Skoči na vsebino
Dyno day
Napisano

Pa kdaj drugic, valji ne bodo usli nikamor :-) Naslednjo soboto se obeta se ne dyno day. Ce je kdo zainteresiran naj napise.

Xedos9 2.5 je pokazal tocno 170KM. Toliko za orientacijo. Mazda3 GTA 2.0 malo porihtana pa 160KM. Samo 10KM razlike med 2.0 in 2.5. Tehnologija gre naprej. (saj V6 porihtan tudi pokaze krepko vec tako da ni skrbi za ljubitelje V6 motorjev)

to mi je v?e?, da je ena stock 2.5 V6 ?e zmerjena :bravo: upam, pa da mi to soboto ko pride rata pridit! Do kdaj pa traja D-day?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje kupiti zadnjo ?arnico za mazdo 3?
Napisano

Zanima me kje bi lahko kupil zadnjo ?arnico za mazdo3 2004 letnik, ker ni neka standardna ?arnica!

hvala... :D

bencinske majo ni da ni :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno day
Napisano

Je kaj interesentov da se naredi dyno day in pomeri razno razne avte?

ravn dons so mel, oz. ga ?e majo foruma?i iz Type-R foruma ?e se ne motim :bravo: bi pa dons pr?u, ?e nebi blo preglavic z ma?ino in bi ble meritve verjetn ?ist napa?ne :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadn lonc
Napisano

Vse se da homologirat :) ampak je potrebno nekaj od?tet za to.

Jaz npr. nimam ne kode ne kaj druga na loncu (kar je super) in sem kontaktiral enga iz MS, ki mi je lepo zrihtal papirje, tablico s kodo in papirje o strokovni vgradnji....vsaka stvar pa nanese 20?, jebi ga, bo pa homolomo :P

js bi rabu kej takega za CAI :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chip-tuning
Napisano

Glej ga no... stock proti stock ne pa to, da ma? ti ?e ?ist upgradanega in ima ziher ?e kakih 300KM al pa ?e kar precej ?ez. Da? 335d ?ipirat pa bo tud imel 320-330KM in preko 600Nm navora.

Sej se ne gremo klele nek pissing contest ampak tko kot prav MadMAx bodimo realni ne a tako kot honda?i, ki so ?e vedno prepri?ani, da bolj?ih avtov od Hond ni.

Mazda je zakon :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chip-tuning
Napisano

3.0TDI vrjemi da ?e ho?e naredi samo vuuuu?... Kolega ma slu?benega in je raketa... rekel da se v vakumu vozi? komot 180-190... pol pa turbina naredi pritisk pa odleti? v neznano... 230hp le ni tako nedol?nih, 1x ve? navora, 1x ve? pogonskih koles,... Tvoja dose?e mo? pri blokadi ta pa casual pri ene 2-2.5k rpm...

kar se tega ti?e, smo ?e mel debato, da je na ravnini sama izguba ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chip-tuning
Napisano

mogo?e pa za Audijem sploh ni vedel da dirkata :P

?e se mi je v koloni pelu ?ist za ritjo, ko sm pri 160km/h pre?altu u 4. ga je pa zmankoval (ampak po?asi :D)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chip-tuning
Napisano

Bratu so s-maxa tako nabildali, da res gre ko pes! To mislim- KO PES! Ne nekja da komaj opazi? razliko, ampak da zadaj pusti q7 3.0 tdi :danzoman::bravo:

Delali so pa tam, kjer je mazda mx doma , ?e se ne motim ;)

Motor je pa verjetno enak- 140 km osnova?

tut js sm dons pustu A6 3.0 TDI kr fajn zadaj :bravo:

po tem sode? ni n?e kej ?udnega :)

http://www.zeperfs.com/en/duel1250-661.htm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ECU tuning Piasinni
Napisano

Pa saj zato se gre. Ne on ne ti ne dobita pokala. Dec je lepo prijazno napisal, ?e ima kdo MPS3 ali MPS6, da bi stestirali kak?na je zdaj razlika, ?e se zdaj pelje v?tric ali celo prehiti. ?e bi jaz imel MPS bi takoj sprejel ponudbo pa ?e nasvete za morebiten tuning dobi?/m zraven. :jupiii:

sma ?e 2 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova dyno delavnica
Napisano

:hudicek:

Dajte malo resnosti Mazda?i no. Ne morete pri?akovati pri mlin?kih ali serijskih neturbo avtih ne vem kake prirastke. Drugo je kak dizel, MPS ali pa pogojno GTA, ?e ima ?e nekaj predelav. Ostalo je bedarija. Re?itev je v drugem avtu ne v ?ipanju. :zvizga:

?estake si pozabu omenit, ker se da brez turbo kr neki dobit :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova dyno delavnica
Napisano

Za Mazdase se ze zmenimo za kaksen popust :-) Merjenja in chipanje.

Sedaj lahko zmerimo tudi RX-8 brez tezav. Se vrtijo tudi prednja kolesa.

Je kaj interesa za chip tuning bencincev? GTA in MPS? Za dizle itak ni problema.

kaj pa na 2.5 V6 (trenutno ?e brez turbo) se spla?a kej chipirat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.