To mi je takoj padlo na pamet ko sm zmontiral ,da bom sedaj res sesal po cesti ,da tale he he ?norkrl ni lih najbol pod avtom!!!! Imam pa v planu to malo bolje uredit in zadevo spravit v bok v telih 4h dneh ko bom doma in bom imel ?as(zato je tisto zgol provizori?)
Moram p ares nekaj naredit in za??itit da ne bo kaka voda pri?la not!!!
Hvala za opozorilo!!!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Kolikor je meni jasno le?a usmeri in naredi snop kamor je pa? treba (seveda z dodatnim filtrom ki je notri za to le?o)-Zato je ta lu? tudi man?a!!!
Tisti ki pa nimajo le?e pa ta snop svetlobe usmirja ?eromet ki ima parabolo narejeno takih oblik da sveti pravilno-te lu?i pa so ve?je.(glej lu?i golf VI )
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
QL
To mi je takoj padlo na pamet ko sm zmontiral ,da bom sedaj res sesal po cesti ,da tale he he ?norkrl ni lih najbol pod avtom!!!! Imam pa v planu to malo bolje uredit in zadevo spravit v bok v telih 4h dneh ko bom doma in bom imel ?as(zato je tisto zgol provizori?)
Moram p ares nekaj naredit in za??itit da ne bo kaka voda pri?la not!!!
Hvala za opozorilo!!!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani