Ja teli mazdini motorji, se res v 2. prestavi za 100 na uro niti slu?ajno ne zmenijo, ker ?e prej sem se komot pelju ?ez 120 v drugi, zdej pa me je ?e kar strah pogledat! Je pa res da bo najr? bolj po sistemu: blo je fajn, ampak kratkotrajno!
No sej bomo vidl kaj bo kej povedala ma?inca, zaenkrat se samo ogla?a, ko pa bo enkat zares zavpila, pa bo itak ?e prepozno!
Dans ho?em sodelavcu pokazat, da gre penzionerka teta mazda v 4. prestavi do 195 kmh in pa obrati nekje 7.5 - blokada, pa zadeva dose?e 7.500 rpm in ?e ni? dvojnega cukanja, pol pa ?ez kakih 200 obratov pa kon?no to slavno cukanje!
Sicer naj bi imel ?lovek blokado v glavi ))), no tale na cca. 7700 pa me prov zanima kok ?asa bo trajala, preden bo dokon?ni pogreb Mazdilaka!
Ni pa mi ?ist jasn, kako se je stvar prestavla, ker res pa da sem ga parkrat na mestu (pazi to - celo ogretega ), nabijal v blokado, nekej podobnega se mi je zgodil pr fotrovi vektri, ko je mela skoz blokado 2. pri 85 kmh, pol po parih zaletavanjih v blokado pa je ?la druga kar naenkrat do 90! Sej bi povedal kolk je blo obratov, pa je avto brez obratomera, tko da karkol bi napisal bi se zlagal!! .)))
Zgleda pa da tut prestavljena blokada ne pomaga, ker me je na cesti po?teno ustrahoval Mini Kuper S! Verjetno pa ima zadevca kakih 150 konjev, glih mal nad nulo KG in pa mal je mlaj?i od moje ljubezni?!
Ja moja zadeva je spredi 11 cm od tal (na nosu), pa glede na sicer?njo mazdo imam spredn konc podal?an za vsaj 15 cm, kar pomen da je idealka za nasest na kak?nem jajcu, tko da me pol re?uje zadni konc, ki je kar nekaj cm bolj d?ipovski. Megan od Roka (RedWind) pa je za tele na?e ceste v?asih ?e kar mal nevozen in je res treba ful po?as pa ?e gre gre, ?e ne .....
Homologacije se da u?timat, jaz mam neki napol narejeno zaenkrat in moram ?e en papir dobit, sicer pa na LPP-ju je blo pa vse ok, mev sem neke nem?ke papirje, pa je blo zgleda dost dobr, al pa niso n? ?tekal kaj pi?e pa pol niso mogl te?it, po sistemu: N? ne ?tekam ampak zihr je kul )))))))))
Tle na pakfeifer.at pa mi je noro dobra temnomodra tastara 323 F, zadnji spojler pa bolj tako - tako, ampak sprednji konc je pa majka!
) no tkole pa zgleda zadeva mejd in pejnt, ))) se raj? ne podpi?em pod tole!
Dobr da ne vidte ostalih bolj revolucionarnih stvaritev )))
ja no dobro razmi?la? tole o rezervni gumi. Men se je to zgodil jasno glih v najve?jem de?ju, pol pa vsa jetra ven zlagat pod eno strehco, pa res ful dobr, na konc se ti za de? ?e total jeeebe! .))
Tole mazdo je neki cajta na rejlijih za DP vozu slavni Mi?o Milosavljević, ?e kdo ve ker je ta divjak, pol pa mu je ma?ina skoz nagajala in na konc je motor zaribal. Po tem je pa avto vsaj ene pol leta stal in pred kak?nima dvema mescema je izginu (sm ga pa vsak dan gledu, ker je biv parkiran tle v bli?ini Kamnika) in se vsak dan mimo vozim. Kaj pa bo zdej tale fant z njim naredu pa pitaj boga? Upam da so vsaj motorju ?e dal umetno dihanje! ) Usta na usta pa to ...... konc koncev je dobra baba in prostovoljcev gotov ne manjka .......
Ja moram priznat, ?eprav smo na mazda forumu, ampak tale integra al kar kol ?e je mejd in honda, je ba precej lep?a kokr na?a 626 kupe, res pa je da je tele 626 ?e skor old tajmr (cca. 1989 leto mogo?e), no integra pa zna bit skor deset let mlaj?a in v tem cajtu so se pa smernice v oblikovanju kr precej spremenile. Drga? pa glih na avtomobilizmu.com ma en (Neyo-neyo) rumeno 626 ko in pa original 150 KM, sam ne vem ?e je kupe al ma pet vrat. Kokr kol avto zgleda noro, ima pa eno veliko slabost in to so 3-krake feltne!
Ne vem mogo?e bi se tut za tvojga konja kej najdl, ker za 6-ko sem tam gor ?e vidu sprednji odbija?, ?e pa te stvar bolj zanima, ti pa lahko dam tel. od majstra ki mi je delu oba odbija?a in pragove, pa se loh pol z njim zmeni?, ker tam se pa naredi vse .....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tooooo mi delaaaj!
Pa upam da tut kej letake deli? kot promocija na?ga foruma!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani