ravno tja (nisem nikol med vo?njo roke ti?al sicer tja :)),

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

Ha ha

je pa tudi res da je sedaj zrak veliko bolj mrzel in pomaga. Jaz imam na primer zajem zraka do K&Na speljan spredaj pred fridgeom - lovi direkten zrak :bravo: (tovarni?ko)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cx-7
Napisano

samo zakaj nisi podalj?al CAI da bi zajel res mrzel zrak?? Pod intercoolerjem in za fridgeom ima? ?e vedno vro? zrak?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

Filter mam notri sam sem nastavil na 6-ko pa je OK... bom probal na 7, kjer mi je prej "zabijalo".

jaz sem ze na 11 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

Klele je na?eloma v stilu "kolk dnarja, tolk muske" . Ne kupuj najcenej?i ??i?, ker je na?eloma to lahko vr?en denar stran.

Predvsem najcenej?i nimajo mo?nosti izbiranja nivoja delovanja in delujejo vedno na polno, kar v praksi lahko pomeni, da pri polnem pospe?evanju motor ne dobi dovolj lufta in mu nenadoma pade mo? ali pa celo ra?unalnik spro?i zasilni program.

Pri takem si kaj dosti ne more? pomagati kot samo to, da predela? filter (konusni), da ti bo vlekel ve? zraka oziroma, da naredi? cel CAI pa ?e takrat nisi ziher, da bo vse OK.

Zato, daj malo ve? denarja in najdi takega, ki ima mo?nost nastavljanja delovanja potem pa probava? v katerem na?inu lahko pri maksimalnem pospe?evanju motor ?e vle?e na polno.

Ni neumno, da ?e menja? vlo?ek filtra s kak?nim bolj prepustnim - ne mislim prepustnim za svinjarijo ampak da lahko spravi ve?ji volumen zraka skozi (recimo k&n).

Tko, da kr ra?uni, da skupaj s filtrom te bo pri?lo nekje med 250-300?, da bo? zadovoljen. Si pa pol ?e zelo kmalu v obmo?ju chiptunninga, ki pa je ?e bolj?a zadeva.

A ti si ?e dal mazdi dihat? :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

power box M6
Napisano

Kako se zadeva obnese, vsi obljubljajo velik prirastek mo?i in navora.Tudi cenovni razpon je velik.Zanima me ali ima kdo osebne izku?nje z power boxi, pa kateri proizvajalec da najve? za vlo?eni denar.

Tega je na ebayu malo morje, zato bi rabil malo pomo?i.

4je uporabniki smo tuki.....3 mazde 1 evropejc, meni se konkretno pozna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

Da si sposodim temo.

Kaj priporo?ate za predpripravo ?eljusti pred barvanjem - ?i??enje in osnova - ?istilo za zavore, razred?ilo?? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagradno vpra?anje
Napisano

jaz sem vsko?il, ker sem imel CX7 in ?e preden so obrati dosegli zadnjo tretjino si bil ?e mimo 3h avtov...

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagradno vpra?anje
Napisano

Pa zakaj imate potem TUNING temo!!??

Za moralizirat al za CD-je na ogledala obe?at?

???? :vskalo:

tuning si lahko razlaga? kot predelavo, vsak pa predelavo uporablja po svoje....?e ti tuna? samo zato, da z otroki prehiti? hitreje...sem jaz Pamela Anderson.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagradno vpra?anje
Napisano

Sli?i se res malo sme?no, ampak ?e si na levem pasu 3 sekunde, namesto 10, je ziher ve? maneverskega prostora za re?evat mo?ne probleme, a ne?

hja ?e si na levem zaradi tega z 250 na uro ne bi rekel.....ker ostali vozijo 2x manj

To je noro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagradno vpra?anje
Napisano

samo jure jih ni ni? ?imfal samo ?e ti ve? da so zs qrc botem prste vstran

Diski sami so bili ?isto ok, jih ?e vedno imam baj d vej, ker sem potem pod garancijo menjal diske, da sem avto predal Boj?u v garanciji z original deli.

In glej si ga no 5.000km in je ?el spet menjat....

Boj? sedaj mir?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.